Logo

Finn rørlegger i Frogn – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Er du boende i Frogn og trenger øyeblikkelig rørleggerhjelp, eller kanskje en sjekk av rør? Da vil vi fra rorleggersos.no kunne hjelpe deg med dine problemer! Rørlegger-SOS er en tjeneste som hjelper beboerne i Frogn ved ü finne, og opprette en kommunikasjon mellom deg og en av vüre profesjonelle rørleggere!

Ved bruk av vür tjeneste vil du fü øyeblikkelig hjelp til dine VVS-relaterte problemer. Vi prioriterer alltid god kundebehandling!

Ved bruk av vür tjeneste, vil en rørlegger vi samarbeider med, rykke ut til Frogn fra en nÌrliggende base.

Vi er tilgjengelig 24/7

Vi blir ofte stilt spørsmül om tilgjengelighet. Svaret pü disse spørsmülene er alltid det samme: Ja, vi er alltid tilgjengelig, uansett dag, time, eller nür pü üret det skulle trenges hjelp fra oss.

Vüre tjenester og nettsider er tilgjengelig alle timer i døgnet, uansett hvilken dag det skulle vÌre. Vi mener ingen i Frogn skal vÌre usikker pü om en rørlegger er tilgjengelig. Derfor er vür misjon ü opprettholde en bra tjeneste for folket i Frogn!

Vi har jobbet lenge for ĂĽ finne den perfekte samarbeidspartner for beboerne i Frogn, men med tunga rett i munnen, og en god del leting, har vi funnet en samarbeidspartner som dekker alle vĂĽre strenge krav.

Rørlegger nür du trenger det

Man kan dessverre ikke kontrollere nür det skal komme en lekkasje, derfor mener vi at rørleggere er en egen nødetat. Skulle det komme en stor lekkasje, vil det ikke ta lang tid før dette kan püføre ekstreme vannskader pü din bolig.

Tjenestene vi tilbyr i Frogn

Vüre rørleggere som rykker ut til Frogn utfører alle tradisjonelle VVS-tjenester. Det har ikke noe ü si om du trenger nødhjelp til en stor lekkasje, eller bistand med ü installere en ny vask, ved bruk av vüre tjenester, für du hjelpen du alltid den hjelpen du trenger.

Tjenestene som nevnes, kan ogsü bli utført i store deler av Norge.

VVS-Installasjoner

Har du planer om ĂĽ installere en ny dusj, eller noe annet VVS-relatert?

Da vil vi sterkt frarüde deg ü gjøre dette selv. Kommer det lekkasjer som fører til vannskader pü arbeid som er utført selv, vil ikke dette bli dekket av noen forsikringer. Derfor vil vi heller sterkt anbefale alle ü ta i bruk vür tjeneste, sü für du hjelp til alle dine VVS-installasjoner av en profesjonell fagperson, som gjør jobben plettfri, og perfekt!

Rehabilitering av bad

Er det pĂĽ tide med et nytt bad? Det ĂĽ ta pĂĽ seg oppdraget av rehabilitering av et bad kan vĂŚre litt for mye. Det er bare litt for mye ĂĽ tenke pĂĽ, ogsĂĽ kan ting gĂĽ galt ganske fort.

Heldigvis for deg, sü vil vüre rørleggere alltid vÌre klar for ü hjelpe deg med alt fra planlegging, til ferdig bad.

Åpning av sluk

Tette sluk er aldri morsomt. Opplever du at vannet renner veldig sakte, eller kanskje det ikke renner i det hele tatt ned i sluket? Om dette skjer, er det fordi sluket er dessverre tett. Heldigvis sü har alle vüre rørleggere mange ürs erfaring ved rensing og spyling av tette rør og sluk.

VannbĂĽren varme i gulvet

Er du lei av et kaldt stuegulv om vinteren?

Du er ikke alene om det!

Vüre rørlegger-samarbeidspartnere driver eller jobber i selvstendige selskaper. De tar seg av alt det tekniske slik de anser det som mest riktig og kostnadseffektivt. Vi finner kundene, og vüre rørlegger partnere utfører jobben. Dette er modellen vür. Det er slik vi ønsker ü fortsette mens vi jobber mot ü dekke større omrüder pü Østlandet.

Ta kontakt med en rørlegger i kontaktfeltet øverst pü siden, sü für du hjelp sü raskt som det er mulig. Med vennlig hilsen vür rørlegger i Frogn og oss i Rørlegger SOS.

Rørleggerne vüre dekker ogsü Ski, Oppegürd og Ytre Enebakk.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.