Logo

Finn rørlegger i Vinterbro – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Bilde av Vinterbro senteret. VĂĽre samarbeidspartnere kjenner sine nĂŚromrĂĽdet og stĂĽr klare til ĂĽ hjelpe deg i Vinterbro.

Rørlegger SOS tilbyr gjennom vüre samarbeidspartnere rørlegger i Vinterbro. Vi jobber for ü kunne levere rørlegger-tjenester i hele Norge. Nü har turen kommet til Vinterbro i Follo. Vür samarbeidspartner i Follo er selvfølgelig en godkjent vütromsbedrift og har alle sine papirer i orden. Dette er kjempeviktig for at arbeidet de utfører skal kunne bli dekket av deres forsikring.

Hvis du trenger rørlegger i Vinterbro sü er vi i Rørlegger SOS alltid klare til ü hjelpe dere med ü bli satt over til en rørlegger i deres nÌromrüdet. Denne tjenesten er selvfølgelig helt kostnadsfritt for deg som forbruker. Hvis uhellet er ute og et rør er sprukket, sü kan du vÌre sikker pü at vi i Rørlegger SOS gjør alt vi kan for ü hjelpe deg. Gjennom vüre samarbeidspartnere sü tilbyr vi døgnbemannet rørleggervakt, dette tilbyr vi fordi man aldri helt kan vite nür et uhell kommer til ü inntreffe.

Rørleggerne vüre dekker ogsü store deler av Norge.

Rørlegger i Vinterbro av kvalitet

Ikke la hvem som helst skru pü rørene deres. Useriøse aktører som utgir seg for ü vÌre profesjonelle rørleggere kan koste deg en formue! Hvis arbeidet ikke blir utført riktig og rørleggeren din ikke har alt pü stell, sü kan det gü ut over din økonomi. Vannskader er fort gjort hvis en rørleggerjobb er utført av en amatør, mange vannskader er heller ikke dekket av forsikring.

Derfor er det viktig ü kun bestille rørleggertjenester av dyktige fagfolk som er godkjent og har alle papirene sine i orden. Dette er selvfølgelig et krav som vi stiller til alle vüre samarbeidspartnere for ü kunne sikre forbrukere som bruker vüre tjenester. Sü hvis du bestiller rørlegger i Vinterbro gjennom oss sü kan du vÌre sikker pü at vür samarbeidspartner er en godkjent vütromsbedrift og har alle sine papirer pü stell.

Rørleggervakt i Vinterbro

Vi er stolte av ü kunne tilby deg rørlegger i Vinterbro som stür klar til ü hjelpe deg. I gjennomsnitt sü blir det hvert üttende minutt oppdaget en vannskade. Dette er triste og katastrofale nyheter. Ikke bare kan vannskader bli dyre og koste deg flere hundretusener av kroner, det kan ogsü vÌre direkte helseskadelig. I følge huseierne.no sü har 3 av 10 norske hus fuktskader.

Fuktskader i bolig kan føre til og forverre helseproblemer som bronkitt, astma og kronisk betennelse i neseslimhinnen. I en kommentar til huseierne.no så sa Johan Ørevik fra Folkeinstituttet blant annet at; “ De som bor i boliger med fuktproblemer har oftere enn andre pustebesvær, hoste, piping i brystet, astma, bronkitt og luftveisinfeksjoner. “ han nevnte også at å bo i et hus med vannskader også kan føre til hodepine og trøtthet.

Ring vür rørlegger i Vinterbro hvis du mistenker at du har fukt i huset ditt i Vinterbro eller i Follo. Vür dyktige samarbeidspartner stür klar til ü rykke ut for ü inspisere huset ditt for vannskader.

Hvis du ogsü trenger en snekker, tømrer eller byggmester anbefaler vi ü ta kontakt med Joda AS.

Rørleggerne vi samarbeider med dekker også Ås, Langhus og Son.

En rørlegger pü Vinterbro: Hvorfor er det viktig ü vÌre tilgjengelig 24/7?

En rørlegger pü Vinterbro er en viktig del av byens infrastruktur. De fleste byer har en eller flere rørleggerbedrifter, men det er ikke alltid like enkelt ü finne en rørlegger nür man trenger dem. Det er viktig at rørleggerne er tilgjengelige 24/7 for ü unngü at folk für problemer med vann- eller avløpslekkasjer. I tillegg er det viktig at rørleggerne har god kunnskap om byens vann- og avløpsnett, slik at de kan hjelpe til med ü reparere eventuelle skader pü nettet.

En rørlegger pü Vinterbro: Hvorfor er det viktig ü vÌre tilgjengelig 24/7?

