Logo

Finn rørlegger i Nydalen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Ser du etter en rørlegger på Nydalen? Da har du kommet til rett sted!

Rørlegger på Nydalen – Rask og pålitelig service via Rørlegger-SOS

Velkommen til Rørlegger-SOS! Vi er en formidlingstjeneste som setter deg i forbindelse med den riktige rørleggeren i Nydalen. Du kan stole på oss fordi vi er her for å gjøre livet ditt enklere. Vi forstår at når du trenger en rørlegger, vil du ha noen pålitelig og rask.

Du lurer kanskje på hvordan vi kan operere i Nydalen uten å ha en fast base av rørleggere der. Vel, svaret er enkelt. Vi jobber med en rekke kvalifiserte og erfarne rørleggere i og rundt Nydalen. Dette betyr at vi alltid har noen tilgjengelig i nærheten, klar til å hjelpe deg når du trenger det.

Våre tjenester – Alt fra nødsituasjoner til nyinstallasjoner

Rørleggerne vi samarbeider med i Nydalen, tilbyr et bredt spekter av tjenester. Enten du står overfor en akutt nødsituasjon som en ødelagt vannledning, eller bare trenger noen til å installere et nytt bad, kan vi hjelpe.

Vi vet at når en nødsituasjon oppstår, har du ikke tid til å vente. Derfor har alle rørleggerne vi jobber med, en 24/7 døgnvakt. Uansett når du trenger hjelp, vil du kunne få det.

For de mer planlagte jobbene kan du stole på våre rørleggere i Nydalen. De har erfaring med alt fra å installere nye rør til å utføre regelmessig vedlikehold på eksisterende sanitæranlegg.

Hvordan finne den rette rørleggeren for dine behov?

Vi vet at ikke alle rørleggerjobber er like, og ikke alle rørleggere er like. Derfor arbeider vi aktivt for å matche hver kunde med den rørleggeren som best passer deres behov.

Å finne en pålitelig rørlegger kan være vanskelig, men med Rørlegger SOS trenger du ikke bekymre deg. Vi sørger for at alle rørleggerne vi jobber med, er kvalifiserte og pålitelige.

Vi har også strenge prosedyrer på plass for å sikre at ingen av våre kunder blir lurt av useriøse aktører. Når du kontakter oss, kan du være trygg på at du vil bli satt i kontakt med en legitim, pålitelig rørleggervakt på Nydalen.

Våre rørleggere på Nydalen – Kvalifiserte og godkjente

Alle rørleggerne vi jobber med, er fullt kvalifiserte og godkjent av de relevante myndighetene. Dette betyr at du kan stole på at arbeidet de utfører, er av høyeste kvalitet.

Vi tar kvalitetskontroll svært alvorlig her på Rørlegger SOS. Vi forstår at når du ansetter en rørlegger, vil du ha ro i sinnet som kommer med å vite at jobben vil bli gjort riktig. Derfor følger vi opp alle jobber for å sikre at våre kunder er fornøyde.

Vi er også stolte av å kunne tilby en tjeneste som hjelper kundene våre med å finne rørleggere som ikke bare utfører arbeidet de trenger, men også gir dem den beste kundeserviceopplevelsen.

Slik tar du kontakt med en rørlegger på Nydalen gjennom Rørlegger SOS

Å finne en rørlegger i Nydalen har aldri vært enklere. Alt du trenger å gjøre er å ringe oss, eller fylle ut et kontaktskjema på vår nettside.

Når du tar kontakt, vil en av våre medarbeidere behandle henvendelsen din så raskt som mulig. Vi vil da matche deg med en rørlegger som kan hjelpe deg med problemet ditt.

Så, neste gang du trenger en rørlegger i Nydalen, husk at Rørlegger SOS er her for å hjelpe deg.

Ofte stilte spørsmål om å bruke Rørlegger-SOS i Nydalen

Vi får mange spørsmål om tjenesten vår, og vi er alltid glade for å svare på dem. Noen av de vanligste spørsmålene handler om hvordan vi velger rørleggerne vi jobber med, hvordan vi håndterer nødsituasjoner, og hva det koster å bruke tjenesten vår. Ta en titt på ofte stilte spørsmål her!

Vi velger rørleggerne vi jobber med, svært nøye. Vi sørger for at de har de nødvendige kvalifikasjonene og erfaringen, og at de har et godt rykte for kvalitet og pålitelighet.

Når vi mottar en nødsituasjon, sørger vi for at en rørlegger kommer til deg så snart som mulig.

Erfaringer fra fornøyde kunder på Nydalen

Vi har hatt gleden av å hjelpe mange kunder i Nydalen, og vi er stolte over de positive tilbakemeldingene vi har mottatt. Mange av våre kunder har fortalt oss hvor fornøyde de er med tjenesten vår, og hvordan de setter pris på raskheten og påliteligheten til rørleggerne vi anbefaler.

Så, hvis du er på jakt etter en rørlegger på Nydalen, Haugenstua eller Hellerud, hvorfor ikke gi oss en sjanse? Vi er sikre på at du vil bli like fornøyd som våre andre kunder.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.