Finn rørlegger nå - Rørlegger og rørleggervakt i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bergen og mer

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - Helt gratis!

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Tips og triks til hjemmet

Trenger du hjelpe til installasjon av kjøkken i Follo? Vår rørleggervakt i Follo kan hjelpe dere.

Trenger du rørleggervakt i Follo? Vi i Rørlegger SOS står alltid sammen med våre samarbeidspartnere parat. Vi er klare til å hjelpe forbrukere i Follo 24 timer i døgnet. Man vet aldri når uhellet inntreffer. Derfor tar vi det ekstra steget for å kunne tilby deg rørlegger 24 timer i døgnet 365 dager i året!

Fagfolk med papirene i orden!

Vi i Rørlegger SOS stiller skyhøye krav til våre samarbeidspartnere. For å bli vår samarbeidspartner, så må man oppfylle alle statlige, yrkesfagelige og våre krav. Disse kravene stiller vi for å kunne forsikre dere om at installasjoner gjort av våre fagfolk stiller alle kravene som boligforsikringer stiller til arbeid gjort på bolig.

Disse kravene stiller vi så når dere ringer vår rørleggervakt i Follo, så kan dere være sikre på at rørleggeren som rykker ut til dere har alle papirene i orden. Vi stiller blant annet krav om at våre samarbeidspartnere har fagbrev, og bevis for at bedriften er våtromsgodkjent. Med disse to kravene i bunn, så er det gode utgangspunkter for at alt blir gjort lovlig og at arbeidet de utfører holder høy standard.

Sist men ikke minst, så lytter vi til våre forbrukere. Vi har valgt å gjøre et klageskjema synlig på toppen av siden for å kunne luke ut en eventuell useriøs samarbeidspartner. I etterkant av at vår rørleggervakt Follo har rykket ut, så gjør vi sporadiske kontroller hos kunden. Kontrollen vi utfører gå ut på at vi spør vedkommende om hvor tilfreds personen er, og om noe kunne vært forbedret. Hvis dere ikke er fornøyde med en av våre samarbeidspartnere, så vil vi finne en ny, eller sanksjonere gjeldende samarbeidspartner.

Alt dette gjør vi for å kunne forsikre hele follo om at de en rørleggervakt i Follo som de kan stole på!

Ring rørleggervakt Follo ved fuktskader

Dinside, som er en forbrukertjeneste fra Dagbladet det er kjempeviktig å handle raskt. I følge avisen så er ofte det å vente 3 til 5 dager for sent. Da kan store materielle skader allerede ha forekommet. I mange tilfeller hvor det er gått lang tid før det har blitt gjort noe, så har det vært rimeligere å rive deler av eller hele konstruksjonen enn å reparere. For å hjelpe våre forbrukere så anbefaler rørleggervakt Follo å ringe med en gang dere mistenker at boligen deres er utsatt for vannlekkasje.

En fuktskade blir ofte svært dyr, og i noen tilfeller så . Gjør noe før det er for sent, ring vår rørleggervakt i Follo. Våre dyktige samarbeidspartnere står alltid klare for å hjelpe dere.

Rørleggerne våre har også en rørleggervakt som

Rørleggervakt Follo advarer mot helseproblemer ved fuktskade

Å langvarig være utsatt for fuktskader er ikke bare skadelig for din økonomi, helsen din kan også være utsatt. at tre av ti har fuktskader i sin bolig. For å være på den sikre siden, så anbefaler vi dere å ringe vår rørleggervakt i Follo. Dette kan hjelpe dere med å forsikre dere om at dere ikke er en del av statistikken.

Bad er et område som er spesielt utsatt for fuktskader. Gamle bad som ikke er rehabiliterte kan få sprekker. Disse sprekkende kan føre til innsig av vann i vegger og gulv, dette kan føre til fukt og muggdannelser. Johan Øvrevik i Folkehelseinstituttet sa i en kommentar til huseierne at de som bor i boliger med fuktproblemer kan være utsatt for en rekke helseproblemer. Pustebesvær, astma og bronkitt er helseproblemer som kan medfølge ved å oppholde seg i bolig med fukt og mugg over lengre tid. Mindre skadelige problemer som hodepine og tretthet kan også medfølge som en konsekvens.

Våre dyktige samarbeidspartnere sin rørleggervakt i Follo står alltid klare for å hjelpe dere. Ta kontakt med en dyktig rørlegger i ditt område øverst på siden vår. Les gjerne om og hvordan vi vil hjelpe forbrukere med å finne sin lokale rørleggervakt.

Rørleggerne dekker også , og .

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Kontakt rørlegger