Logo

Finn rørlegger i Heimdal – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du en rørlegger eller en rørleggervakt i Heimdal?

Da kan vi hjelpe deg!

Vi er dedikert til ü hjelpe alle vüre brukere. I motsetning til andre tjenesteleverandører, jobber vi mot ü skape et varig forhold til deg for ü gi fullstendig tilfredshet.

Derfor tilbyr vi rørleggersos, som raskt kobler deg sammen med en dyktig rørlegger i ditt omrüde. Dette er lokale rørleggere som elsker faget og som har erfaringen til ü hjelpe deg raskt.

Trenger du rørleggertjenester, vurder ü bruke Heimdals anerkjente rørleggere, som leverer topp kvalitetsarbeid til rimelige priser.

Fyll ut kontaktskjemaet pĂĽ nettsiden vĂĽr sĂĽ fĂĽr du den hjelpen du trenger!

Derfor bør du velge vür tjeneste nür du leter etter en rørlegger

Hurtig rørleggervakt i Heimdal

Nür du støter pü en lekkasje mens du er hjemme, er det viktig ü finne den og fikse problemet raskt. Vi har tilgjengelighet i vür 24/7 rørleggervakttjeneste dag og natt.

Teamet av rørleggere er alltid klare til ü hjelpe deg med eventuelle rørleggerproblemer du mütte ha, sü vÌr trygg pü at du vil bli tatt hünd om!

De vanligste rørleggerjobbene

Nedenfor kan du lese om de vanligste rørleggerjobbene i Heimdal.

Åpner tette rør

Hvis du opplever alvorlig tilstopping og ikke kan fikse problemet pü egenhünd, kan det vÌre pü tide ü oppsøke en rørlegger for ü fü profesjonell hjelp til ü løse problemet.

Det er viktig ü kontakte en rørlegger raskt hvis du oppdager problemer med rørene dine. Vüre rørleggere i Heimdal har tatt hünd om tette rør tidligere og vil bruke moderne metoder for ü sikre effektivitet.

VVS-installasjoner

Det er viktig ü vite at det er lurt ü la en fagmann ta seg av monteringen av for eksempel en ny kjøkkenkran. Monterer du selv, kan du fü en skyhøy regning ved lekkasje. Ansett en ekspert i dag og unngü denne feilen helt!

Vi samarbeider med rørleggere som har lang erfaring med montering av rørleggerprodukter, noe som gjør at resultatene alltid er unike i kvalitet.

Dette skaper et miljø i hjemmet ditt som er unikt og lar deg lage produkter som er virkelig vakre.

Fikser lekkasjer

En lekkasje i boligen er ikke lett ü finne, men rørleggere er opplÌrt til ü gjøre dette raskt og effektivt.

NĂĽr de finner problemet, reparerer de det raskt og forhindrer ytterligere skade.

Oppussing av baderommet

Sørg for at rørleggeren er tidlig med nür du skal pusse opp!

Hvis du ikke planlegger VVS-systemene tidlig, kan rørene dine havne pü et annet sted enn det som er optimalt, og det vil vÌre svÌrt vanskelig ü fikse.

Vüre rørleggere har hjulpet utallige kunder med ü realisere drømmeboligene sine i vakre nye nabolag ved ü lytte til kunden og bruke deres erfaringsekspertise.

Vüre rørleggere har sertifiseringer og godkjenninger

Hvis du für en rørleggerjobb som ikke er godkjent, kan det medfølge dyre regninger.

Hvis du bruker tjenesten vår, trenger du ikke å bekymre deg – Våre rørleggere har alle godkjenninger og sertifiseringer på plass.

Dette gir deg sikkerhet for at rørleggerarbeidet er av høyeste kvalitet.

Gode rammeavtaler er perfekt for lokale kunder i Heimdal

For ü holde ditt rørleggeranlegg i god stand er det viktig at du samarbeider med vüre rørleggerpartnere.

De tilbyr helhetlige løsninger som inkluderer ürlige tilsyn og andre forebyggende tiltak, som kan bidra til ü sikre et trygt hjem for hele familien.

Du kan stole pü vüre rørleggere

Vüre rørleggere har jobbet med hundrevis av fornøyde kunder rundt Heimdal. Alle vüre rørleggere brenner for yrket sitt og ville ikke vÌrt noe uten arbeidet de gjør.

Du vet nøyaktig hva du kan forvente nür du velger vüre rørleggerpartnere. De utfører alle oppdrag med et mül om 100 % kundetilfredshet. Det er det som gjør dem forskjellige fra resten.

Skaper god stemning i Heimdal

Ønsker du en god atmosfÌre, kan vüre Heimdal-partnere gi deg det. De setter kundene sine foran seg selv og prioriterer en høy kvalitet.

Hver forespørsel vil vÌre unik, og de vil gi en perfekt løsning for hver enkelte kunde. Dette sikrer at du kan fü en skreddersydd løsning!

Gjerne ta kontakt for en unik rørleggerløsning skreddersydd for din situasjon

For ü fü hjelp av en profesjonell rørlegger pü Heimdal, ta gjerne kontakt! Du kan forvente kvalitet som varer lenge og den beste kundeservicen. Rørleggertjenester er tilgjengelig for enkeltpersoner og industri.

Ta kontakt med via kontaktskjemaet , sü für du hjelp med en gang! De er tilgjengelige 24 timer i døgnet, alle dager hele üret.

Visste du at vüre rørlegger-partnere hjelper deg i nÌrliggende tettsteder som Orkanger, Støren og Stjørdal? Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.