Finn rørlegger nå - Rørlegger og rørleggervakt i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bergen og mer

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - Helt gratis!

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Tips og triks til hjemmet

Rørlegger-SOS kan gjennom sin tjeneste Rørlegger ÅS videreføre oppdrag til våre dyktige dyktige vann og avløps-samarbeidspartnere i Ås, Follo. Våre dyktige samarbeidspartnere kan hjelpe deg med alt fra utskifting av gamle rør til utrykning. Gjennom våre partnere så kan vi blant annet tilby en døgnbemannet vaktsentral, der vi påtar oss hasteutrykninger 24 timer i døgnet.

Installasjoner i Ås

Vi kan tilby deg rørlegger I Ås. Våre dyktige partnere påtar seg installasjons-jobber. De kan blant annet hjelpe deg med installasjoner av våtromsartikler, og å sette opp nye hvitevarer på kjøkkenet som oppvaskmaskin og vask.

Våre dyktige rørleggere i Ås hjelper deg gjerne med alt du måtte trenge innenfor VVS og Rørlegger sfæren. Om det måtte være bytte av toaletter, avløpsrør og kraner. Kontakt oss for gode tilbud for ulike løsninger.

Rørlegger Ås - Vedlikehold og service

For å kunne påse at våtromsartikler holder ut sin tiltenkte levealder så er det essensielt å være frempå og drive aktiv vedlikehold. Med hjelp fra våre dyktige samarbeidspartnere så kan rørlegger Ås tilby service på alt fra vannklosett og dusj til utbytte av gamle rør.

Rørleggerne våre

Utbytte av gamle rør

Med som har rystet hele Norge, så har det kommet mye fokus på vedlikehold av vannrør. Vi i rørlegger Ås ønsker å bidra til fokus på vannsikkerheten vår. Derfor kan vi sammen med våre dyktige fagfolk hjelpe deg med å sjekke tilstanden til dine vannrør.

Gamle vannrør som har slått sprekker kan være helseskadelig for deg og dine kjære. Hvis et vannrør har sprukket så kan det i verste fall føre til innsig av uvedkommende fremmedlegemer som dyrelort. Dette kan forgifte drikkevannet deres. Ring rørlegger i Ås i dag, for en sjekk. Telefonnummer er tilgjengelig på toppen av siden.

Sprukne vannrør kan ikke bare potensielt forgifte ditt drikkevann, men det kan også føre til lekkasjer som kan forårsake dyre vannskader på din eiendom. Men frykt ikke, vi i rørlegger Ås står klare til å hjelpe dere.

Tette sluk

Lite er mer plagsomt enn tette sluk. Et tett sluk på badet kan plage din livskvalitet ved at morgenrutinen din blir ødelagt. Det er veldig kjedelig å måtte stå og vente på at vannet skal synke ned i avløpet. Hvis du har merket at det er oftere oppsamling av vann på toalettet når du dusjer eller vasker hendene, så kan det godt hende at ditt sluk eller vannløs er tett.

Tette sluk og vannlåser kan bli forårsaket av gamle fett og hårrester som har blitt oppsamlet. Hvis du ikke sørger for å være frempå med å ta opp vannlåser for å rense sluket, så kan det fort føre til uhyggelige lukter fra råttent menneskelig avfall som ligger i sluket ditt. Rørlegger ÅS har noen tips til deg for å hindre tette sluk.

Vær frempå og gjør det til en rutine å ta opp vannlås og avløp. Fjern alle synlige uønskede artikler. Vi vet at det kan være ekkelt å røre gamle fett og hårrester, derfor kan vi gjennom våre samarbeidspartnere tilby deg rens av dine vannlåser og avløp, så vannet igjen kan renne uten hinder.

Rørlegger Ås : Ved fryste vannrør

Når vinteren setter inn så kan det lett føre til at dine vannrør fryser. Ofte så er det helt uproblematisk, men noen ganger så kan det føre til dyre skader. Hvis vannrør fryser så ekspanderer det fryste vannet i rørene, noe som kan føre til at rører slår sprekker. Hvis dette forekommer så kan det i verste fall føre til dyre vannskader på ditt hus. Derfor anbefaler vi i rørlegger Ås og passe på dine rør.

For å unngå frosne vannrør, så anbefaler vi at du passer på at det er tilstrekkelig med varme i alle husets rom. Det er spesielt viktig å passe på at din kjeller er varm, da kjellere ofte er ekstra utsatt for kulde om vinteren. Vi i rørlegger Ås vet at det ofte ikke skal så mye til, noen ganger så holder det å bare skru opp radiatoren et par hakk.

Når vannrørene først har fryst så må du umiddelbart skru av vannkranen. Dette er viktig for å passe på at trykket i rørene ikke øker. Hvis det er veldig høyt trykk i et fryst vannrør, så kan det i verste fall eksplodere.

Etter at du har skrudd av hovedkranen, så er det viktig å stelle varmekilder i nærheten av spesielt utsatte rør. Putt gjerne en radiatorer ved veggen hvis du vet det er et vannrør inne i veggen. Men vær varsom, hold alltid radiatorer under oppsyn for å unngå brann.

Hvis du trenger hjelp til å tine vannrør, så kan rørlegger Ås ved hjelp av sine dyktige rørlegger-samarbeidspartnere tine dine vannrør ved å blant annet bruke varm damp.

Hvis du trenger umiddelbar hjelp i Ås, så kan du ringe rørlegger i Ås ved å bruke vår knapp på toppen av siden. Våre samarbeidspartnere har utrykning 24 timer i døgnet. Rørlegger Ås kan også hjelpe deg med konvensjonelle rørleggertjenester.

Kontakt oss i dag ved å gå til toppen av siden. Med vennlig hilsen oss i Rørlegger Ås og Rørlegger SOS.


Våre rørleggere dekker også og

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Kontakt rørlegger