Logo

Finn rørlegger i Son – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Rørlegger SOS tilbyr gjennom vüre samarbeidspartnere rørlegger i Son. Vi i rørlegger SOS jobber med ü kunne levere rørlegger tjenester i hele Norge. Vürt første satsingsomrüde er Follo.

Hvis du har vÌrt uheldig og kommet bort i et rør som er sprukket, sü er vi klare til ü hjelpe deg! Rørlegger Son tilbyr deg akutt rørleggerhjelp, og vi har hurtig utrykning 24 timer i døgnet, i hele Follo ekskludert Nesodden, hvor vi skal satse ved et senere tidspunkt.

Vi kan ogsü tilby konvensjonelle rørleggertjenester som rørbytte og installasjon av hvitevarer.

Rørleggerne vüre dekker ogsü store deler av Norge.

Rørlegger Son Kvalitet

Vi i rørlegger SOS er stolte av ü kunne tilby innbyggere i Son rørleggertjenester av kvalitet! Vür samarbeidspartner i Follo har erfaring innenfor VVS yrket og gleder seg til ü kunne hjelpe alle innbyggere i Son, Follo.

Flott Service

Vi gir god service til alle vüre kunder. Vür rørleggervakt er alltid klar til ü hjelpe personer som ringer inn til vür kontinuerlig rørleggervakt. Vür rørlegger Son bestür av en dyktig samarbeidspartner som alltid stür klar til ü hjelpe folk som trenger akutt rørleggerhjelp, eller hjelp med tining av rør eller rørbytte.

Rørlegger Son tror pü Fagfolk

Vür samarbeidspartner i Follo bestür av rørleggere som er stolte av yrket sitt! Vi har valgt ü velge lokale hündverkere som liker det de driver med. Vüre hündverkere har fagbrev og erfaring i bransjen. Vi risikerer ingen ting ü dine vegne, derfor har vi bestemt oss for at bare det beste er bra nok für vüre kunder.

Vürt mül er ü revolusjonere rørleggeryrket!

Vi hjelper de med skifte av rør. Unngü forgiftning av vann som hendte i Askøy.

Vi i rørlegger SOS har valgt ü tilby rørlegger Son for ü spre vür revolusjon av rørleggertjenester. Noen rørleggere er kjent for ü vÌrt svÌrt slue og unytte folk sin desperasjon nür de stür i nøden og trenger hjelp. Vi i rørlegger Son har valgt ü vÌre transparente og tilby deg forutsigbar prising for alle vüre tjenester, med gode timelønninger og rimeligere priser for natt og helligdagsutrykning.

Hvis du trenger VVS tjenester, kontakt oss i dag! Vürt nummer er synlig pü toppen av siden. Hilsen oss i rørlegger SOS og rørlegger Son.

Hvis du ogsü trenger en snekker, tømrer eller byggmester anbefaler vi ü ta kontakt med Joda AS.

Rørleggerne vüre dekker ogsü Drøbak, Ytre Enebakk og Langhus.

Son-rørlegger: Hva de gjør og hvorfor 24/7 vakt er viktig!

En rørlegger, ogsü kjent som en vvs-arbeider, er en fagperson som er utdannet og kvalifisert til ü installere, reparere og vedlikeholde rørsystemer. Rørleggerarbeid inkluderer alt fra ü legge nye rør til ü fikse lekkasjer og blokkeringer. Rørleggervakter er viktige fordi de sikrer at rørsystemene vüre fungerer som de skal. De kan ogsü hjelpe til med ü forebygge skader og problemer med rørsystemene.

Hva er en son-rørlegger, og hvorfor er deres 24/7 vakt viktig?

Son-rørlegger er en viktig del av vaktteamet til en bedrift eller organisasjon. Deres 24/7 vakt er viktig for ü sikre at bedriften eller organisasjonen alltid har riktig vaktteam pü jobb. Son-rørlegger er ogsü viktige for ü sikre at vaktteamet alltid har riktig utstyr og bekledning.

Son-rørlegger: 24/7 vakt er viktig for ü unngü katastrofer

En vannlekkasje kan skje nür som helst, og det er derfor viktig at du har en rørlegger du kan stole pü som er tilgjengelig 24/7. En kvalitetsrørlegger vil ha profesjonelle verktøy og utstyr for ü hündtere enhver situasjon, samt erfaring med ü takle katastrofer. De vil ogsü kunne gi deg rüd om hvordan du kan unngü fremtidige problemer.

Son-rørlegger: Forklaring av jobben og viktigheten av 24/7 vakt

En son-rørlegger er en viktig del av et vaktteam som sørger for at vann og avløp fungerer optimalt i et bygg. Rørleggerarbeid er et krevende yrke, og det er viktig at son-rørleggerne har god kunnskap og erfaring. De fleste son-rørleggerbedrifter tilbyr 24/7 vakt, noe som betyr at det alltid er en rørlegger tilgjengelig døgnet rundt. Dette er viktig fordi vann- og avløpsnettet ofte er i bruk, og det er viktig at det alltid er en rørlegger tilgjengelig for ü sørge for at alt fungerer som det skal.

Son-rørlegger: Hva de gjør og hvorfor 24/7 vakt er viktig!

Son-rørlegger er et viktig yrke i samfunnet. De fleste hus og bygninger har vann og avløpssystemer som mü vedlikeholdes og repareres fra tid til annen. Rørleggerne sørger for at vann og avløp fungerer som de skal, og at det ikke er noen lekkasjer eller andre problemer. Det er viktig at rørleggerne er tilgjengelige 24/7, fordi vann- og avløpsproblemer ofte oppstür uten forvarsel. Rørleggerne mü vÌre klar til ü rykke ut nür det er behov for det, for ü unngü at vannskader oppstür. Son-rørlegger er en viktig del av samfunnet, og deres arbeid er avgjørende for at vann- og avløps systemene i hus og bygninger skal fungere optimalt.

5 grunner til at en son-rørlegger 24/7 vakt er viktig

En son-rørleggers 24/7 vakt er viktig fordi:

1. Rørleggerarbeid er kritisk for vüre daglige aktiviteter. Uten rør og vann, kan vi ikke drikke, dusje, koke eller vaske oss. Rørleggerarbeid er ogsü kritisk for bedrifter, som trenger rør for ü drive sine virksomheter.

2. Rørleggervakter sikrer at rørsystemene vüre fungerer som de skal, nür vi trenger dem mest. Uten en rørleggervakt, kan rørleggingssystemene vüre bli skadet eller ødelagt, noe som kan føre til store problemer for oss.

3. Rørleggervakter hjelper oss ü spare penger. Hvis rørleggingssystemene vüre ikke fungerer som de skal, kan det føre til at vi mister penger pü grunn av reparasjoner eller erstatninger.

4. Rørleggervakter sikrer at vüre hjem og bedrifter er trygge. Hvis rørene vüre blir skadet eller ødelagt, kan det føre til lekkasjer eller andre skader som kan vÌre farlige for oss eller vüre eiendommer.

5. Rørleggervakter er viktige for miljøet. Rørleggerarbeid hjelper oss ü redusere avfall og forurensning, noe som er bra for miljøet.

Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Rørleggerne dekker også Ås, Vestby og Kolbotn!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.