Logo

Finn rørlegger i Korsvoll – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du pü utkikk etter en rørlegger i Korsvoll? Da er Rørlegger SOS løsningen for deg. Vi er ikke en rørleggerbedrift, men vi kobler deg opp med en pülitelig, profesjonell rørlegger i et nÌrliggende omrüde som kan püta seg oppdrag i Korsvoll. Vür enkle og effektive tjeneste tar bort stresset med ü finne en rørlegger, og sørger for at du für hjelpen du trenger raskt.

Vür tjeneste er enkel ü bruke. Du trenger bare ü kontakte oss, sü vil vi koble deg opp med en av vüre samarbeidspartnere. Det er en god løsning for folk i Korsvoll fordi det betyr at du alltid har tilgang til en rørlegger nür du trenger det.

Vi forstür at nür du trenger en rørlegger, trenger du en raskt. Derfor jobber vi for ü sikre at du für hjelp sü snart som mulig. Vi mener at ü finne en pülitelig, profesjonell rørlegger i Korsvoll ikke burde vÌre komplisert.

VĂĽre utvalgte samarbeidspartnere i Korsvoll

Vüre samarbeidspartnere er nøye utvalgte for deres kvalifikasjoner og dedikasjon til service. De har alle nødvendige godkjenninger og dokumentasjon, og de er klare til ü hjelpe deg med dine rørleggerbehov i Korsvoll.

Vi i Rørlegger SOS tar jobben med ü finne pülitelige rørleggere seriøst. Vi velger vüre samarbeidspartnere med omhu, og sørger for at de oppfyller vüre strenge krav til kvalitet og service.

Alle vüre samarbeidspartnere har de nødvendige godkjenninger og dokumentasjonen i orden. Det betyr at du kan vÌre trygg pü at arbeidet blir gjort riktig, og at du für en profesjonell service.

Umiddelbar service – rørleggere med døgnvakt i Korsvoll

Vüre samarbeidspartnere tilbyr døgnvakt, noe som betyr at du kan fü hjelp nür som helst, dag eller natt. Hvis du har en nødsituasjon, er det godt ü vite at du har en rørlegger i Korsvoll tilgjengelig nür du trenger det.

Døgnvakt-tjenesten er spesielt viktig for nødsituasjoner som ikke kan vente. Hvis du har en lekkasje i midten av natten, eller hvis varmtvannet plutselig slutter ü fungere, har du en rørlegger tilgjengelig som kan komme og fikse problemet.

Vi har alle vært der – det er sent på kvelden, og plutselig oppdager du en lekkasje. Med vår døgnvakt-tjeneste, trenger du ikke å vente til neste dag for å få problemet løst.

Et bredt spekter av rørleggertjenester i Korsvoll

Vüre rørleggere i Korsvoll kan hündtere et bredt spekter av jobber. Enten du trenger hjelp med en lekkasje, trenger ü installere nye rør, eller har problemer med varmtvannet, kan vi hjelpe.

Det er viktig ü ha en rørlegger som kan hündtere forskjellige typer jobber. Hvis du har flere forskjellige problemer, vil du ikke ha behov for ü kalle flere forskjellige rørleggere.

Du kan møte pü mange forskjellige problemer som krever en rørlegger. Kanskje du har en lekkasje under vasken, eller kanskje dusjen din ikke fungerer som den skal. Uansett hva problemet er, kan vüre samarbeidspartnere hjelpe.

Kvalitet og pĂĽlitelighet du kan stole pĂĽ

I Rørlegger SOS setter vi kvalitet og pülitelighet først. Vi jobber hardt for ü sikre at alle vüre samarbeidspartnere leverer arbeid av høy kvalitet, og at de er pülitelige og punktlige.

Vi forstür hvor viktig det er ü kunne stole pü rørleggeren din. Du vil ha noen som kommer nür de sier de skal komme, gjør jobben riktig første gang, og som behandler hjemmet ditt med respekt.

Vi er stolte av de positive tilbakemeldingene vi für fra vüre kunder. Mange av dem har fortalt oss hvor fornøyde de er med tjenestene de har mottatt, og vi er alltid glade for ü høre at vi har gjort en god jobb.

Enkel booking og rask respons i Korsvoll og omegn

Å bestille en rørlegger gjennom Rørlegger SOS er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss, så vil vi sette deg i kontakt med en av våre samarbeidspartnere.

Vi forstür at nür du har et rørleggerproblem, vil du ha det løst sü raskt som mulig. Derfor jobber vi hardt for ü sørge for at du für en rask respons. Vüre samarbeidspartnere vil komme til deg sü raskt som mulig, ofte innen samme dag.

Hvis du trenger en rørlegger i Korsvoll, oppfordrer vi deg til ü kontakte oss. Vi vil sette deg i kontakt med en profesjonell rørlegger som kan hjelpe deg med problemene dine.

Rørlegger SOS – Din lokale løsning når du trenger rørlegger i Korsvoll

Vi i Rørlegger SOS er stolte av ü vÌre en del av Korsvoll-samfunnet. Vi jobber hardt for ü støtte vüre lokale kunder og for ü sørge for at du für den hjelpen du trenger.

Å ha en lokal tjenesteleverandør betyr at du har noen i nærheten som kan komme raskt når du har et problem. Og fordi vi er en del av samfunnet, bryr vi oss genuint om å gi deg en god service.

Hvis du trenger en rørlegger i Korsvoll, oppfordrer vi deg til ü ta kontakt med oss. Vi ser frem til ü hjelpe deg med dine rørleggerbehov.

Har du behov for en rørlegger pü Torshov, Tøyen eller Blindern, vil du alltid motta hjelp fra vüre rørleggere! Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved ĂĽ utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra omrĂĽder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nĂŚrmere jordoverflaten. I slike omrĂĽder blir bĂĽde jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. PĂĽ denne mĂĽten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, ogsĂĽ kalt en vĂŚske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.