Logo

Finn rørlegger i Sogn – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du en dyktig og solid rørlegger, som utfører alle oppdrag med et øye for presisjon og kvalitet, i Sogn?

Da kan vi hjelpe deg!

Vi har mange rørleggere, som alltid er klare for dine oppdrag, rykker ut øyeblikkelig, dersom du har behov for det og sørger for at arbeidet som er involvert alltid blir utført med bare den høyeste kvalitet.

Tar du i bruk tjenesten vĂĽr, er du sikret solid bistand, fra det beste Norge har ĂĽ tilby av fagfolk.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Sogn

Alle vüre rørleggere har erfaringen og kompetansen som trengs for ü utføre alle rørleggeroppdrag. Velger du ü ta i bruk vür tjeneste, kan du alltid vÌre sikker pü at ditt problem blir hündtert pü en profesjonell müte.

Noen av oppdragene som vüre dyktige rørleggere utfører, men ikke begrenset til:

Rørleggervakt som dekker Sogn, Oslo og store deler av Norge

Dessverre sü bestemmer man ikke nür en lekkasje skal oppstü. En lekkasje som ikke blir hündtert umiddelbart, kan püføre brutale skader pü boligen, og det er ikke billig ü fikse. Derfor tilbyr vi en rørleggervakt som dekker store deler av Norge.

Hva er en rørleggervakt?

En rørleggervakt er en tjeneste som sikrer alle vüre kunder umiddelbar utrykning, dersom du skulle trenge hjelp med en hastesak. Opplever du problemer som ikke er akutt, blir dette hündtert av en rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde.

Fü hjelpen du behøver, nür det haster!

Nür kan man ta i bruk en rørleggervakt?

Generelt, kan man ta i bruk en rørleggervakt dersom du opplever et problem som ikke kan vente til dagen etterpü og mü fü umiddelbar utrykning. En av de vanligste problemene som krever en rørleggervakt, er vannlekkasje. Oppdager du en lekkasje i din bolig, er det essensielt ü fü dette fikset pü en ordentlig müte, og det hurtig!

Fü bistand fra dyktige rørleggere, som sikrer deg kvalitet og trygghet i Sogn

Vüre rørleggere blir jevnlig kurset pü de nyeste normene og har godkjent fagbrev, noe som sørger for at du vil bare motta den beste hjelpen.

Vüre rørleggere følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og alle andre sertifiseringskrav. Diverse godkjenninger er ogsü pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann.

Rørleggerne vüre er alltid klare for det verste, og er godt utrustet til ü utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene, som bare de mest erfarne og dyktige rørleggerne kan utføre. Du er alltid sikret hjelpen du trenger.

Vi kjenner Sogn, sĂĽ du er sikret en rask uttrykkelse

Bestiller man er rørlegger, er det viktig at rørleggeren er pü plass etter avtalt tid, og sü hurtig som mulig, dersom det skulle dreie seg om en hastesak. Derfor kan vi gledelig fortelle at vüre rørlegger-samarbeidspartnere kjenner til Oslo som sin egen lomme, og vil derfor alltid vÌre pü plass til avtalt tid og sü hurtig som overhode mulig, nür det kommer til akutte problemer.

Som nevnt tidligere i innholdet, er det essensielt med en rask uttrykkelse, dersom du oppdager en hastesak. Vüre rørleggere er raskt pü plass pü alle oppdrag i Sogn, sü du er sikret hjelpen du trenger, nür du trenger den!

Vüre rørleggere tilbyr en rammeavtale, som sikrer deg bedre priser i Sogn

Vüre rørleggere tilbyr en fantastisk rammeavtale, som gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte hver for seg eller samlet. Har du ønsker om garantert responstid eller andre tjenester, hvor du vil motta service og ettersyn pü ditt røranlegg, vil en rammeavtale vÌre perfekt for deg.

Rammeavtalen til vüre rørleggere gir deg gode muligheter for hündtering og prosjektering av skadesaker. Har du behov for planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget, vil vüre rørleggere kunne hjelpe deg.

Rammeavtalen gir deg fordeler som kunde

Inngür du i en rammeavtale med vüre partnere, er du ikke bare sikret et fast kontaktpunkt ü forholde deg til, men som ogsü kjenner til røranlegget og selve rutinene i bygget.

En rammeavtale gir deg ogsü tjenester og varer til rabatterte priser, høy prioritering og rask utrykning ved oppdrag, samt ürlig inspeksjon av VVS-utstyr.

Vüre rørleggere bistür med rehabilitering av bad

Planer om ĂĽ pusse opp badet?

Da kan vüre rørleggere hjelpe deg med dette!

Det er en rimelig stor oppgave med mye ü tenke pü, dersom du ønsker et produkt med høy kvalitet. Vüre rørleggere kan hjelpe deg med dette, med ü bistü med alt fra planlegging, til et ferdig produkt.

Tett vask, toalett eller dusj? Vüre rørleggere hjelper deg!

De fleste har opplevd en tett vask, dusj eller toalett, og vet at dette kan, i noen tilfeller, vÌre vanskelig ü fü fikset. I de verste tilfeller, kan dette føre til brutale vannskader, og som nevnt tidligere i innholdet, er dette dessverre dyrt ü fikse.

Vüre rørleggere er heldigvis alltid klare og har mye erfaring med ü rense tette rør. Tar du i bruk tjenesten vür, sü rykker en rørlegger ut til deg, og fikser opp i problemet.

Det finnes enkle tiltak, som du kan ta i bruk for ü forebygge mot fremtidige tette rør. Vi har skrevet en artikkel pü hvordan du gjør dette, og hvordan du kan prøve ü rense rør selv.

Har du behov for noe som ikke er nevnt?

Da kan vi fortsatt hjelpe deg!

Rørleggerne vüre er dyktige, og de utfører alle VVS-tjenester for deg som kunde. Har du et spørsmül eller behøver bistand med noe som ikke er nevnt i denne artikkelen, anbefaler vi deg sterkt ü ta i bruk tjenesten vür, sü für du hjelpen du behøver, alltid!

Rørleggerne vüre dekker ogsü nÌromrüder, som Lambertserter, Holmenkollen og Ullern. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en vütstøvsuger, vütstøvsuger

Hvordan bruke en vütstøvsuger til ü tappe rør for vann?

Med en vütstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for ü unngü at rørene fryser og sprekker nür det blir minusgrader. Dette gjør du ved ü først skru av hovedkranen og skru pü alle andre kranene i huset for ü tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for ü tette igjen mellomrommet mellom røret og vütsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.