Logo

Beste rørlegger i Follo – Vi hjelper deg døgnet rundt

Vannlekasje? Tett avløp? Frosne rør? – Rørlegger SOS hjelper deg med alt mulig, akkurat når du trenger oss.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Trenger du hjelpe til installasjon av kjøkken i Follo? Vür rørleggervakt i Follo kan hjelpe dere.

Trenger du rørleggervakt i Follo? Vi i Rørlegger SOS stür alltid sammen med vüre samarbeidspartnere parat. Vi er klare til ü hjelpe forbrukere i Follo 24 timer i døgnet. Man vet aldri nür uhellet inntreffer. Derfor tar vi det ekstra steget for ü kunne tilby deg rørlegger 24 timer i døgnet 365 dager i üret!

Fagfolk med papirene i orden!

Vi i Rørlegger SOS stiller skyhøye krav til vüre samarbeidspartnere. For ü bli vür samarbeidspartner, sü mü man oppfylle alle statlige, yrkesfagelige og vüre krav. Disse kravene stiller vi for ü kunne forsikre dere om at installasjoner gjort av vüre fagfolk stiller alle kravene som boligforsikringer stiller til arbeid gjort pü bolig.

Disse kravene stiller vi sü nür dere ringer vür rørleggervakt i Follo, sü kan dere vÌre sikre pü at rørleggeren som rykker ut til dere har alle papirene i orden. Vi stiller blant annet krav om at vüre samarbeidspartnere har fagbrev, og bevis for at bedriften er vütromsgodkjent. Med disse to kravene i bunn, sü er det gode utgangspunkter for at alt blir gjort lovlig og at arbeidet de utfører holder høy standard.

Sist men ikke minst, sü lytter vi til vüre forbrukere. Vi har valgt ü gjøre et klageskjema synlig pü toppen av siden for ü kunne luke ut en eventuell useriøs samarbeidspartner. I etterkant av at vür rørleggervakt Follo har rykket ut, sü gjør vi sporadiske kontroller hos kunden. Kontrollen vi utfører gü ut pü at vi spør vedkommende om hvor tilfreds personen er, og om noe kunne vÌrt forbedret. Hvis dere ikke er fornøyde med en av vüre samarbeidspartnere, sü vil vi finne en ny, eller sanksjonere gjeldende samarbeidspartner.

Alt dette gjør vi for ü kunne forsikre hele follo om at de en rørleggervakt i Follo som de kan stole pü!

Ring rørleggervakt Follo ved fuktskader

Dinside, som er en forbrukertjeneste fra Dagbladet skrev at det er kjempeviktig ü handle raskt. I følge avisen sü er ofte det ü vente 3 til 5 dager for sent. Da kan store materielle skader allerede ha forekommet. I mange tilfeller hvor det er gütt lang tid før det har blitt gjort noe, sü har det vÌrt rimeligere ü rive deler av eller hele konstruksjonen enn ü reparere. For ü hjelpe vüre forbrukere sü anbefaler rørleggervakt Follo ü ringe med en gang dere mistenker at boligen deres er utsatt for vannlekkasje.

En fuktskade blir ofte svÌrt dyr, og i noen tilfeller sü dekker nødvendig ikke engang din boligforsikring skaden. Gjør noe før det er for sent, ring vür rørleggervakt i Follo. Vüre dyktige samarbeidspartnere stür alltid klare for ü hjelpe dere.

Rørleggerne vüre har ogsü en rørleggervakt som dekker store deler av Norge.

Rørleggervakt Follo advarer mot helseproblemer ved fuktskade

Å langvarig være utsatt for fuktskader er ikke bare skadelig for din økonomi, helsen din kan også være utsatt. Huseierne.no skrev at tre av ti har fuktskader i sin bolig. For å være på den sikre siden, så anbefaler vi dere å ringe vår rørleggervakt i Follo. Dette kan hjelpe dere med å forsikre dere om at dere ikke er en del av statistikken.

Bad er et omrüde som er spesielt utsatt for fuktskader. Gamle bad som ikke er rehabiliterte kan fü sprekker. Disse sprekkende kan føre til innsig av vann i vegger og gulv, dette kan føre til fukt og muggdannelser. Johan Øvrevik i Folkehelseinstituttet sa i en kommentar til huseierne at de som bor i boliger med fuktproblemer kan vÌre utsatt for en rekke helseproblemer. PustebesvÌr, astma og bronkitt er helseproblemer som kan medfølge ved ü oppholde seg i bolig med fukt og mugg over lengre tid. Mindre skadelige problemer som hodepine og tretthet kan ogsü medfølge som en konsekvens.

Vüre dyktige samarbeidspartnere sin rørleggervakt i Follo stür alltid klare for ü hjelpe dere. Ta kontakt med en dyktig rørlegger i ditt omrüde øverst pü siden vür. Les gjerne om vür visjon og hvordan vi vil hjelpe forbrukere med ü finne sin lokale rørleggervakt.

Hvis du ser etter en Rørleggervakt andre steder i landet, utenom Follo, sü bør du lese mer om vür Rørleggervakt her.

Hvis du ogsü trenger en snekker, tømrer eller byggmester anbefaler vi ü ta kontakt med Joda AS.

Rørleggerne dekker også Ås, Vestby og Kolbotn.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet