Logo

Finn rørlegger i Vestby – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du en rørlegger i Vestby? Vi i Rørlegger-SOS tilbyr en tjeneste som hjelper alle innbyggere i Vestby med ü fü hjelpen de trenger. Vi har rørleggere som alltid er klare for büde store og litt mindre prosjekter. Alle vüre rørleggere er sertifiserte og har alt av diverse godkjenninger som Sentralgodkjenning og VVS fagmann. Derfor kan vi sikre deg topp kvalitet pü utført arbeid.

En rørlegger som vi samarbeider med, rykker ut til Vestby fra en nÌrliggende base.

Tjenestene vüre rørleggere utfører i Vestby

Det har ikke noe ü si om du trenger en rørlegger til et stort oppdrag, et lite oppdrag eller en nødutrykning. Vüre rørleggere har mange ürs erfaring under beltene sine, sü de er egnet og godt utrustet til ü utføre enhver jobb.

Om det skulle trenges, sü har ogsü vüre rørleggere et bredt nettverk med andre hündverkere, da slipper du prosjektledelsen selv, og enhver jobb kan bli utført pü en effektiv og kostnadseffektiv metode.

Vüre rørleggere i Vestby kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Med mange ürs erfaring, har vüre rørleggere som rykker ut til Vestby, en veldig bred kompetanse, noe som gjør dem utrustet til ü ta pü seg de mest krevende jobbene. Vüre rørleggere har ogsü fagutdannelse, og fagbrev, derfor kan du vÌre sikker pü at arbeidet blir utført pü en effektiv müte. Rørleggerne følger alle retningslinjer for hündverkerloven, og andre sertifiseringskrav.

I tillegg til bred kompetanse, dekker ogsü vüre rørleggere store deler av Norge.

Hvorfor velge vüre rørleggere i Vestby?

Vüre rørleggere tilbyr konkurransedyktige priser til alle innbyggerne i Vestby. I tillegg til dette, sü er rørleggerne vüre som rykker ut til Vestby utrolig kostnadseffektive, og sørger alltid for god kundebehandling.

Vi tilbyr ogsü 24/7 rørleggervakt, sü du für alltid hjelpen du trenger, uansett tid pü døgnet. Rørleggerne vüre tilbyr ogsü prosjektledelse, la en erfaren fagperson ta seg av prosjektledelsen, sü kan du heller slappe av, og nyte en god service!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Med en sü bred kompetanse som vüre rørleggere har, finnes det alltids oppgaver som ikke er nevnt her. Sü om du har en sak, eller et spørsmül, anbefaler vi deg ü taste inn nummeret ditt, og ta en telefon til en av vüre hyggelige rørleggere.

Vüre Rørleggere i Vestby har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Ved bruk av vür tjeneste, kan du som kunde hos en rørlegger i Vestby, inngü rammeavtaler for senere bistand av VVS-tjenester. Tilbudene som gjelder ved disse rammeavtalene innebÌrer garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn pü rør og VVS-utstyr.

Trenger du rüdgiving og konsulenttjenester, sü er dette noe du kan fü i form av bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. Du kan ogsü fü hjelp med koordinering og hündtering av skadesaker gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Ved bruk av en rammeavtale vil du som kunne bli garantert rabatterte priser pü tjenester og varer, samt høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag. Du vil ogsü fü en ürlig inspeksjon av alt VVS-utstyr.

En rammeavtale med oss sikrer deg ikke bare gode priser og prioritering, men ogsĂĽ en solid og profesjonell partner fremover. Da trenger du bare ĂĽ forholde deg til et kontaktpunkt fremover.

Ved bruk av vĂĽr samarbeidspartner sin rammeavtale er ogsĂĽ den enkelte beboer eller sameiet sikret fordeler gjennom de samme rammeavtalene.

Trenger du en rørlegger-tilstandsrapport i Vestby?

Ved bruk av vür tjeneste, für du hjelp av en rørlegger som er spesialisert pü akutt beredskap 24 timer i døgnet. Rørleggerne vüre utfører alle type ordinÌre rørleggeroppdrag, og er alltid klare til ü rykke ut, uansett hvilken dag, eller nür pü døgnet det skulle trenges.

Har du et problem, eller en annen sak som ikke trenger akutt bistand av en rørlegger, blir tatt etter opprettet avtale mellom kunde og rørlegger. Vüre rørleggere tar seg av hele prosessen, uansett oppdrag, og utfører alle former av tjenester som, men ikke begrenset til; reparasjon, installasjon eller utskifting av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell. Du kan ogsü fü hjelp med utskifting eller rehabilitering av soil og vannrør. Har du tette rør i boligen din, vil du fü hjelp med rensing.

Vüre rørleggere utfører ogsü rehabilitering og modernisering av baderom. Du für hjelp fra planlegging, helt til ferdig bad.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger som dekker Vestby

Ved bruk av vür tjeneste, kan du fü service- og rammeavtaler, sü vil du fü ettersyn og service og felles røropplegg for vann og avløp. Med rammeavtalene für du kontroller pü røroppleggeg i tekniske rom, leiligheter og fellesarealer. Rørleggeren utfører diverse sikkerhetsprotokoller for ü finne smü feil, og fikse de før større skader püdras. Alle jobbene utført i rammeavtalene utføres av en erfaren og kvalifisert rørlegger som opprettholder gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Rørlegger relaterte spørsmül du ikke har fütt svar pü?

Det sikreste er ü alltid ta kontakt og spør om din sak. Vüre rørleggere som dekker Vestby er alltid klare for nye oppdrag, og fikser enhver situasjon som skulle oppstü!

Har du behov for en rørlegger i Ås, Vinterbro eller Nesodden, så kan våre rørleggere hjelpe deg der også! Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en vütstøvsuger, vütstøvsuger

Hvordan bruke en vütstøvsuger til ü tappe rør for vann?

Med en vütstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for ü unngü at rørene fryser og sprekker nür det blir minusgrader. Dette gjør du ved ü først skru av hovedkranen og skru pü alle andre kranene i huset for ü tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for ü tette igjen mellomrommet mellom røret og vütsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.