Logo

Finn rørlegger i Støren – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Trenger du en rørlegger som utfører sine tjenester på Støren?

Da kan vi hjelpe deg!

Vi tilbyr en tjeneste som gir deg tilgang til dyktige rørleggere 24 timer i døgnet, alle dager hele året. De kan hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov. I tillegg er de klare til å svare på alle spørsmålene du har på hjertet.

Vår tjeneste er det rette valget for deg dersom du ser etter en serviceinnstilt rørlegger med fokus på kvalitet og presisjon. Du får direkte kontakt med en hyggelig rørlegger som gjerne hjelper deg. De har alle sertifiseringer og godkjenninger på plass, noe som betyr at du kan være sikker på at jobben blir utført i henhold til riktig praksis.

Ved å bruke kontaktskjemaet på siden får du rask rørleggerhjelp - Hos Rørleggersos får du alltid hjelpen du behøver.

Hvorfor er vår tjeneste den rette når du trenger en rørlegger på Støren?

Våre rørleggerpartnere har vært i bransjen i mange år og har mestret arbeidet sitt. De er kvalifiserte rørleggere og produserer arbeid av høy kvalitet.

De gjør alltid det lille ekstra for å sikre svært fornøyde kunder. Kundene blir møtt med et smil og godt humør, samt med riktig verktøy i bilen for å sikre effektivt arbeid.

De vanligste rørleggerjobbene

Rørleggerne som vi samarbeider med har vært i tjeneste i mange år, og kan derfor utføre en rekke ulike rørleggertjenester på Støren.

Her er en liste over de vanligste:

vakttelefon

Du kan bruke tjenesten vår selv når du trenger den 24 timer i døgnet. Våre rørleggere hjelper mer enn gjerne i enhver nødsituasjon.

VVS-installasjoner

Hvis du planlegger å installere en ny kjøkkenkran, kan det være fristende å gjøre dette selv. Dersom monteringen ikke utføres riktig, kan det oppstå lekkasje som skader benkeplaten og andre deler av kjøkkenet.

Ved å la våre rørleggere ta seg av dette er du sikret en korrekt montering og et sluttresultat som setter et storartet preg på rommet.

Åpner tette rør

Er du en av mange som har opplevd et tett toalett eller vask, så vet du hvor irriterende dette kan være. I mange tilfeller så kan man fikse det på egenhånd, men dette fungerer ikke alltid.

Hvis røret er helt tilstoppet og problemet ikke er løst, vil en erfaren rørlegger håndtere situasjonen.

Oppussing

Når du planlegger å pusse opp badet ditt, bør du involvere rørleggere så tidlig som mulig. De fleste glemmer dem ofte, noe som ofte fører til feilplasserte rør.

Å inkludere en dyktig rørlegger med mye erfaring vil ikke bare forhindre et slikt problem, men rørene vil ha optimaliserte plasseringer. Med god planlegging fra oppstart av prosjekter er du sikret det beste resultatet.

Sertifiseringer og godkjenninger på plass

Sørg for at din rørlegger alltid har den nødvendige godkjenningen på plass og har de nødvendige sertifiseringene. Skjer det noe vil ikke forsikringsselskapet godkjenne kravet.

Vi har allerede gjort denne jobben, og vi har inngått et samarbeid med godkjente og sertifiserte rørleggere på Støren. Derfor kan du puste lett og slappe av med tanken på en godt utført jobb.

Gode rammeavtaler er perfekt for kunder i Støren

Våre VVS-partnere tilbyr gode rammeavtaler som innebærer alt fra årlige kontroller av VVS-anlegg til en rekke ulike tilbud om tilleggstjenester.

Ved å la en av våre samarbeidspartnere ta hånd om ditt rørleggeranlegg er du trygg for skader, og du kan spare penger på rørleggerregninger.

Rørleggere som ønsker den beste løsningen for deg

Ingen situasjoner er like, og det vet rørleggerne vi samarbeider med. Derfor behandler de også hvert enkelt oppdrag unikt, og strekker seg langt for å tilby en løsning tilpasset dine unike behov.

Det er viktig med god dokumentasjon

Hvis noe går galt og du mangler dokumentasjonen, vil dessverre ikke forsikringsselskapet godkjenne saken. Derfor er det svært viktig at du alltid har dette etter at en jobb er utført.

Våre rørleggere dokumenterer utført arbeid, og er dedikert til å oppfylle de strenge forskriftene for rørleggertjenester. De gir deg også en kopi av den godkjente dokumentasjonen.

Du kan stole på våre rørleggere

Våre rørleggere har utført mange jobber, og de brenner virkelig for arbeidet sitt og tilfredsstille kundene sine.

Du vet hva du kan forvente når du velger vår tjeneste. Da får du hjelp av rørleggere som ikke bare er en av de beste på kvalitet men også kundetilfredshet. Derfor skiller de seg ut fra resten.

Ta gjerne kontakt for en unik VVS-løsning tilpasset dine behov

Våre partnere tilbyr profesjonelle rørleggertjenester med den beste kvaliteten og kundeservice tilgjengelig. De tilbyr en rekke rørleggertjenester for boliger, kommersielle og industrielle eiendommer.

Kontakt dem i dag. En profesjonell rørlegger kommer til deg så fort som mulig og sørger for at problemet løses raskt.

De kan kontaktes 24/7, og tar seg av alle situasjoner, både store og små.

Rørleggervakt i store deler av Norge.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som påvirker prisen, og når det er hensiktsmessig å velge hver tilnærming basert på ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les også om viktige påminnelser om dokumentasjon og behovet for å søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens råd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved å dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, også kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for å unngå frostskader ved å plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med å kontrollere vannets temperatur ved å blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann når vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved å løse selv problemer som lekkende kraner ved å bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dårlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du å vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.