Logo

Finn rørlegger i Ullevål – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

På jakt etter en dyktig rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester i Ullevål?

Da kan kan vi hjelpe deg!

Vi har mange rørleggere, som er alltid klare for å ta din sak 24 timer i døgnet, alle dager i året. Alle rørleggere som vi samarbeider med har diverse godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, så er du alltid sikret en trygg utredning og høy kvalitet på utført arbeid.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Ullevål fra en nærliggende base.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Ullevål

Våre rørleggere som rykker ut til Ullevål er alltid forberedte på det verste, og er godt egnet til å utføre enhver jobb, så du trenger aldri å bekymre deg, dersom du velger å ta i bruk vår unike rørleggertjeneste. Rørleggerne våre har også et bredt nettverk til andre håndverkere, så alle jobber kan bli utført på en enkel og profesjonell måte.

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester i Ullevål slike som, men ikke begrenset til:

Våre rørleggere dekker også resten av Oslo, og store deler av Norge.

Bor du utenfor Oslo, kan du fortsatt ta i bruk vår tjeneste, da våre rørleggere dekker store deler av Norge, og tilbyr sin rørleggervakt, til alle som skulle trenge det.

I tillegg til dette, dekker også våre rørleggere resten av hele Oslo, så du vil alltid motta hjelpen du trenger, uansett hvor du måtte befinne deg i Oslo.

Hvorfor velge våre rørleggere?

Rørleggerne våre, som rykker ut til Ullevål, tilbyr alle sine tjenester til konkurransedyktige priser, har bred kompetanse og en mulighet til å rykke ut 24/7, året rundt. Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse, kan våre rørleggere bistå med prosjektledelsen, så er du sikret at arbeidet som er involvert blir utført på en profesjonell måte. Våre rørleggere er alltid klare til å takle enhver jobb.

Våre rørleggere har bred kompetanse

Rørleggerne våre som dekker Ullevål har lang og mye erfaring, og har kompetansen som trengs til å utføre selv de mest vanskeligste jobbene. Rørleggerne våre har alle godkjent fagbrev, og kurser jevnlig på de nyeste normene, så du er sikret bare den beste hjelpen. Våre rørleggere følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Rørleggerne våre som dekker Ullevål tilbyr rammeavtaler som gir deg muligheter til å motta en rekke tilleggstjenester, som kan benyttes samlet eller hver for seg. Har du ønsker om garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av periodisk ettersyn på rør og VVS-utstyr, kan våre rørleggere hjelpe deg med dette.

Våre rørleggere tilbyr også rådgiving og konsulenttjenster, hvor du kan få bistand og støtte i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice,

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale vil gi deg som kunde rabatterte priser på tjenester og varer, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, og en årlig inspeksjon av VVS-utstyr. Du vil også få tilgang til et bredt og tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Inngår du i en rammeavtale med våre rørleggere, er du ikke bare sikret en partner som blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner til rutinene og anlegget i bygget.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport i Skarnes fra vår rørlegger

Rørleggerne våre som dekker Ullevål har ramme- og serviceavtaler, hvor en profesjonell og dyktig rørlegger utfører kontroller på røranlegget i din bolig, hvor målet er å lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader pådras.

Kontroller og vedlikehold blir utført av en sertifisert rørlegger, som alltid forholder seg til gjeldene normer, og med en tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere gjør det meste i Ullevål

Rørleggerne våre som rykker ut til Ullevål har spesialisert seg på akutt beredskap 24/7, og er alltid klare til å rykke ut for å håndtere dine saker, og det gjør de når det virkelig haster! Har du et problem som ikke krever akutt beredskap, vil dette bli håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger som vi samarbeider med tar seg av hele prosessen.

Våre rørleggere utføre en diverse serviceoppdrag, som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Har du ønsker med bistand til utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan våre rørleggere alltid hjelpe deg. Våre rørleggere kan også bistå med rehabilitering og modernisering av baderom.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere er dyktige, og har muligheten til å hjelpe deg med alle rørleggertjenester, men det kan bare hende at nettopp det du lurer på, ikke er nevnt i innholdet i denne artikkelen. Derfor anbefaler vi deg likevel å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag.

Våre rørleggere dekker også nærområder, som Holmenkollen, Grefsen og Alnabru. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved å utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra områder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nærmere jordoverflaten. I slike områder blir både jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. På denne måten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, også kalt en væske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.