Logo

Finn rørlegger i Follo – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du hjelpe til installasjon av kjøkken i Follo? Vür rørleggervakt i Follo kan hjelpe dere.

Trenger du rørleggervakt i Follo? Vi i Rørlegger SOS stür alltid sammen med vüre samarbeidspartnere parat. Vi er klare til ü hjelpe forbrukere i Follo 24 timer i døgnet. Man vet aldri nür uhellet inntreffer. Derfor tar vi det ekstra steget for ü kunne tilby deg rørlegger 24 timer i døgnet 365 dager i üret!

Fagfolk med papirene i orden!

Vi i Rørlegger SOS stiller skyhøye krav til vüre samarbeidspartnere. For ü bli vür samarbeidspartner, sü mü man oppfylle alle statlige, yrkesfagelige og vüre krav. Disse kravene stiller vi for ü kunne forsikre dere om at installasjoner gjort av vüre fagfolk stiller alle kravene som boligforsikringer stiller til arbeid gjort pü bolig.

Disse kravene stiller vi sü nür dere ringer vür rørleggervakt i Follo, sü kan dere vÌre sikre pü at rørleggeren som rykker ut til dere har alle papirene i orden. Vi stiller blant annet krav om at vüre samarbeidspartnere har fagbrev, og bevis for at bedriften er vütromsgodkjent. Med disse to kravene i bunn, sü er det gode utgangspunkter for at alt blir gjort lovlig og at arbeidet de utfører holder høy standard.

Sist men ikke minst, sü lytter vi til vüre forbrukere. Vi har valgt ü gjøre et klageskjema synlig pü toppen av siden for ü kunne luke ut en eventuell useriøs samarbeidspartner. I etterkant av at vür rørleggervakt Follo har rykket ut, sü gjør vi sporadiske kontroller hos kunden. Kontrollen vi utfører gü ut pü at vi spør vedkommende om hvor tilfreds personen er, og om noe kunne vÌrt forbedret. Hvis dere ikke er fornøyde med en av vüre samarbeidspartnere, sü vil vi finne en ny, eller sanksjonere gjeldende samarbeidspartner.

Alt dette gjør vi for ü kunne forsikre hele follo om at de en rørleggervakt i Follo som de kan stole pü!

Ring rørleggervakt Follo ved fuktskader

Dinside, som er en forbrukertjeneste fra Dagbladet skrev at det er kjempeviktig ü handle raskt. I følge avisen sü er ofte det ü vente 3 til 5 dager for sent. Da kan store materielle skader allerede ha forekommet. I mange tilfeller hvor det er gütt lang tid før det har blitt gjort noe, sü har det vÌrt rimeligere ü rive deler av eller hele konstruksjonen enn ü reparere. For ü hjelpe vüre forbrukere sü anbefaler rørleggervakt Follo ü ringe med en gang dere mistenker at boligen deres er utsatt for vannlekkasje.

En fuktskade blir ofte svÌrt dyr, og i noen tilfeller sü dekker nødvendig ikke engang din boligforsikring skaden. Gjør noe før det er for sent, ring vür rørleggervakt i Follo. Vüre dyktige samarbeidspartnere stür alltid klare for ü hjelpe dere.

Rørleggerne vüre har ogsü en rørleggervakt som dekker store deler av Norge.

Rørleggervakt Follo advarer mot helseproblemer ved fuktskade

Å langvarig være utsatt for fuktskader er ikke bare skadelig for din økonomi, helsen din kan også være utsatt. Huseierne.no skrev at tre av ti har fuktskader i sin bolig. For å være på den sikre siden, så anbefaler vi dere å ringe vår rørleggervakt i Follo. Dette kan hjelpe dere med å forsikre dere om at dere ikke er en del av statistikken.

Bad er et omrüde som er spesielt utsatt for fuktskader. Gamle bad som ikke er rehabiliterte kan fü sprekker. Disse sprekkende kan føre til innsig av vann i vegger og gulv, dette kan føre til fukt og muggdannelser. Johan Øvrevik i Folkehelseinstituttet sa i en kommentar til huseierne at de som bor i boliger med fuktproblemer kan vÌre utsatt for en rekke helseproblemer. PustebesvÌr, astma og bronkitt er helseproblemer som kan medfølge ved ü oppholde seg i bolig med fukt og mugg over lengre tid. Mindre skadelige problemer som hodepine og tretthet kan ogsü medfølge som en konsekvens.

Vüre dyktige samarbeidspartnere sin rørleggervakt i Follo stür alltid klare for ü hjelpe dere. Ta kontakt med en dyktig rørlegger i ditt omrüde øverst pü siden vür. Les gjerne om vür visjon og hvordan vi vil hjelpe forbrukere med ü finne sin lokale rørleggervakt.

Hvis du ser etter en Rørleggervakt andre steder i landet, utenom Follo, sü bør du lese mer om vür Rørleggervakt her.

Hvis du ogsü trenger en snekker, tømrer eller byggmester anbefaler vi ü ta kontakt med Joda AS.

Rørleggerne dekker også Ås, Vestby og Kolbotn. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.