Logo

Finn rørlegger i Heimdal – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Trenger du en rørlegger eller en rørleggervakt i Heimdal?

Da kan vi hjelpe deg!

Vi er dedikert til ü hjelpe alle vüre brukere. I motsetning til andre tjenesteleverandører, jobber vi mot ü skape et varig forhold til deg for ü gi fullstendig tilfredshet.

Derfor tilbyr vi rørleggersos, som raskt kobler deg sammen med en dyktig rørlegger i ditt omrüde. Dette er lokale rørleggere som elsker faget og som har erfaringen til ü hjelpe deg raskt.

Trenger du rørleggertjenester, vurder ü bruke Heimdals anerkjente rørleggere, som leverer topp kvalitetsarbeid til rimelige priser.

Fyll ut kontaktskjemaet pĂĽ nettsiden vĂĽr sĂĽ fĂĽr du den hjelpen du trenger!

Derfor bør du velge vür tjeneste nür du leter etter en rørlegger

Hurtig rørleggervakt i Heimdal

Nür du støter pü en lekkasje mens du er hjemme, er det viktig ü finne den og fikse problemet raskt. Vi har tilgjengelighet i vür 24/7 rørleggervakttjeneste dag og natt.

Teamet av rørleggere er alltid klare til ü hjelpe deg med eventuelle rørleggerproblemer du mütte ha, sü vÌr trygg pü at du vil bli tatt hünd om!

De vanligste rørleggerjobbene

Nedenfor kan du lese om de vanligste rørleggerjobbene i Heimdal.

Åpner tette rør

Hvis du opplever alvorlig tilstopping og ikke kan fikse problemet pü egenhünd, kan det vÌre pü tide ü oppsøke en rørlegger for ü fü profesjonell hjelp til ü løse problemet.

Det er viktig ü kontakte en rørlegger raskt hvis du oppdager problemer med rørene dine. Vüre rørleggere i Heimdal har tatt hünd om tette rør tidligere og vil bruke moderne metoder for ü sikre effektivitet.

VVS-installasjoner

Det er viktig ü vite at det er lurt ü la en fagmann ta seg av monteringen av for eksempel en ny kjøkkenkran. Monterer du selv, kan du fü en skyhøy regning ved lekkasje. Ansett en ekspert i dag og unngü denne feilen helt!

Vi samarbeider med rørleggere som har lang erfaring med montering av rørleggerprodukter, noe som gjør at resultatene alltid er unike i kvalitet.

Dette skaper et miljø i hjemmet ditt som er unikt og lar deg lage produkter som er virkelig vakre.

Fikser lekkasjer

En lekkasje i boligen er ikke lett ü finne, men rørleggere er opplÌrt til ü gjøre dette raskt og effektivt.

NĂĽr de finner problemet, reparerer de det raskt og forhindrer ytterligere skade.

Oppussing av baderommet

Sørg for at rørleggeren er tidlig med nür du skal pusse opp!

Hvis du ikke planlegger VVS-systemene tidlig, kan rørene dine havne pü et annet sted enn det som er optimalt, og det vil vÌre svÌrt vanskelig ü fikse.

Vüre rørleggere har hjulpet utallige kunder med ü realisere drømmeboligene sine i vakre nye nabolag ved ü lytte til kunden og bruke deres erfaringsekspertise.

Vüre rørleggere har sertifiseringer og godkjenninger

Hvis du für en rørleggerjobb som ikke er godkjent, kan det medfølge dyre regninger.

Hvis du bruker tjenesten vår, trenger du ikke å bekymre deg – Våre rørleggere har alle godkjenninger og sertifiseringer på plass.

Dette gir deg sikkerhet for at rørleggerarbeidet er av høyeste kvalitet.

Gode rammeavtaler er perfekt for lokale kunder i Heimdal

For ü holde ditt rørleggeranlegg i god stand er det viktig at du samarbeider med vüre rørleggerpartnere.

De tilbyr helhetlige løsninger som inkluderer ürlige tilsyn og andre forebyggende tiltak, som kan bidra til ü sikre et trygt hjem for hele familien.

Du kan stole pü vüre rørleggere

Vüre rørleggere har jobbet med hundrevis av fornøyde kunder rundt Heimdal. Alle vüre rørleggere brenner for yrket sitt og ville ikke vÌrt noe uten arbeidet de gjør.

Du vet nøyaktig hva du kan forvente nür du velger vüre rørleggerpartnere. De utfører alle oppdrag med et mül om 100 % kundetilfredshet. Det er det som gjør dem forskjellige fra resten.

Skaper god stemning i Heimdal

Ønsker du en god atmosfÌre, kan vüre Heimdal-partnere gi deg det. De setter kundene sine foran seg selv og prioriterer en høy kvalitet.

Hver forespørsel vil vÌre unik, og de vil gi en perfekt løsning for hver enkelte kunde. Dette sikrer at du kan fü en skreddersydd løsning!

Gjerne ta kontakt for en unik rørleggerløsning skreddersydd for din situasjon

For ü fü hjelp av en profesjonell rørlegger pü Heimdal, ta gjerne kontakt! Du kan forvente kvalitet som varer lenge og den beste kundeservicen. Rørleggertjenester er tilgjengelig for enkeltpersoner og industri.

Ta kontakt med via kontaktskjemaet , sü für du hjelp med en gang! De er tilgjengelige 24 timer i døgnet, alle dager hele üret.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.