Logo

Beste rørlegger i Ullevål – Vi hjelper deg døgnet rundt

Vannlekasje? Tett avløp? Frosne rør? – Rørlegger SOS hjelper deg med alt mulig, akkurat når du trenger oss.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

På jakt etter en dyktig rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester i Ullevål?

Da kan kan vi hjelpe deg!

Vi har mange rørleggere, som er alltid klare for å ta din sak 24 timer i døgnet, alle dager i året. Alle rørleggere som vi samarbeider med har diverse godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, så er du alltid sikret en trygg utredning og høy kvalitet på utført arbeid.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Ullevål fra en nærliggende base.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Ullevål

Våre rørleggere som rykker ut til Ullevål er alltid forberedte på det verste, og er godt egnet til å utføre enhver jobb, så du trenger aldri å bekymre deg, dersom du velger å ta i bruk vår unike rørleggertjeneste. Rørleggerne våre har også et bredt nettverk til andre håndverkere, så alle jobber kan bli utført på en enkel og profesjonell måte.

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester i Ullevål slike som, men ikke begrenset til:

Våre rørleggere dekker også resten av Oslo, og store deler av Norge.

Bor du utenfor Oslo, kan du fortsatt ta i bruk vår tjeneste, da våre rørleggere dekker store deler av Norge, og tilbyr sin rørleggervakt, til alle som skulle trenge det.

I tillegg til dette, dekker også våre rørleggere resten av hele Oslo, så du vil alltid motta hjelpen du trenger, uansett hvor du måtte befinne deg i Oslo.

Hvorfor velge våre rørleggere?

Rørleggerne våre, som rykker ut til Ullevål, tilbyr alle sine tjenester til konkurransedyktige priser, har bred kompetanse og en mulighet til å rykke ut 24/7, året rundt. Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse, kan våre rørleggere bistå med prosjektledelsen, så er du sikret at arbeidet som er involvert blir utført på en profesjonell måte. Våre rørleggere er alltid klare til å takle enhver jobb.

Våre rørleggere har bred kompetanse

Rørleggerne våre som dekker Ullevål har lang og mye erfaring, og har kompetansen som trengs til å utføre selv de mest vanskeligste jobbene. Rørleggerne våre har alle godkjent fagbrev, og kurser jevnlig på de nyeste normene, så du er sikret bare den beste hjelpen. Våre rørleggere følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Rørleggerne våre som dekker Ullevål tilbyr rammeavtaler som gir deg muligheter til å motta en rekke tilleggstjenester, som kan benyttes samlet eller hver for seg. Har du ønsker om garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av periodisk ettersyn på rør og VVS-utstyr, kan våre rørleggere hjelpe deg med dette.

Våre rørleggere tilbyr også rådgiving og konsulenttjenster, hvor du kan få bistand og støtte i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice,

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale vil gi deg som kunde rabatterte priser på tjenester og varer, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, og en årlig inspeksjon av VVS-utstyr. Du vil også få tilgang til et bredt og tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Inngår du i en rammeavtale med våre rørleggere, er du ikke bare sikret en partner som blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner til rutinene og anlegget i bygget.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport i Skarnes fra vår rørlegger

Rørleggerne våre som dekker Ullevål har ramme- og serviceavtaler, hvor en profesjonell og dyktig rørlegger utfører kontroller på røranlegget i din bolig, hvor målet er å lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader pådras.

Kontroller og vedlikehold blir utført av en sertifisert rørlegger, som alltid forholder seg til gjeldene normer, og med en tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere gjør det meste i Ullevål

Rørleggerne våre som rykker ut til Ullevål har spesialisert seg på akutt beredskap 24/7, og er alltid klare til å rykke ut for å håndtere dine saker, og det gjør de når det virkelig haster! Har du et problem som ikke krever akutt beredskap, vil dette bli håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger som vi samarbeider med tar seg av hele prosessen.

Våre rørleggere utføre en diverse serviceoppdrag, som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Har du ønsker med bistand til utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan våre rørleggere alltid hjelpe deg. Våre rørleggere kan også bistå med rehabilitering og modernisering av baderom.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere er dyktige, og har muligheten til å hjelpe deg med alle rørleggertjenester, men det kan bare hende at nettopp det du lurer på, ikke er nevnt i innholdet i denne artikkelen. Derfor anbefaler vi deg likevel å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag.

Våre rørleggere dekker også nærområder, som Holmenkollen, Grefsen og Alnabru.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet