Logo

Finn rørlegger i Røa – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du bistand fra en profesjonell og dyktig rørlegger, som utfører alle sine oppdrag med et øye for kvalitet, i Røa?

Da har du kommet til rett sted!

Vi har en rekke med godkjente og erfarne rørleggere, som alltid er klare for dine oppdrag! De sørger for å utføre alle sine oppdrag med et øye for kvalitet og presisjon. Rørleggerne er klare for dine oppdrag 24/7, alle dager i året, så du trenger aldri å bekymre deg, dersom du velger å ta i bruk vår tjeneste.

Alle våre rørleggere har godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen!

En rørlegger som holder til i en nærliggende base, rykker ut til Røa umiddelbart, og hurtig.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Røa

Våre rørleggere er godt utrustet til å utføre selv de mest krevende jobbene, og er alltid forberedte på det verste. Tar du i bruk vår tjeneste, kan du være sikker på å motta en profesjonell hjelp, som du blir fornøyd med.

Rørleggerne vi samarbeider med, har også et nettverk til andre håndverkere, noe som gjør det enkelt å få enhver jobb utført på en enkel og solid måte.

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Røa?

Rørleggerne vi samarbeider med, er alltid klare til oppdrag, rykker ut 24 timer i døgnet, året rundt, tilbyr alle sine tjenester til konkurransedyktige priser og har kompetansen som trengs for å utføre enhver jobb.

Har du planer om et litt større prosjekt som krever ekstra kompetanse, kan våre rørleggere bistå med prosjektledelsen, så blir jobben som er involvert utført på en ordentlig måte, som sørger for et produkt som er basert på kvalitet. Våre rørleggere er alltid klare for dine oppdrag!

Våre rørleggere store deler av Norge

Du trenger heller ikke å bo i Røa, da våre rørleggere også utfører rørleggertjenester i store deler av Norge. Bare ta i bruk vår tjeneste, så får du umiddelbar kontakt med en rørlegger, som er klar for å hjelpe deg.

Våre rørleggere som rykker ut til Røa har bred kompetanse

Våre rørleggere, som dekker og rykker ut til Røa, har også kompetansen og erfaringen som er nødvendig for å utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene. Alle våre rørleggere har også godkjent fagbrev og fagutdannelse. De følger også alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Våre Rørleggere i Røa har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Samarbeidspartnerne våre har en rammeavtale, som gir deg gode tilbud om tilleggstjenester. Tjenestene kan velges å bli tatt i bruk hver for seg eller samlet. Har du ønsker om garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av ettersyn og service på rør og annet VVS-utstyr, kan alle våre erfarne rørleggere hjelpe deg!

Rørleggerne kan også bistå med andre tjenester, som konsulent og rådgivningstjenester, hvor en rørlegger vil bistå i forbindelse med planlegging og prosjektering av rehabilitering av bad og kjøkken, rørservice eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget, er dette også noe våre rørleggere vil hjelpe deg med.

Med en rammeavtale, vil du også ha gode muligheter for koordinering og håndtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalen med våre partnere gir deg en rekke goder, som rabatterte priser på tjenester og andre varer, raskt oppmøte og høy prioritet ved oppdrag og årlige inspeksjoner av rør og VVS-utstyr. Du vil også få tilgang til et bredt og stort nettverk av underleverandører og partnere.

Inngår du i en rammeavtale med våre rørleggere, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner, som blir et fast kontaktpunkt å forholde seg til, men som også kjenner til selve anlegget og rutinene i bygget, noe som gjør fremtidige oppdrag hurtigere.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Røa

Samarbeidspartnere våre sine rørleggertjenester innebærer også service- og rammeavtaler, hvor en rørlegger vil bistå med ettersyn og service på VVS-anlegget. En rørlegger rykker ut og utfører en rekke kontroller på røranlegget, hvor målet er å lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader pådras.

Våre rørleggere i Røa gjør det meste

Våre rørleggere har spesialisert seg på akuttberedskap 24 timer i døgnet, alle dager i året, og rykker ut, når det haster! De utfører også ordinære rørleggeroppdrag, men trenger du bistand til et problem som ikke er akutt, vil saken bli behandlet av en rørlegger etter avtalt til med deg som kunde.

våre rørleggere utfører en rekke serviceoppdrag for kunder over hele Norge. Disse tjenestene som blir utført, er for eksempel reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

De utfører også andre serviceoppdrag, som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, så har du behov for bistand til noe av dette, hjelper våre rørleggere deg, alltid!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Alle våre rørleggere er usedvanlig dyktige, og gjør alltid det de kan for å utføre alle jobber på bare den beste måten. De har også kompetansen og erfaringen som trengs for å utføre selv de mest krevende jobbene, så du trenger ikke å bekymre deg, dersom du tar i bruk vår tjeneste.

Det kan hende at det du lurer på eller trenger bistand til ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel å ta i bruk tjenesten vår, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig og dyktig rørlegger, i dag!

Rørleggerne våre dekker også nærområder som hele Oslo, Sagene og Alna. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.