Logo

Finn rørlegger i Ås – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Rørlegger-SOS kan gjennom sin tjeneste Rørlegger ÅS videreføre oppdrag til våre dyktige dyktige vann og avløps-samarbeidspartnere i Ås, Follo. Våre dyktige samarbeidspartnere kan hjelpe deg med alt fra utskifting av gamle rør til utrykning. Gjennom våre partnere så kan vi blant annet tilby en døgnbemannet vaktsentral, der vi påtar oss hasteutrykninger 24 timer i døgnet.

Installasjoner i Ås

Vi kan tilby deg rørlegger I Ås. Våre dyktige partnere påtar seg installasjons-jobber. De kan blant annet hjelpe deg med installasjoner av våtromsartikler, og å sette opp nye hvitevarer på kjøkkenet som oppvaskmaskin og vask.

Våre dyktige rørleggere i Ås hjelper deg gjerne med alt du måtte trenge innenfor VVS og Rørlegger sfæren. Om det måtte være bytte av toaletter, avløpsrør og kraner. Kontakt oss for gode tilbud for ulike løsninger.

Rørlegger Ås - Vedlikehold og service

For å kunne påse at våtromsartikler holder ut sin tiltenkte levealder så er det essensielt å være frempå og drive aktiv vedlikehold. Med hjelp fra våre dyktige samarbeidspartnere så kan rørlegger Ås tilby service på alt fra vannklosett og dusj til utbytte av gamle rør.

Rørleggerne våre dekker også store deler av Norge.

Utbytte av gamle rør

Med vannskandalen som har rystet hele Norge, så har det kommet mye fokus på vedlikehold av vannrør. Vi i rørlegger Ås ønsker å bidra til fokus på vannsikkerheten vår. Derfor kan vi sammen med våre dyktige fagfolk hjelpe deg med å sjekke tilstanden til dine vannrør.

Gamle vannrør som har slått sprekker kan være helseskadelig for deg og dine kjære. Hvis et vannrør har sprukket så kan det i verste fall føre til innsig av uvedkommende fremmedlegemer som dyrelort. Dette kan forgifte drikkevannet deres. Ring rørlegger i Ås i dag, for en sjekk. Telefonnummer er tilgjengelig på toppen av siden.

Sprukne vannrør kan ikke bare potensielt forgifte ditt drikkevann, men det kan også føre til lekkasjer som kan forårsake dyre vannskader på din eiendom. Men frykt ikke, vi i rørlegger Ås står klare til å hjelpe dere.

Tette sluk

Lite er mer plagsomt enn tette sluk. Et tett sluk på badet kan plage din livskvalitet ved at morgenrutinen din blir ødelagt. Det er veldig kjedelig å måtte stå og vente på at vannet skal synke ned i avløpet. Hvis du har merket at det er oftere oppsamling av vann på toalettet når du dusjer eller vasker hendene, så kan det godt hende at ditt sluk eller vannløs er tett.

Tette sluk og vannlåser kan bli forårsaket av gamle fett og hårrester som har blitt oppsamlet. Hvis du ikke sørger for å være frempå med å ta opp vannlåser for å rense sluket, så kan det fort føre til uhyggelige lukter fra råttent menneskelig avfall som ligger i sluket ditt. Rørlegger ÅS har noen tips til deg for å hindre tette sluk.

Vær frempå og gjør det til en rutine å ta opp vannlås og avløp. Fjern alle synlige uønskede artikler. Vi vet at det kan være ekkelt å røre gamle fett og hårrester, derfor kan vi gjennom våre samarbeidspartnere tilby deg rens av dine vannlåser og avløp, så vannet igjen kan renne uten hinder.

Rørlegger Ås : Ved fryste vannrør

Når vinteren setter inn så kan det lett føre til at dine vannrør fryser. Ofte så er det helt uproblematisk, men noen ganger så kan det føre til dyre skader. Hvis vannrør fryser så ekspanderer det fryste vannet i rørene, noe som kan føre til at rører slår sprekker. Hvis dette forekommer så kan det i verste fall føre til dyre vannskader på ditt hus. Derfor anbefaler vi i rørlegger Ås og passe på dine rør.

For å unngå frosne vannrør, så anbefaler vi at du passer på at det er tilstrekkelig med varme i alle husets rom. Det er spesielt viktig å passe på at din kjeller er varm, da kjellere ofte er ekstra utsatt for kulde om vinteren. Vi i rørlegger Ås vet at det ofte ikke skal så mye til, noen ganger så holder det å bare skru opp radiatoren et par hakk.

Når vannrørene først har fryst så må du umiddelbart skru av vannkranen. Dette er viktig for å passe på at trykket i rørene ikke øker. Hvis det er veldig høyt trykk i et fryst vannrør, så kan det i verste fall eksplodere.

Etter at du har skrudd av hovedkranen, så er det viktig å stelle varmekilder i nærheten av spesielt utsatte rør. Putt gjerne en radiatorer ved veggen hvis du vet det er et vannrør inne i veggen. Men vær varsom, hold alltid radiatorer under oppsyn for å unngå brann.

Hvis du trenger hjelp til å tine vannrør, så kan rørlegger Ås ved hjelp av sine dyktige rørlegger-samarbeidspartnere tine dine vannrør ved å blant annet bruke varm damp.

Hvis du trenger umiddelbar hjelp i Ås, så kan du ringe rørlegger i Ås ved å bruke vår knapp på toppen av siden. Våre samarbeidspartnere har utrykning 24 timer i døgnet. Rørlegger Ås kan også hjelpe deg med konvensjonelle rørleggertjenester.

Kontakt oss i dag ved å gå til toppen av siden. Med vennlig hilsen oss i Rørlegger Ås og Rørlegger SOS.

Våre dyktige rørleggere dekker også store deler av Norge!

Våre rørleggere dekker også Ski og Drøbak. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.