Logo

Finn rørlegger i Melhus – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ser du etter en rørlegger som yter sine tjenester pü Melhus?

VĂĽr tjeneste hjelper deg!

Vüre rørleggere er tilgjengelige 24 timer i døgnet, alle dager hele üret. De vil gi deg den hjelpen du trenger, nür du trenger det. Rørleggersos er her for ü hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov, enten du trenger en rørleggervakt med rask respons eller vanlige tjenester.

Ønsker du den beste kvaliteten du kan fü pü Melhus, anbefaler vi deg ü bruke vür tjeneste. Da vil du fü bistand fra dyktige fagfolk med alle sertifiseringer og godkjenninger pü plass.

Du vil fĂĽ profesjonell hjelp umiddelbart ved ĂĽ bruke kontaktskjemaet pĂĽ nettsiden.

Hvorfor bør du velge vür tjeneste nür du behøver en rørlegger i Melhus?

Med mange ürs erfaring har vüre rørleggerpartnere mestret arbeidet sitt. De utfører alle jobber med et øye for kvalitet, og de behandler hvert oppdrag som et unikt og spesielt prosjekt. Kundene blir møtt med et smil og godt humør, samt med riktig verktøy for hünden.

Rørleggerne har mange ürs erfaring i bransjen, og har opparbeidet seg kompetanse pü alle tjenester. Noen av vüre partneres tjenester:

Hurtigresponderende vakttelefon

Rørleggere vi samarbeider med rykker ikke bare ut for ü hjelpe til med ordinÌre rørleggertjenester. Hvis du har en akutt sak i hjemmet ditt, er det viktig ü fü hjelp umiddelbart.

Derfor tilbyr de en vakttelefon som holder Melhus sine innbyggere trygge mot for eksempel vannlekkasjer. Hvis du oppdager en vannlekkasje i hjemmet ditt, sĂĽ mĂĽ du fĂĽ hjelp sĂĽ snart som mulig, hvert sekund teller.

Hvis du har en vannlekkasje som raser ukontrollert i hjemmet ditt, ta kontakt med vĂĽre samarbeidspartnere med en gang. De hjelper deg med problemet.

De vanligste rørleggerjobbene

Følgende liste tilbyr noen av de vanligste tjenestene rørleggerne utfører i Melhus:

Åpner tette rør

Vi har alle erfart hvor irriterende det er med en tett vask eller toalett. Ofte kan du fikse problemet selv, for eksempel ved ü rengjøre vannlüsen grundig.

Dessverre kan problemet vÌre større, og hvis du prøver ü fikse det selv, kan du skade rørene. Vi anbefaler ü la en fagmann ta seg av saken, sü unngür du kostbare tabber.

VVS-installasjoner

Ved ü gi rørleggeren en oppgave som ü installere, vedlikeholde eller reparere kjøkkenkranen, blir atmosfÌren i rommet perfekt. Monterer du kjøkkenkranen selv, er det en sjanse for at det fører til lekkasjer og skader pü boligen

Vi samarbeider med rørleggere som har lang erfaring med montering av alle typer VVS-produkter. De er alltid i stand til ü tilby unike tjenester av høy kvalitet.

Oppussing

Nür du har planer om ü pusse opp badet, er det viktig ü fü med rørleggeren sü tidlig som mulig. Mange glemmer dette, noe som fører til feilplasserte rør.

Den enkleste müten ü forhindre dette pü er ü la en profesjonell rørlegger ta seg av planleggingen av rørsystemet sü tidlig som mulig.

Profesjonelle rørleggere med sertifiseringer og godkjenninger

Du mü alltid fü hjelp av en rørlegger med godkjenninger og sertifiseringer pü plass. Hvis noe gür galt med arbeidet og det ikke er utført av godkjente fagfolk, vil du mest sannsynlig fü tilbake mindre fra forsikringen.

Vüre rørleggerpartnere er selvfølgelig godkjente, og de har sertifiseringer sü det holder. Dette sikrer deg tillit til at arbeidet utføres i henhold til gjeldende regelverk.

De setter mül for ü gjøre alle kunder fornøyde.

Gode rammeavtaler er perfekt for kunder i Melhus

Ser du etter en perfekt rørleggeravtale?

Vüre samarbeidspartnere kan fikse en super rammeavtale for deg, som holder VVS-systemet problemfritt. De utfører ürlige inspeksjoner og utfører vedlikehold pü rørsystemet. Rørleggeren vil ogsü kjenne til røranlegget i hjemmet ditt, noe som øker effektiviteten under arbeidet.

Sammen med rammeavtalen vil du fĂĽ en rekke andre tilbud pĂĽ gode tilleggstjenester.

Rørleggere som ønsker deg den beste løsningen

Vüre samarbeidspartnere mener at hvert enkelt oppdrag bør behandles unikt, fordi ingen situasjoner er like. Dette sikrer deg løsninger tilpasset dine behov.

PĂĽ slutten av dagen skaper omsorg for kundene de beste resultatene.

Skaper gode resultater

Rørleggerne er fagfolk som elsker det de driver med, og som viser dette gjennom kvaliteten pü arbeidet, og den gode stemningen de har med seg pü jobb.

Sammen med høy kompetanse og lang erfaring vil ethvert sluttresultat bli perfekt.

Det er viktig med god dokumentasjon

Etter at du har mottatt rørleggerarbeidet er det viktig ü fü dokumentasjon pü at arbeidet faktisk er utført. Vüre rørleggere følger regelverket, og sørger for ü gi deg den dokumentasjonen du trenger.

Uten dette har du ingen bevis pü at arbeidet er utført, noe som fører til problemer dersom det oppstür en lekkasje.

Hvorfor er det viktig ü ha tilgang til en solid rørlegger fra lokalomrüdet?

En solid rørlegger fra nÌromrüdet er viktig fordi de kan yte rask og pülitelig service. Rørleggere vi samarbeider med vil kunne fikse eventuelle rørleggerproblemer i hjemmet ditt, og gjøre det raskt og effektivt.

Ta gjerne kontakt for en unik VVS-løsning skreddersydd dine behov

Vüre partnere tilbyr profesjonelle rørleggertjenester med den beste kvaliteten og kundeservice tilgjengelig. De tilbyr en rekke rørleggertjenester for boliger, kommersielle og industrielle eiendommer.

Kontakt dem i dag. En profesjonell rørlegger kommer til deg sü fort som mulig og sørger for at vannnøden løses raskt.

De kan kontaktes 24/7 og tar seg av nødsituasjoner, büde de større og mindre.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.

Hvor mye tar en rørlegger i timen, og hva koster de ulike tjenestene?

Denne artikkelen gir en oversikt over ulike rørleggertjenester og deres omtrentlige priser. Vi gür gjennom den generelle timeprisen for rørleggertjenester, spesifikke tjenester som rørinspeksjon, tetting av avløp, lekkasjereparasjon og installering av nytt utstyr, samt tilleggskostnader som reisekostnader og materialutgifter. Videre gir vi tips om hvordan man kan spare penger pü rørleggertjenester, inkludert ü be om flere tilbud, utføre enkle reparasjoner selv nür det er mulig, og vedlikeholde rørsystemet regelmessig.