Logo

Finn rørlegger i Orkanger – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Ser du etter en rørlegger som yter sine tjenester pü Orkanger?

Da er du pĂĽ rett sted, for vi har akkurat det du trenger.

Her tilbyr vi en unik tjeneste slik at du enkelt kan finne den perfekte rørleggeren pü Orkanger for deg. Du kommer i kontakt med en kvalifisert fagperson som ønsker ü hjelpe deg med det du behøver. Enten du har et stort eller lite prosjekt i tankene, vil vüre rørleggere bistü pü en serviceorientert müte.

Nür du trenger en profesjonell rørlegger pü Orkanger kan du kontakte dem gjennom vürt kontaktskjema og fü skikkelig kvalitetshündverk i hjemmet ditt.

Derfor bør du velge vür tjeneste nür du leter etter en rørlegger

Hurtig rørlegger pü Orkanger

Finner du en vannlekkasje om natten, er det ekstremt viktig ĂĽ fĂĽ fikset saken sĂĽ raskt som mulig. Hjemmet ditt vil fĂĽ store og kostbare vannskader hvis det ikke hĂĽndteres raskt.

Vüre samarbeidspartneres rørleggervakttjeneste er tilgjengelig dag og natt, slik at alle vannlekkasjer og andre hastesaker blir løst.

Vüre rørleggerspesialister er dyktige og har utdanningen som matcher, og leverer derfor førsteklasses kvalitet.

De vanligste rørleggerjobbene

Pü Orkanger finner du et bredt spekter av rørleggertjenester. Listen nedenfor tilbyr noen av de vanligste.

Åpner tette rør

Hvis vasken din er tett, handler det ofte om at vannlüsen er tett, noe du vanligvis kan rengjøre selv. Dessverre kan det vÌre røret som er tett, og da er det smarteste valget ü fü hjelp av en profesjonell rørlegger.

Et tett toalett kan føre til et stort problem, nemlig at vannet stiger og renner ned til gulvet. Derfor anbefales det ü la en av vüre rørleggerpartnere ta seg av saken slik at det ikke blir et stort problem.

Rørleggerne som utfører oppdrag pü Orkanger har mye erfaring med ü üpne tette rør for büde privat- og bedriftskunder.

VVS-installasjoner

Å ansette en erfaren rørlegger er den beste måten å unngå unødvendige konsekvenser. La dem ta seg av alt fra installasjon til vedlikehold. Hvis kjøkkenkranen ikke er riktig installert, kan det forårsake lekkasjer og flekker på benkeplatene dine.

Vi samarbeider med rørleggere som har lang erfaring med montering av rørleggerprodukter. De er alltid i stand til ü tilby unike tjenester av høy kvalitet.

Fikser lekkasjer i Melhus

En lekkasje i boligen er ikke lett ü finne. Med bilen utstyrt med riktig verktøy dukker opplÌrte rørleggere raskt opp og lokaliserer hvor skaden pü røret er.

Etter de har funnet problemet, fikser de det pĂĽ en rettidig og effektiv mĂĽte.

Oppussing av baderommet

Sørg for at rørleggeren er med pü prosjektet tidlig nür du skal pusse opp badet, for dette er noe mange ikke tenker over.

Hvis ikke rørleggeren er med i planleggingen av rørene, kan rør havne et annet sted enn optimalt, noe som vil ta mye tid ü fikse.

Vüre rørleggere vil hjelpe deg ü realisere ditt drømmebad.

Vüre rørleggere har sertifiseringer og godkjenninger

Å ansette en rørlegger som ikke har godkjente sertifiseringer kan koste deg mye penger i reparasjoner.

Hvis du bruker tjenesten vür, trenger du ikke bekymre deg fordi vüre rørleggere har alle nødvendige godkjenninger pü plass.

Slik er du alltid sikret en rørleggerjobb utført i henhold til forskriftene, og at kvaliteten svarer til dine forventninger.

Gode rammeavtaler er perfekt for kunder pĂĽ Orkanger

For ü forhindre problemer som kan føre til kostbare reparasjoner, er det alltid det beste alternativet ü samarbeide med en anerkjent rørleggerpartner. De har kunnskapen og kompetansen til ü hündtere enhver situasjon.

Med for eksempel ürlige kontroller av rørsystemet vil rørleggeren sørge for at anlegget fungerer optimalt, uten skjulte skader eller andre feil.

Du kan stole pü vüre rørleggere

Vüre rørleggere har utført hundrevis av glade jobber og de brenner for arbeidet sitt. De yter en viktig tjeneste til sine fornøyde kunder, og de ville ikke vÌrt der de er i dag uten kvaliteten de leverer.

Rørleggerne vi samarbeider med er en av de beste pü büde kvalitet og kundetilfredshet. De skiller seg ut fra resten.

Skaper god stemning pĂĽ Orkanger

Hver forespørsel vil vÌre unik og de vil gi en perfekt løsning for hver enkelt kunde. Dette sikrer at du kan fü en skreddersydd løsning! - Vüre Orkanger-partnere prioriterer arbeid av høy kvalitet for alle sine kunder.

Ta kontakt for en unik VVS-løsning tilpasset din situasjon

Trenger du hjelp til noe rørrelatert, ta gjerne kontakt med vüre eksperter! Enten du er privatperson eller profesjonell, kan de hjelpe. Tjenestene deres er ikke bare pülitelige, men de har ogsü den beste kvaliteten og kundeservicen som er tilgjengelig.

Ta kontakt med dem i dag, sü kommer en erfaren rørlegger til deg sü fort som mulig. Du kan kontakte dem nür som helst pü døgnet (inkludert helger).

Trenger du rørlegger i Trondheim, Støren eller Stjørdal? Ta kontakt med en rørleggervakt som dekker hele Norge i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en vütstøvsuger, vütstøvsuger

Hvordan bruke en vütstøvsuger til ü tappe rør for vann?

Med en vütstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for ü unngü at rørene fryser og sprekker nür det blir minusgrader. Dette gjør du ved ü først skru av hovedkranen og skru pü alle andre kranene i huset for ü tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for ü tette igjen mellomrommet mellom røret og vütsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.