Logo

Finn rørlegger i Ullern – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Bor du i Ullern og trenger en dyktig rørlegger som kan ta seg av alle rørleggertjenester?

Da har du kommet til rett sted! Vi har mange rørleggere som alltid er klare til ü ta din sak 24/7 üret rundt! Vüre rørleggere har diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, som sikrer deg god kvalitet og en trygg utredning.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Ullern fra en nÌrliggende base.

Rørleggerne vüre dekker ogsü andre store deler av Norge.

Tjenester som vüre rørleggere utfører

Vüre sammarbeidspartnere er alltid forberedte pü det verste, og er godt utrustet for ü utføre enhver jobb, sü du trenger aldri ü bekymre deg. Für du hjelp fra en av vüre rørleggere som rykker ut til Ullern, vil arbeidet alltid bli utført pü en profesjonell og ansvarsfull müte. I tillegg til dette har vüre rørleggere et bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør enhver jobb enkelt ü fü gjort.

Vüre rørleggere i Ullern kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere som rykker ut til Ullern?

Vüre rørleggere har konkurransedyktige priser, bred kompetanse og en mulighet til ü rykke ut 24/7 üret rundt. Med mye erfaring, kan vüre rørleggere drive med prosjektledelsen, dersom det er behov for ekstra kompetanse til arbeidet som er involvert. Vüre rørleggere som rykker ut til Ullern er klare til ü takle enhver jobb.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Vüre rørleggere som rykker ut til Ullern har lang erfaring, og mye kompetanse, noe som gjør at selv de mest krevende jobbene ikke er en sak de. Vüre rørleggere har selvsagt godkjent fagbrev, samt blir jevnlig kurset pü de nyeste normene, sü arbeidet blir alltid utført med bare den høyeste kvaliteten. Alle vüre rørleggere følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Med en rammeavtale vil du fü tilbud om en rekke tilleggstjenester. Tjenestene kan bli benyttet samlet eller hver for seg, og du kan fü garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn pü rør og annet VVS-utstyr. Vüre rørleggere som rykker ut til Ullern vil alltid fü jobben gjort.

Du kan ogsü fü bistand med rüdgiving og konsulenttjenester, som støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. Er det ogsü behov for bistand med koordinering og hündtering av skadesaker, kan dette ogsü bli utført gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale vil sikre alle kunder rabatterte priser pü varer og andre tjenester, høy prioritet og et raskt oppmøte ved oppdrag. I tillegg til dette vil du ogsü motta en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr og en unik tilgang til et bredt, tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Inngür du i en rammeavtale med en rørlegger som rykker ut til Ullern, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner, som blir et fast kontaktpunkt ü forholde seg til, men som ogsü kjenner til selve VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger som rykker ut til Ullern

Vüre rørlegger-samarbeidspartnere sine tjenester innebÌrer ogsü service- og rammeavtaler, hvor du vil fü bistand med ettersyn og service, samt en opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp hos for eksempel bedrifter, sameier eller borettslag. Rørleggerne rykker ut til Ullern, og gjennomfører kontroller pü røranlegget i tekniske rom, leiligheter og fellesarealer, hvor mület er ü lokalisere mindre feil og fikse dem, før større skader püdras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en kvalifisert og sertifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldene normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste

Vüre rørleggere som rykker ut til Ullern har spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, üret rundt. Rørleggerne utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag og andre tjenester. Problemer og tjenester som ikke er akutte, blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde.

En rørlegger vi samarbeider med, utfører alle oppdrag.

Vüre erfarne og dyktige rørleggere som rykker ut til Ullern utfører rørleggeroppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Er det behov for hjelp med utskifting eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan vüre rørleggere rykke ut til Ullern, sü für du hjelpen du trenger, alltid.

Vüre rørleggere dekker resten av Oslo og store deler av Norge

Du trenger ikke ü bo i Ullern for ü ta i bruk tjenesten vür. Vüre dyktige og erfarne rørleggere, dekker ogsü resten av Oslo, samt tilbyr en fantastisk rørleggervakt som dekker store deler av Norge.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørlegger rykker ut til Ullern fra en nÌrliggende base, og har kompetansen til ü utføre enhver jobb som bare de dyktigste rørleggerne kan gjøre. Det kan bare hende at det du lurer pü eller trenger hjelp med ikke er nevnt i innholdet.

Derfor anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste ved ü taste inn ditt nummer, ringe nummeret som dukker opp, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag.

Rørleggerne vüre dekker ogsü Frogner, St. Hanshaugen og Sagene. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en vütstøvsuger, vütstøvsuger

Hvordan bruke en vütstøvsuger til ü tappe rør for vann?

Med en vütstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for ü unngü at rørene fryser og sprekker nür det blir minusgrader. Dette gjør du ved ü først skru av hovedkranen og skru pü alle andre kranene i huset for ü tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for ü tette igjen mellomrommet mellom røret og vütsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.