Logo

Finn rørlegger i Frogn – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du boende i Frogn og trenger øyeblikkelig rørleggerhjelp, eller kanskje en sjekk av rør? Da vil vi fra rorleggersos.no kunne hjelpe deg med dine problemer! Rørlegger-SOS er en tjeneste som hjelper beboerne i Frogn ved ü finne, og opprette en kommunikasjon mellom deg og en av vüre profesjonelle rørleggere!

Ved bruk av vür tjeneste vil du fü øyeblikkelig hjelp til dine VVS-relaterte problemer. Vi prioriterer alltid god kundebehandling!

Ved bruk av vür tjeneste, vil en rørlegger vi samarbeider med, rykke ut til Frogn fra en nÌrliggende base.

Vi er tilgjengelig 24/7

Vi blir ofte stilt spørsmül om tilgjengelighet. Svaret pü disse spørsmülene er alltid det samme: Ja, vi er alltid tilgjengelig, uansett dag, time, eller nür pü üret det skulle trenges hjelp fra oss.

Vüre tjenester og nettsider er tilgjengelig alle timer i døgnet, uansett hvilken dag det skulle vÌre. Vi mener ingen i Frogn skal vÌre usikker pü om en rørlegger er tilgjengelig. Derfor er vür misjon ü opprettholde en bra tjeneste for folket i Frogn!

Vi har jobbet lenge for ĂĽ finne den perfekte samarbeidspartner for beboerne i Frogn, men med tunga rett i munnen, og en god del leting, har vi funnet en samarbeidspartner som dekker alle vĂĽre strenge krav.

Rørlegger nür du trenger det

Man kan dessverre ikke kontrollere nür det skal komme en lekkasje, derfor mener vi at rørleggere er en egen nødetat. Skulle det komme en stor lekkasje, vil det ikke ta lang tid før dette kan püføre ekstreme vannskader pü din bolig.

Tjenestene vi tilbyr i Frogn

Vüre rørleggere som rykker ut til Frogn utfører alle tradisjonelle VVS-tjenester. Det har ikke noe ü si om du trenger nødhjelp til en stor lekkasje, eller bistand med ü installere en ny vask, ved bruk av vüre tjenester, für du hjelpen du alltid den hjelpen du trenger.

Tjenestene som nevnes, kan ogsü bli utført i store deler av Norge.

VVS-Installasjoner

Har du planer om ĂĽ installere en ny dusj, eller noe annet VVS-relatert?

Da vil vi sterkt frarüde deg ü gjøre dette selv. Kommer det lekkasjer som fører til vannskader pü arbeid som er utført selv, vil ikke dette bli dekket av noen forsikringer. Derfor vil vi heller sterkt anbefale alle ü ta i bruk vür tjeneste, sü für du hjelp til alle dine VVS-installasjoner av en profesjonell fagperson, som gjør jobben plettfri, og perfekt!

Rehabilitering av bad

Er det pĂĽ tide med et nytt bad? Det ĂĽ ta pĂĽ seg oppdraget av rehabilitering av et bad kan vĂŚre litt for mye. Det er bare litt for mye ĂĽ tenke pĂĽ, ogsĂĽ kan ting gĂĽ galt ganske fort.

Heldigvis for deg, sü vil vüre rørleggere alltid vÌre klar for ü hjelpe deg med alt fra planlegging, til ferdig bad.

Åpning av sluk

Tette sluk er aldri morsomt. Opplever du at vannet renner veldig sakte, eller kanskje det ikke renner i det hele tatt ned i sluket? Om dette skjer, er det fordi sluket er dessverre tett. Heldigvis sü har alle vüre rørleggere mange ürs erfaring ved rensing og spyling av tette rør og sluk.

VannbĂĽren varme i gulvet

Er du lei av et kaldt stuegulv om vinteren?

Du er ikke alene om det!

Vüre rørlegger-samarbeidspartnere driver eller jobber i selvstendige selskaper. De tar seg av alt det tekniske slik de anser det som mest riktig og kostnadseffektivt. Vi finner kundene, og vüre rørlegger partnere utfører jobben. Dette er modellen vür. Det er slik vi ønsker ü fortsette mens vi jobber mot ü dekke større omrüder pü Østlandet.

Ta kontakt med en rørlegger i kontaktfeltet øverst pü siden, sü für du hjelp sü raskt som det er mulig. Med vennlig hilsen vür rørlegger i Frogn og oss i Rørlegger SOS.

Rørleggerne vüre dekker ogsü Ski, Oppegürd og Ytre Enebakk. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.