En rørlegger pü Vinterbro er alltid tilgjengelig 24/7. Dette er fordi det er viktig ü ha en rørlegger tilgjengelig nür det er behov for det. Det kan vÌre at det er vannlekkasje eller at det er andre problemer med rørene. Det er derfor viktig at en rørlegger er tilgjengelig nür det er behov for det.

Rørlegger pü Vinterbro: Hvorfor er det viktig ü vÌre tilgjengelig 24/7?

Det er svÌrt viktig for oss ü vÌre tilgjengelige 24/7 for vüre kunder. Dette er fordi det ofte er behov for rørleggerhjelp pü ulike tider av døgnet, og vi vil alltid vÌre der for ü hjelpe vüre kunder i en nødsituasjon. Vi har lang erfaring med rørleggerarbeid, og vi vet hvordan vi skal hündtere ulike typer problemer. Vi har et bredt utvalg av tjenester, og vi kan hjelpe deg med alt fra mindre vannlekkasjer til store oppussingsprosjekter.

Rørlegger pü Vinterbro: Hvorfor er det viktig ü vÌre tilgjengelig 24/7?

En rørlegger pü Vinterbro er viktig fordi det er en by som aldri sovner. Det er alltid noe som skjer, og det er alltid folk ute og om. En rørlegger mü vÌre tilgjengelig 24/7 for ü kunne hündtere eventuelle problemer som mütte oppstü. Det er ogsü viktig ü vÌre tilgjengelig for ü kunne tilby rüd og veiledning til de som trenger det. En rørlegger pü Vinterbro er en viktig person i byens liv, og det er viktig at de er alltid tilgjengelig.

Rørlegger pü Vinterbro: Hvorfor er det viktig ü vÌre alltid tilgjengelig?

Det kan vÌre mange grunner til at det er viktig ü ha en rørlegger tilgjengelig. Ofte er det smüting som gür galt, som en lekkasje eller et stopp i vannet, som gjør at man trenger en rørlegger. I slike tilfeller er det viktig ü ha en rørlegger som er tilgjengelig, slik at man ikke trenger ü vente i flere dager pü at problemet blir løst. Det er ogsü viktig ü ha en rørlegger tilgjengelig hvis det skulle vÌre noe mer alvorlig som gür galt, for da kan det vÌre livsviktig ü fü hjelp sü fort som mulig.

Rørlegger pü Vinterbro: Fordelene med ü vÌre tilgjengelig 24/7

En rørlegger pü Vinterbro er en uvurderlig ressurs ü ha, tilgjengelig 24/7 for ü hündtere alt fra smü lekkasjer til fullstendig oppussing av badet ditt. Deres profesjonalitet og pülitelighet gjør dem til en trygg investering.

Fordeler med en Rørlegger pü Vinterbro:

 1. Tilgjengelighet:
  • Alltid tilgjengelige, eliminert behovet for ĂĽ vente i flere dager.
  • Tilgjengelige 24/7 for ĂĽ hĂĽndtere nødsituasjoner.
 2. Profesjonalitet og Erfaring:
  • SvĂŚrt profesjonelle med lang erfaring.
  • Har hĂĽndtert et bredt spekter av problemer og vet nøyaktig hvordan de skal løses.
 3. Badoppussing:
  • Erfaring med oppussing av bad, kan gi rĂĽd om produkter og sikre et fantastisk resultat.
 4. Vannproblemer:
  • Kompetanse i hĂĽndtering av forskjellige typer vannproblemer.
  • Hjelper med ĂĽ identifisere vannkvaliteten og gir løsninger.
 5. Rørproblemer:
  • Erfaring med diverse rørtyper, kan identifisere og løse problemer.
  • Veileder om rørtyper og reparasjonsmetoder.
 6. Toalettproblemer:
  • Kunnskap om ulike toalettyper, kan diagnostisere og løse problemer.
  • Gir rĂĽd om toalettkonfigurasjoner og reparasjoner.
 7. Varmtvannsberederproblemer:
  • Erfaring med ulike varmtvannsberedere, kan hĂĽndtere problemer effektivt.
  • Veileder om varmtvannsberedertyper og løsninger.
 8. Vannkvalitetsproblemer:
  • Kompetanse i ĂĽ takle ulike vannkvalitetsproblemer.
  • Gir rĂĽd om vannfiltrering og behandlingsalternativer.

Med en rørlegger pü Vinterbro kan du vÌre sikker pü at dine VVS-utfordringer blir hündtert av profesjonelle med omfattende erfaring.


Vüre rørlegger-partnere ryker ogsü ut til nÌrliggende omrüder som Oppegürd, Ytre Enebakk og Ski. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.