Finn rørlegger nå - Rørlegger og rørleggervakt i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bergen og mer

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - Helt gratis!

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Tips og triks til hjemmet

Du har kommet til rett sted dersom du trenger en rørlegger i Trondheim. Uansett hva du trenger hjelp til, kan du unngå hodepine ved å kontakte en pålitelig, erfaren rørleggerekspert som aldri gir opp før problemet er løst.

Hvis du ser etter noen til å fikse rørleggerarbeidet ditt, er våre rørleggerpartnere her for å hjelpe. De kommer godt forberedt for oppdraget og tar seg av det som må fikses. I tillegg setter de alltid kunden først for å gjøre hele prosessen så enkel som mulig.

Trenger du hjelp fra rørleggere i Trondheim? Våre samarbeidspartnere hjelper deg gjerne. Det er bare å fylle ut kontaktskjemaet så vil saken bli tatt hånd om raskt.

Uansett hva du behøver hjelp til, er våre partnere alltid klare til utsetning

La våre Rølregger-partnere gi deg en service av høy kvalitet til enhver tid. Deres erfaring, presisjon og sertifiseringer vil hjelpe dem å oppnå det perfekte resultatet, gang på gang.

Det er mange forskjellige typer oppdrag som rørleggerne utfører:

 • 24/7 rørleggervakt
 • Alle små og store oppdrag
 • Nødrørleggerhjelp til f.eks. lekkasjer
 • Montering av ulike VVS-produkter
 • Rehabilitering av bad og andre rom i huset
 • Vannkvalitetssjekk for å sikre god drikkevannskvalitet
 • Åpning og rensing av tette rør

Trondheim rørleggere er tilgjengelig 24 timer i døgnet

Våre samarbeidspartnere i Trondheim er svært lokale, og har vært et hot spot for kunder i årevis. De tilbyr en 24/7 kontaktlinje, slik at du vil kunne nå dem når du trenger det! Hvis en lekkasje, sprengt rør eller akutt reparasjon er nødvendig, er de på vei så fort som overhode mulig.

I nødstilfeller kan de sende ut sitt beste team av profesjonelle rørleggere for å hjelpe deg. Og med deres utrolig raske responstid, trenger du ikke vente lenge.

Godkjenninger og mye erfaring sikrer deg kvalitet med lang levetid

Derfor har rørleggerne vi ansetter opparbeidet lang erfaring i mange situasjoner for å sikre levering av høykvalitetsarbeid. Arbeidet de utfører for deg er skreddersydd til dine behov, noe som betyr at uansett hvilken jobb du trenger å fullføre, vil du være fornøyd med resultatene.

De har god sertifisering. I tillegg er de opplært i alle viktige felt som hjelper deg å ha en kvalitet som skiller seg ut og varer!

Fagfolk som skaper en hyggelig stemning

Vi ønsker at alle skal ha tilgang til god service fra trivelige rørleggere. Vi har gjort researchen for deg så du trenger ikke å gjøre noe, bare bruk tjenesten vår og få bistand en god rørlegger nær deg! På denne måten er du alltid sikret en vel utført jobb og en prosess uten stress.

Noen populære valg fra våre kunder i Trondheim

Uansett hva du trenger, vil rørleggerne sette dine behov først og sørge for at du får en skreddersydd service. De gjør alt fra å fikse lekkasjer til å håndtere våtromsinstallasjoner. Gjennom årene har de hjulpet kunder i hele Trondheim.

Vil du vite hva de gjør? Sjekk ut noen av de vanligste jobbene de jobber med nedenfor.

Åpning og tining av rør

VVS-problemer skjer med alle og tette rør er en av de vanligste. Hvis den er helt tilstoppet, kan det raskt dannes en lekkasje. Med flere tiår med erfaring vet våre rørleggerpartnere hva som skal til for å få ordne opp i saken, slik at du kan puste lett igjen.

Om vinteren er det mange som sliter med frosne rør. Med riktig verktøy i bilen skynder de seg til stedet og begynner å tine røret umiddelbart.

Tett toalett

Trenger du en rørlegger til å fikse toalettet ditt? Våre erfarne partnere har mye bransjeerfaring i å håndtere toalettproblemer. Når du får hjelpen du trenger med det samme, vil det være en mindre sannsynlighet for større skader.

Lekkasje

En lekkasje i et hjem kan skape et stort problem. Hvis den ikke fikses, kan lekkasjen føre til kostbare reparasjoner. Det er viktig å få ut en rørlegger for å fikse problemet så raskt som mulig. Ideelt sett en rørlegger som vet hva som må gjøres.

Bruk kontaktskjemaet ovenfor og få hjelp med lekkasjen din i dag.

Modernisering

Våre rørleggere håndterer ikke bare alt rørleggerarbeidet, men også planleggingsarbeidet. De overholder alle gjeldende forskrifter for å sikre at badet eller kjøkkenet ditt ser perfekt ut.

Dette er spesielt egnet for folk som verdsetter mer enn bare en ny stil - det er også unike farger og atmosfære som skaper en følelse av hygge og ro, nøyaktig det du behøver etter en lang arbeidsdag.

Reparasjoner

Hvis du har noen form for VVS-relaterte problemer, vil rørleggerne vi samarbeider med kunne sette opp raske og effektive løsninger.

Alle reparasjoner utføres i henhold til gjeldende regelverk, så du slipper å bekymre deg for kvaliteten. I tillegg er dette svært viktig for å dekke potensiell skade. Forsikringsselskapet vil ikke ta imot saken hvis arbeidet ikke er utført av en sertifisert rørlegger.

Ofte stilte rørleggerspørsmål og -svar

For å spare tid har vi satt sammen en liste over noen av de vanligste spørsmålene som rørleggere ofte får.

 • Tilbyr dere vakttelefon? - Ja. Når du er kunde, har du tilgang til rørleggerstøtte som er tilgjengelig hele døgnet.
 • Gjør dere arbeid både inne- og utendørs? - Selvsagt! Det er ingen oppdrag de ikke tar. Dette gjelder både for privat og bedrift.
 • Installerer dere rør-i-rør-løsninger? Rør-i-rør er standard i nybygg og noe vi har mye erfaring med, så vi kan montere det til alle typer bygg.
 • Har dere erfaring med gulvvarme? - Det er viktig med riktig god gulvvarme om vinteren, som vi gledelig kan planlegge og montere.
 • Er dere tilpasningsdyktige? - Alle er forskjellige, og alle har forskjellige behov. Bare fortell oss hva du tenker på, så er vi sikre på at vi finner en passende løsning.

Ta kontakt for en uforpliktende telefonsamtale

Hvert oppdrag er forskjellig - de har alle sine egne særheter og sider. Så våre partnere ønsker å høre om situasjonen din på telefon slik at de kan finne ut hva som skjer og effektivt planlegge oppdraget

Ta kontakt i dag for en gratis konsultasjon. Uansett hva det er, har vi ferdighetene og erfaringen til å hjelpe deg å få det gjort!

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Kontakt rørlegger