Logo

Finn rørlegger i Kjelsås – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Rørlegger på Kjelsås - Din lokal rørleggerpartner gjennom Rørlegger SOS

Velkommen til Rørlegger SOS! Vi er her for å hjelpe deg med å finne en pålitelig og profesjonell rørlegger i Kjelsås eller i et nærliggende område. Vi vet hvor viktig det er å ha en rørlegger du kan stole på, derfor har vi skapt denne plattformen for å gjøre det enklere for deg å finne den rette hjelpen når du trenger det mest.

En rørlegger er en nøkkelperson i ethvert hjem eller bedrift, og å ha en god en til disposisjon kan spare deg for både tid og penger. Det er derfor vi i Rørlegger SOS har gjort det vår oppgave å koble deg opp med en lokal rørleggerpartner nær Kjelsås, som kan påta seg oppdraget ditt med profesjonalitet og effektivitet.

Eksempler på tjenester som våre rørleggerpartnere utførte tidligere på Kjelsås:

- Vannlekkasjer

- Montering av toalett

- Montering av utekran

- Fikse tette sluk

- Koble til vann

- Montering av varmtvannsberedere

- Rørspyling

- Tining av frosne rør

Hvordan fungerer Rørlegger SOS?

Du lurer kanskje på hvordan Rørlegger SOS fungerer? Det er egentlig ganske enkelt. Vi har bygget et nettverk av profesjonelle rørleggere, som står klare til å hjelpe deg når du trenger det. Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med oss, så vil vi sette deg i kontakt med en rørlegger i ditt område.

Å jobbe med Rørlegger SOS gir mange fordeler. For det første, du får tilgang til et nettverk av profesjonelle rørleggere, som alle har den nødvendige erfaringen og sertifiseringen til å gjøre en god jobb. For det andre, du slipper å søke rundt på internett eller i telefonboken for å finne en rørlegger - vi gjør det for deg!

Vårt nettverk av profesjonelle rørleggere

Hos Rørlegger SOS er vi stolte av vårt nettverk av profesjonelle rørleggere. Disse håndverkerne kan håndtere alt fra små reparasjoner til store installasjoner, og de er alltid klare til å hjelpe deg når du trenger det.

Alle våre samarbeidspartnere har nødvendige godkjenninger og sertifiseringer, så du kan være trygg på at du får en kompetent og sikker rørlegger til å håndtere arbeidet ditt. Og det beste av alt? Våre rørleggere har døgnvakt 24/7, så de er alltid klare til å hjelpe deg, uansett når du trenger det.

Rørlegger på Kjelsås - Tilgjengelig når du trenger det

En av de største fordelene med Rørlegger SOS er at vi alltid har en rørlegger tilgjengelig for deg. Enten du har en nødsituasjon midt på natten, eller om du bare trenger noen til å komme og fikse en lekkende kran, så har vi en rørlegger klar til å hjelpe deg.

Vi vet at når det kommer til rørleggerarbeid, så er tid ofte av essensen. En liten lekkasje kan raskt bli til en stor skade hvis den ikke blir håndtert raskt. Derfor gjør vi alt vi kan for å sørge for at du får hjelp så raskt som mulig.

Sikre og pålitelige rørleggertjenester

Rørlegger SOS er ikke bare opptatt av å hjelpe deg å finne en rørlegger, vi er også opptatt av å sørge for at du får en trygg og pålitelige tjeneste. Alle våre samarbeidspartnere er fullt kvalifiserte og sertifiserte, så du kan være trygg på at du får en rørlegger som vet hva de gjør.

Sikkerhet og kvalitet er to av de viktigste tingene å tenke på når det kommer til rørleggerarbeid, og det er noe vi tar svært seriøst her hos Rørlegger SOS. Vi er stolte av å kunne si at våre samarbeidspartnere leverer sikre og pålitelige tjenester, hver gang.

Vanlige spørsmål om Rørlegger SOS

Vi vet at du kanskje har noen spørsmål om hvordan Rørlegger SOS fungerer, så vi har samlet sammen noen av de mest vanlige spørsmålene vi får, sammen med svarene. Vi håper at dette vil hjelpe deg å få en bedre forståelse av hva vi gjør, og hvordan vi kan hjelpe deg.

Men husk, hvis du har flere spørsmål, så er vi alltid her for å hjelpe deg. Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på.

Ta kontakt for rørleggertjenester på Kjelsås

Trenger du en rørlegger på Kjelsås? Da er du kommet til rett sted. Rørlegger SOS er her for å hjelpe deg. Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med oss, så vil vi sette deg i kontakt med en lokal rørleggervakt i ditt område.

Vi vet at det kan være en stressende situasjon når du trenger en rørlegger, derfor gjør vi alt vi kan for å gjøre prosessen så enkel og smidig som mulig. Så ikke nøl med å ta kontakt med oss, vi er her for å hjelpe deg.

Til slutt vil vi bare si at vårt hovedmål her hos Rørlegger SOS er å hjelpe deg å finne en pålitelig og profesjonell rørlegger i Kjelsås, Romsås, Haugenstua eller et nærliggende område. Vi håper at vi kan være til hjelp for deg, og vi ser frem til å høre fra deg.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.