Logo

Finn rørlegger i Trondheim – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Du har kommet til rett sted dersom du trenger en rørlegger i Trondheim. Uansett hva du trenger hjelp til, kan du unngü hodepine ved ü kontakte en pülitelig, erfaren rørleggerekspert som aldri gir opp før problemet er løst.

Hvis du ser etter noen til ü fikse rørleggerarbeidet ditt, er vüre rørleggerpartnere her for ü hjelpe. De kommer godt forberedt for oppdraget og tar seg av det som mü fikses. I tillegg setter de alltid kunden først for ü gjøre hele prosessen sü enkel som mulig.

Trenger du hjelp fra rørleggere i Trondheim? Vüre samarbeidspartnere hjelper deg gjerne. Det er bare ü fylle ut kontaktskjemaet sü vil saken bli tatt hünd om raskt.

Uansett hva du behøver hjelp til, er vüre partnere alltid klare til utsetning

La vüre Rølregger-partnere gi deg en service av høy kvalitet til enhver tid. Deres erfaring, presisjon og sertifiseringer vil hjelpe dem ü oppnü det perfekte resultatet, gang pü gang.

Det er mange forskjellige typer oppdrag som rørleggerne utfører:

Trondheim rørleggere er tilgjengelig 24 timer i døgnet

Vüre samarbeidspartnere i Trondheim er svÌrt lokale, og har vÌrt et hot spot for kunder i ürevis. De tilbyr en 24/7 kontaktlinje, slik at du vil kunne nü dem nür du trenger det! Hvis en lekkasje, sprengt rør eller akutt reparasjon er nødvendig, er de pü vei sü fort som overhode mulig.

I nødstilfeller kan de sende ut sitt beste team av profesjonelle rørleggere for ü hjelpe deg. Og med deres utrolig raske responstid, trenger du ikke vente lenge.

Godkjenninger og mye erfaring sikrer deg kvalitet med lang levetid

Derfor har rørleggerne vi ansetter opparbeidet lang erfaring i mange situasjoner for ü sikre levering av høykvalitetsarbeid. Arbeidet de utfører for deg er skreddersydd til dine behov, noe som betyr at uansett hvilken jobb du trenger ü fullføre, vil du vÌre fornøyd med resultatene.

De har god sertifisering. I tillegg er de opplĂŚrt i alle viktige felt som hjelper deg ĂĽ ha en kvalitet som skiller seg ut og varer!

Fagfolk som skaper en hyggelig stemning

Vi ønsker at alle skal ha tilgang til god service fra trivelige rørleggere. Vi har gjort researchen for deg sü du trenger ikke ü gjøre noe, bare bruk tjenesten vür og fü bistand en god rørlegger nÌr deg! Pü denne müten er du alltid sikret en vel utført jobb og en prosess uten stress.

Noen populĂŚre valg fra vĂĽre kunder i Trondheim

Uansett hva du trenger, vil rørleggerne sette dine behov først og sørge for at du für en skreddersydd service. De gjør alt fra ü fikse lekkasjer til ü hündtere vütromsinstallasjoner. Gjennom ürene har de hjulpet kunder i hele Trondheim.

Vil du vite hva de gjør? Sjekk ut noen av de vanligste jobbene de jobber med nedenfor.

Åpning og tining av rør

VVS-problemer skjer med alle og tette rør er en av de vanligste. Hvis den er helt tilstoppet, kan det raskt dannes en lekkasje. Med flere tiür med erfaring vet vüre rørleggerpartnere hva som skal til for ü fü ordne opp i saken, slik at du kan puste lett igjen.

Om vinteren er det mange som sliter med frosne rør. Med riktig verktøy i bilen skynder de seg til stedet og begynner ü tine røret umiddelbart.

Tett toalett

Trenger du en rørlegger til ü fikse toalettet ditt? Vüre erfarne partnere har mye bransjeerfaring i ü hündtere toalettproblemer. Nür du für hjelpen du trenger med det samme, vil det vÌre en mindre sannsynlighet for større skader.

Lekkasje

En lekkasje i et hjem kan skape et stort problem. Hvis den ikke fikses, kan lekkasjen føre til kostbare reparasjoner. Det er viktig ü fü ut en rørlegger for ü fikse problemet sü raskt som mulig. Ideelt sett en rørlegger som vet hva som mü gjøres.

Bruk kontaktskjemaet ovenfor og fĂĽ hjelp med lekkasjen din i dag.

Modernisering

Vüre rørleggere hündterer ikke bare alt rørleggerarbeidet, men ogsü planleggingsarbeidet. De overholder alle gjeldende forskrifter for ü sikre at badet eller kjøkkenet ditt ser perfekt ut.

Dette er spesielt egnet for folk som verdsetter mer enn bare en ny stil - det er ogsü unike farger og atmosfÌre som skaper en følelse av hygge og ro, nøyaktig det du behøver etter en lang arbeidsdag.

Reparasjoner

Hvis du har noen form for VVS-relaterte problemer, vil rørleggerne vi samarbeider med kunne sette opp raske og effektive løsninger.

Alle reparasjoner utføres i henhold til gjeldende regelverk, sü du slipper ü bekymre deg for kvaliteten. I tillegg er dette svÌrt viktig for ü dekke potensiell skade. Forsikringsselskapet vil ikke ta imot saken hvis arbeidet ikke er utført av en sertifisert rørlegger.

Ofte stilte rørleggerspørsmül og -svar

For ü spare tid har vi satt sammen en liste over noen av de vanligste spørsmülene som rørleggere ofte für.

Ta kontakt for en uforpliktende telefonsamtale

Hvert oppdrag er forskjellig - de har alle sine egne sÌrheter og sider. Sü vüre partnere ønsker ü høre om situasjonen din pü telefon slik at de kan finne ut hva som skjer og effektivt planlegge oppdraget

Ta kontakt i dag for en gratis konsultasjon. Uansett hva det er, har vi ferdighetene og erfaringen til ĂĽ hjelpe deg ĂĽ fĂĽ det gjort!

Vi har ogsü rørleggervakt 24/7 i store deler av Norge, ogsü pü steder som Sandnes, Mandal og Sandefjord!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved ĂĽ utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra omrĂĽder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nĂŚrmere jordoverflaten. I slike omrĂĽder blir bĂĽde jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. PĂĽ denne mĂĽten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, ogsĂĽ kalt en vĂŚske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.