Logo

Finn rørlegger i Støren – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du en rørlegger som utfører sine tjenester på Støren?

Da kan vi hjelpe deg!

Vi tilbyr en tjeneste som gir deg tilgang til dyktige rørleggere 24 timer i døgnet, alle dager hele året. De kan hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov. I tillegg er de klare til å svare på alle spørsmålene du har på hjertet.

Vår tjeneste er det rette valget for deg dersom du ser etter en serviceinnstilt rørlegger med fokus på kvalitet og presisjon. Du får direkte kontakt med en hyggelig rørlegger som gjerne hjelper deg. De har alle sertifiseringer og godkjenninger på plass, noe som betyr at du kan være sikker på at jobben blir utført i henhold til riktig praksis.

Ved å bruke kontaktskjemaet på siden får du rask rørleggerhjelp - Hos Rørleggersos får du alltid hjelpen du behøver.

Hvorfor er vår tjeneste den rette når du trenger en rørlegger på Støren?

Våre rørleggerpartnere har vært i bransjen i mange år og har mestret arbeidet sitt. De er kvalifiserte rørleggere og produserer arbeid av høy kvalitet.

De gjør alltid det lille ekstra for å sikre svært fornøyde kunder. Kundene blir møtt med et smil og godt humør, samt med riktig verktøy i bilen for å sikre effektivt arbeid.

De vanligste rørleggerjobbene

Rørleggerne som vi samarbeider med har vært i tjeneste i mange år, og kan derfor utføre en rekke ulike rørleggertjenester på Støren.

Her er en liste over de vanligste:

vakttelefon

Du kan bruke tjenesten vår selv når du trenger den 24 timer i døgnet. Våre rørleggere hjelper mer enn gjerne i enhver nødsituasjon.

VVS-installasjoner

Hvis du planlegger å installere en ny kjøkkenkran, kan det være fristende å gjøre dette selv. Dersom monteringen ikke utføres riktig, kan det oppstå lekkasje som skader benkeplaten og andre deler av kjøkkenet.

Ved å la våre rørleggere ta seg av dette er du sikret en korrekt montering og et sluttresultat som setter et storartet preg på rommet.

Åpner tette rør

Er du en av mange som har opplevd et tett toalett eller vask, så vet du hvor irriterende dette kan være. I mange tilfeller så kan man fikse det på egenhånd, men dette fungerer ikke alltid.

Hvis røret er helt tilstoppet og problemet ikke er løst, vil en erfaren rørlegger håndtere situasjonen.

Oppussing

Når du planlegger å pusse opp badet ditt, bør du involvere rørleggere så tidlig som mulig. De fleste glemmer dem ofte, noe som ofte fører til feilplasserte rør.

Å inkludere en dyktig rørlegger med mye erfaring vil ikke bare forhindre et slikt problem, men rørene vil ha optimaliserte plasseringer. Med god planlegging fra oppstart av prosjekter er du sikret det beste resultatet.

Sertifiseringer og godkjenninger på plass

Sørg for at din rørlegger alltid har den nødvendige godkjenningen på plass og har de nødvendige sertifiseringene. Skjer det noe vil ikke forsikringsselskapet godkjenne kravet.

Vi har allerede gjort denne jobben, og vi har inngått et samarbeid med godkjente og sertifiserte rørleggere på Støren. Derfor kan du puste lett og slappe av med tanken på en godt utført jobb.

Gode rammeavtaler er perfekt for kunder i Støren

Våre VVS-partnere tilbyr gode rammeavtaler som innebærer alt fra årlige kontroller av VVS-anlegg til en rekke ulike tilbud om tilleggstjenester.

Ved å la en av våre samarbeidspartnere ta hånd om ditt rørleggeranlegg er du trygg for skader, og du kan spare penger på rørleggerregninger.

Rørleggere som ønsker den beste løsningen for deg

Ingen situasjoner er like, og det vet rørleggerne vi samarbeider med. Derfor behandler de også hvert enkelt oppdrag unikt, og strekker seg langt for å tilby en løsning tilpasset dine unike behov.

Det er viktig med god dokumentasjon

Hvis noe går galt og du mangler dokumentasjonen, vil dessverre ikke forsikringsselskapet godkjenne saken. Derfor er det svært viktig at du alltid har dette etter at en jobb er utført.

Våre rørleggere dokumenterer utført arbeid, og er dedikert til å oppfylle de strenge forskriftene for rørleggertjenester. De gir deg også en kopi av den godkjente dokumentasjonen.

Du kan stole på våre rørleggere

Våre rørleggere har utført mange jobber, og de brenner virkelig for arbeidet sitt og tilfredsstille kundene sine.

Du vet hva du kan forvente når du velger vår tjeneste. Da får du hjelp av rørleggere som ikke bare er en av de beste på kvalitet men også kundetilfredshet. Derfor skiller de seg ut fra resten.

Ta gjerne kontakt for en unik VVS-løsning tilpasset dine behov

Våre partnere tilbyr profesjonelle rørleggertjenester med den beste kvaliteten og kundeservice tilgjengelig. De tilbyr en rekke rørleggertjenester for boliger, kommersielle og industrielle eiendommer.

Kontakt dem i dag. En profesjonell rørlegger kommer til deg så fort som mulig og sørger for at problemet løses raskt.

De kan kontaktes 24/7, og tar seg av alle situasjoner, både store og små.

Vi har rørleggervakt i store deler av Norge. Ta kontakt med oss for VVS-tjenester i Klæbu, Sula og Vestnes!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.