Logo

Finn rørlegger i Trondheim – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Du har kommet til rett sted dersom du trenger en rørlegger i Trondheim. Uansett hva du trenger hjelp til, kan du unngü hodepine ved ü kontakte en pülitelig, erfaren rørleggerekspert som aldri gir opp før problemet er løst.

Hvis du ser etter noen til ü fikse rørleggerarbeidet ditt, er vüre rørleggerpartnere her for ü hjelpe. De kommer godt forberedt for oppdraget og tar seg av det som mü fikses. I tillegg setter de alltid kunden først for ü gjøre hele prosessen sü enkel som mulig.

Trenger du hjelp fra rørleggere i Trondheim? Vüre samarbeidspartnere hjelper deg gjerne. Det er bare ü fylle ut kontaktskjemaet sü vil saken bli tatt hünd om raskt.

Uansett hva du behøver hjelp til, er vüre partnere alltid klare til utsetning

La vüre Rølregger-partnere gi deg en service av høy kvalitet til enhver tid. Deres erfaring, presisjon og sertifiseringer vil hjelpe dem ü oppnü det perfekte resultatet, gang pü gang.

Det er mange forskjellige typer oppdrag som rørleggerne utfører:

Trondheim rørleggere er tilgjengelig 24 timer i døgnet

Vüre samarbeidspartnere i Trondheim er svÌrt lokale, og har vÌrt et hot spot for kunder i ürevis. De tilbyr en 24/7 kontaktlinje, slik at du vil kunne nü dem nür du trenger det! Hvis en lekkasje, sprengt rør eller akutt reparasjon er nødvendig, er de pü vei sü fort som overhode mulig.

I nødstilfeller kan de sende ut sitt beste team av profesjonelle rørleggere for ü hjelpe deg. Og med deres utrolig raske responstid, trenger du ikke vente lenge.

Godkjenninger og mye erfaring sikrer deg kvalitet med lang levetid

Derfor har rørleggerne vi ansetter opparbeidet lang erfaring i mange situasjoner for ü sikre levering av høykvalitetsarbeid. Arbeidet de utfører for deg er skreddersydd til dine behov, noe som betyr at uansett hvilken jobb du trenger ü fullføre, vil du vÌre fornøyd med resultatene.

De har god sertifisering. I tillegg er de opplĂŚrt i alle viktige felt som hjelper deg ĂĽ ha en kvalitet som skiller seg ut og varer!

Fagfolk som skaper en hyggelig stemning

Vi ønsker at alle skal ha tilgang til god service fra trivelige rørleggere. Vi har gjort researchen for deg sü du trenger ikke ü gjøre noe, bare bruk tjenesten vür og fü bistand en god rørlegger nÌr deg! Pü denne müten er du alltid sikret en vel utført jobb og en prosess uten stress.

Noen populĂŚre valg fra vĂĽre kunder i Trondheim

Uansett hva du trenger, vil rørleggerne sette dine behov først og sørge for at du für en skreddersydd service. De gjør alt fra ü fikse lekkasjer til ü hündtere vütromsinstallasjoner. Gjennom ürene har de hjulpet kunder i hele Trondheim.

Vil du vite hva de gjør? Sjekk ut noen av de vanligste jobbene de jobber med nedenfor.

Åpning og tining av rør

VVS-problemer skjer med alle og tette rør er en av de vanligste. Hvis den er helt tilstoppet, kan det raskt dannes en lekkasje. Med flere tiür med erfaring vet vüre rørleggerpartnere hva som skal til for ü fü ordne opp i saken, slik at du kan puste lett igjen.

Om vinteren er det mange som sliter med frosne rør. Med riktig verktøy i bilen skynder de seg til stedet og begynner ü tine røret umiddelbart.

Tett toalett

Trenger du en rørlegger til ü fikse toalettet ditt? Vüre erfarne partnere har mye bransjeerfaring i ü hündtere toalettproblemer. Nür du für hjelpen du trenger med det samme, vil det vÌre en mindre sannsynlighet for større skader.

Lekkasje

En lekkasje i et hjem kan skape et stort problem. Hvis den ikke fikses, kan lekkasjen føre til kostbare reparasjoner. Det er viktig ü fü ut en rørlegger for ü fikse problemet sü raskt som mulig. Ideelt sett en rørlegger som vet hva som mü gjøres.

Bruk kontaktskjemaet ovenfor og fĂĽ hjelp med lekkasjen din i dag.

Modernisering

Vüre rørleggere hündterer ikke bare alt rørleggerarbeidet, men ogsü planleggingsarbeidet. De overholder alle gjeldende forskrifter for ü sikre at badet eller kjøkkenet ditt ser perfekt ut.

Dette er spesielt egnet for folk som verdsetter mer enn bare en ny stil - det er ogsü unike farger og atmosfÌre som skaper en følelse av hygge og ro, nøyaktig det du behøver etter en lang arbeidsdag.

Reparasjoner

Hvis du har noen form for VVS-relaterte problemer, vil rørleggerne vi samarbeider med kunne sette opp raske og effektive løsninger.

Alle reparasjoner utføres i henhold til gjeldende regelverk, sü du slipper ü bekymre deg for kvaliteten. I tillegg er dette svÌrt viktig for ü dekke potensiell skade. Forsikringsselskapet vil ikke ta imot saken hvis arbeidet ikke er utført av en sertifisert rørlegger.

Ofte stilte rørleggerspørsmül og -svar

For ü spare tid har vi satt sammen en liste over noen av de vanligste spørsmülene som rørleggere ofte für.

Ta kontakt for en uforpliktende telefonsamtale

Hvert oppdrag er forskjellig - de har alle sine egne sÌrheter og sider. Sü vüre partnere ønsker ü høre om situasjonen din pü telefon slik at de kan finne ut hva som skjer og effektivt planlegge oppdraget

Ta kontakt i dag for en gratis konsultasjon. Uansett hva det er, har vi ferdighetene og erfaringen til ĂĽ hjelpe deg ĂĽ fĂĽ det gjort!

Vi har ogsü rørleggervakt 24/7 i store deler av Norge, ogsü pü steder som Sandnes, Mandal og Sandefjord!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.