Logo

Finn rørlegger i Drøbak – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Er du på jakt etter en komplett rørlegger-tjeneste i Drøbak, som fikser alle dine problemer, og vil bistå med prosjekter? Da har du kommet til rett sted, for vi har mange kvalifiserte rørleggere, som er klare til å ta enhver sak 24/7 året rundt.

Våre rørleggere i Drøbak har diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg god kvalitet og trygg utredning.

Under pandemien som inntraff i 2020, ble det satt stort fokus på en god håndvask. Våre rørlegger-partnere hjelper deg med å få vask og alt innen VVS på plass.

Tjenester som rørleggerne i Drøbak utfører for alle innbyggerne

Vi har rørleggere som er forberedt på det verste, og er godt utrustet til å utføre enhver jobb, så du trenger aldri å bekymre deg!

Bruker du vår tjeneste, vil du få hjelp fra en rørlegger med et stort og bredt nettverk til andre håndverkere slik at du selv ikke skal drive med prosjektledelsen. Som tidligere nevnt i innholdet, har våre rørleggere et nettverk til andre håndverkere, da blir det også lettere å får enhver jobb gjort.

Våre rørleggere i Drøbak kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge våre rørleggere i Drøbak?

Våre rørleggere i Drøbak tilbyr tjenester til konkurransedyktige priser, samt har en mulighet til å rykke ut 24/7 året rundt og har utrolig bred kompetanse, så de kan drive prosjektledelsen. Med andre ord så er våre rørleggere i Drøbak klare til å takle enhver jobb!

Rørleggerne våre dekker også store deler av Norge.

Våre rørleggere i Drøbak har bred kompetanse

Ingen jobber er for krevende for våre erfarne og kompetente rørleggere. De vil alltid utføre arbeidet sitt med bare høyeste kvalitet. Rørleggerne våre har selvsagt godkjent fagbrev, og holdes oppdatert på de nyeste normerne, så du vil alltid motta bare den beste hjelpen. Våre rørleggere i Drøbak følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Våre Rørleggere i Drøbak har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Våre rørleggere tilbyr rammeavtaler som innebærer tilbud om tilleggstjenester. Tjenestene i rammeavtalen kan benyttes samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn på rør og VVS-utstyr, kan våre rørleggere i Drøbak hjelpe deg!

Rørleggerne våre i Drøbak kan også bistå med rådgiving og konsulenttjenester, som bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. Gjennom en rammeavtale er det også gode muligheter for hjelp med koordinering og håndtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale vil sikre deg gode fordeler. Noen av fordelene er rabatterte priser på varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt en årlig inspeksjon av VVS-utstyr. I tillegg til dette vil du få en unik tilgang til et bredt tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Inngår du i en rammeavtale med en av våre profesjonelle partnere vil du få et fast kontaktpunkt å forholde deg til, samt en rørlegger som kjenner til selve VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Drøbak

Våre partnere sine rørleggertjenester innebærer og service- og rammeavtaler, hvor du vil få bistand med ettersyn og service fra en erfaren og sertifisert rørlegger. Det blir utført kontroller på anlegget som ivaretar vedlikehold og sikkerhet, hvor mindre feil oppdages og rettes opp i før større skader pådras. Kontroller blir gjennomført hos for eksempel bedrifter, sameier eller borettslag.

Alt av kontroller og vedlikehold blir utført av en kvalifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere i Drøbak gjør det meste

Våre rørleggere har spesialisert seg på akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i året, men vil også utføre ordinære rørleggeroppdrag. De sitter alltid klare til å rykke ut, og det gjør de når det haster!

Problemer og andre tjenester som ikke krever akutt utrykning vil bli håndtert etter avtalt tid med deg som kunde og rørlegger. En rørlegger som vi samarbeider med tar seg av hele prosessen, uansett oppdrag.

Våre dyktige og erfarne rørleggere utfører også serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskifting av toaletter og urinaler, kraner/armaturer, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran, varmtvannsberedere og annet VVS-materiell.

Behøver du bistand med utskifting eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, vil våre rørleggere hjelpe deg.

Tett vask, toalett eller avløp?

Det er aldri gøy med en tett vask, og de fleste i Norge har opplevd dette. Den vanligste grunnen for en tett vask er at fremmedelementer samler seg i vannlåsen, og etter vasken. Dette kan som regel bli fikset med en rask og grundig rens av vannlåsen. Er vasken fremdeles tett? Da kan problemet sitte i selve rørene, og en rørlegger må mest sannsynlig bistå med dette. Heldigvis har alle våre rørleggere i Drøbak mange år med erfaring når det kommer til spyling av tette rør, og vil kunne hjelpe deg med problemet.

Et tett toalett kan skape problemer dersom en oversvømmelse skulle finne sted. Renner det vann eller kloakk opp fra toalettet og utover gulvet, anbefales det sterkt å kontakte en erfaren rørlegger som kan hjelpe deg.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere i Drøbak har kompetanse til å utføre enhver jobb som de mest erfarne og kompetente rørleggerne kan gjøre, men det kan hende at det du lurer på, eller trenger bistand til ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste ved å skrive inn ditt telefonnummer, så ringe nummeret som dukker opp, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en dyktig og erfaren rørlegger, i dag!

Har du behov for bistand i Ås og Ski, hjelper våre rørleggere deg!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som påvirker prisen, og når det er hensiktsmessig å velge hver tilnærming basert på ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les også om viktige påminnelser om dokumentasjon og behovet for å søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens råd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved å dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, også kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for å unngå frostskader ved å plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med å kontrollere vannets temperatur ved å blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann når vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved å løse selv problemer som lekkende kraner ved å bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dårlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du å vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.