Logo

Finn rørlegger i Klæbu – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Ser du etter den beste rørleggeren i Klæbu, har du kommet til rett sted!

Vi tilbyr en fantastisk tjeneste som setter deg opp med en rørlegger nær deg. Vi er tilgjengelige 24/7 hver dag hele året. Med oss ved din side får du pålitelig kvalitetsarbeid fra rørleggere med mye erfaring i bransjen.

Rørleggerne vi samarbeider med kan ta på seg alle rørleggeroppdrag du trenger hjelp til, og de tilbyr alle en rask vakttelefon i Klæbu.

Ønsker du rask hjelp fra sertifiserte, godkjente rørleggere trenger du kun å bruke kontaktskjemaet på siden.

Hvorfor bør du velge vår tjeneste når du behøver en rørlegger i Klæbu?

Rørleggerne vi knytter deg til har mestret faget og har gjennom årene tilegnet seg den kompetansen som trengs for å løse ethvert rørleggerproblem. Alle oppdrag utføres med et mål om kvalitet og en storfornøyd kunde.

Rørleggerne har mange års erfaring som rørleggere, og de har opparbeidet seg kompetanse på alle sine tjenester. Våre partnere tilbyr en rekke nyttige tjenester som inkluderer:

Hurtigresponderende vakttelefon

Opplever du et problem du mener trenger umiddelbar tilsyn, tilbyr rørleggerne en rask vakttelefon som sikrer deg den hjelpen du trenger, når du trenger det.

Dette holder deg trygg mot for eksempel en vannlekkasje – vannlekkasjer som herjer over lengre tid forårsaker brutale skader på boligen din.

Ring rørleggeren hvis du ikke er sikker på om du har en nødsituasjon eller ikke. Rørleggeren vet hva som må gjøres.

Bruk vakttelefonen for å tinge til en rørleggervakt som dekker hele Norge!

De vanligste rørleggerjobbene

Nedenfor kan du lese om noen av de vanligste jobbene som rørleggerne vi samarbeider med utfører i Klæbu.

Åpner tette rør

Et tett rør er et av de vanligste VVS-problemene. Det er irriterende, kan skje når som helst, og brygger på stor hodepine.

Hvis røret ditt er helt tett og det ikke ser ut til å løsne opp, få hjelp fra noen som vet hva de gjør.

Ikke risiker å skade rørene dine ved å gjøre det selv. Bestill en rørlegger hos oss, så stiller de opp med alt riktig verktøy for jobben.

VVS-installasjoner

Det er svært lite som kan måle seg med en ny, stilig kjøkken- eller baderomsarmatur. Den stilige designen gir alle rom en ny og herlig atmosfære.

Når du ønsker et nytt VVS-produkt, er rørleggerne vi arbeider med alltid der for å hjelpe deg med monteringen.

Oppussing

Mange glemmer å ta med rørleggeren tidlig i oppussingsfasen, men dette er en stor feil!

Jo tidligere rørleggeren får være med på prosjekter, jo bedre plassering får alt VVS-relaterte produkter.

Hvis du planlegger å oppgradere boligen din, kan du bestille en rørlegger som sørger for at sluttresultatet blir perfekt.

Profesjonelle rørleggere med sertifiseringer og godkjenninger

Dersom du ikke får hjelp av en rørlegger med godkjenninger og sertifiseringer på plass, er det økt sjanse for at noe går galt med arbeidet både under og etter prosessen.

Så vi kan med glede fortelle at rørleggerne vi sender til deg alle er sertifisert og godkjent, så det holder.

De holder seg oppdatert med det siste innen bransjen for å yte bedre på alle fronter.

Gode rammeavtaler er perfekt for kunder i Klæbu

Nå har vi en gladnyhet for deg!

Våre partnere tilbyr strålende rammeavtaler. Det betyr at du kan få for eksempel årlige kontroller av rørsystemet ditt, slik at du er sikker på at systemets helse opprettholdes.

Ønsker du den beste rørleggerrammeavtalen i Klæbu, er våre rørleggere de rette for deg.

Rørleggere som ønsker deg den beste løsningen

Våre rørleggere mener at det trengs mer enn bare kompetanse for å skape de beste resultatene. Derfor gjør de alltid det lille ekstra, og behandler hvert eneste oppdrag unikt.

Alle har ulike behov, noe som rørleggerne vi samarbeider med legger mye fokus på.

Å ta vare på kundene sine skaper ikke bare de beste relasjonene, men også resultatene.

Skaper gode resultater

Etter å ha mottatt arbeidet vårt fra rørleggerne våre, vet du hvorfor vi valgte dem. De brenner for faget og gjør alt de kan for å oppnå kun det beste av det beste.

Når du velger vår tjeneste er du i trygge hender.

Det er viktig med god dokumentasjon

Du vil høre mest at dokumentasjon er det viktigste å sikre når du spør venner og familie om tips til hvordan du finner den beste rørleggeren.

Vi er enige, for uten godkjent dokumentasjon vil det være vanskelig å fikse potensielle problemer.

Våre rørleggere er nøyaktige når de dokumenterer, og gir deg alt du trenger.

Hvorfor er det viktig å ha tilgang til en solid rørlegger fra lokalområdet?

En av de mer positive aspektene ved å ha en lokal rørlegger er deres raske og pålitelige service. Og med tanke på at en lokal rørlegger kjenner nærområdet godt, er det ikke rart at rørleggeren er på plass til avtalt tid.

Noen andre positive aspekter ved å velge en lokal rørlegger:

Ta gjerne kontakt for en unik VVS-løsning skreddersydd dine behov

Rørleggerne vi arbeider med tilbyr profesjonelle rørleggertjenester med best mulig kvalitet og kundeservice. De tilbyr en rekke rørleggertjenester for boliger, kommersielle og industrielle eiendommer.

Kontakt dem i dag. En profesjonell rørlegger kommer til deg så fort som mulig og sørger for at problemet løses raskt. De kan kontaktes 24/7 og tar seg av alle VVS-problemer, både store og små.

Visste du at våre rørlegger-partnere dekker hele Norge? Også nærliggende steder som Sula, Åndalsnes og Vestnes!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved å utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra områder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nærmere jordoverflaten. I slike områder blir både jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. På denne måten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, også kalt en væske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.