Finn rørlegger nå - Rørlegger i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bergen og mer

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Tips og triks til hjemmet

Vi i rørleggersos.no har erfarne og hyggelig rørleggere klare til unnsetning for alle i Nesodden!

Alle våre rørleggere er godkjente vann- og våtroms ansatte, klare for å hjelpe enhver i Nesodden. Våre rørleggere jobber med et mål for øye, det målet er å utføre en god og fin jobb.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Nesodden fra en nærliggende base.

Hvorfor velge Rørlegger-SOS

Vi i rørlegger-SOS håndplukker våre rørleggere, og tar tilbakemeldinger meget seriøst. Derfor kan vi garantere at du blir satt opp mot en profesjonell fagperson som vil utføre et bra arbeid under en usedvanlig bra arbeidsprosess.

Vi har rørlegger vakt 24/7. Vi er der når du trenger oss

Oppstår det en vannlekkasje som ikke blir håndtert hurtig, kan dette fort påføre store vannskader på din bolig. Er du uheldig og pådrar boligen din vannskader kan dette koste deg dyrt.

Man bestemmer dessverre ikke selv når det skal komme lekkasjer og andre VVS-relaterte problemer. Derfor ser vi på rørleggere som en egen nødetat, og vi jobber hardt for å få på plass de beste rørleggerne for deg og hele Nesodden.

Vi bruker lokale rørleggere

Vi mener det er viktig å bruke lokale rørleggere som har kjennskap til Nesodden. Dette fører til en kortere responstid om det skulle være et kritisk problem som krever en øyeblikkelig fiks.

Tjenestene vi tilbyr

Våre rørleggere utfører en god rekke VVS-tjenester. Opplever du problemer med alt fra varme, vann, avløp og andre VVS-relaterte problemer får du hjelpen du trenger fra en av våre rørleggere som rykker ut til Nesodden.

Vi hjelper ikke bare til med å fikse VVS-relaterte problemer, men også andre ting som, hjelp med installasjon av en ny vask, en do eller andre typiske VVS-installasjoner.

Tjenestene som nevnes kan også utføres i

VVS installasjoner

Installasjon av generelle VVS-ting blir generelt veldig sterkt rådet til å la en sertifisert fagperson gjøre jobben. Om det skulle ha oppstått en vannskade, vil skadene som regel bli dekket av boligforsikringen din. Er jobben som forårsaket lekkasjen som skapte vannskadene, vil ikke dette bli dekket, og prisen for å fikse skadene er dessverre ufattelig store.

Ikke ta sjansen, og bestill deg heller en hyggelig rørlegger som utfører jobben helt perfekt!

Vi fikser generelle VVS-problemer

Har du en kran som ikke vil stoppe å dryppe? Eller er sluket i dusjen helt tett? Uansett problemstilling vil våre rørleggere som rykker ut til Nesodden bistå og fikse opp i problemene.

Rehabilitering av bad

Rehabilitering av bad er en lang og vanskelig prosess. Våre rørleggere står alltid klare til å ta fatt i et stort rehabiliteringsprosjekt!

Få hjelp med alt fra planlegging, til et ferdig resultat som du kommer til å bli stolt over.

Varmepumpe Sjekk

Går det ujevn varme, eller andre problemer med varmepumpen i boligen din? Bestill en sjekk på denne via våre sider, så kommer det en lokal rørlegger til Nesodden så fort som mulig, og får tatt en titt på problemene.

Tips og triks fra din rørlegger i Nesodden

Forsne rør?

Problemet med frosne rør er skadene rørene blir påført når de tines. Rørene kan sprekkes opp, og da oppstår det alvorlige lekkasjer og vannskader.

Har du mistanken om frosne rør, anbefaler våre rørleggere å stenge vannet så fort som mulig. Det skal som regel bare litt varme til for å hindre at rørene fryser.

Ligger rørene vanskelig tilgjengelig til så du ikke får varmet dem opp, anbefales det å kontakte en rørlegger i Nesodden via våres kontaktskjema. Da kommer det en rørlegger som pumper inn varm damp inn i rørene.

Er det dårlig vanntrykk i dusj og vask?

Dusjer du, og opplever et dårlig vanntrykk kan dette være et svært sterkt irritasjonsmoment. Det første vi anbefaler deg å gjøre er å teste alle tappepunkt i boligen. Er problemet i alle tappe punkter ligger problemet som oftest i ledining inn til huset. Finner du at problemet er i alle tappe punkter, kontakt en rørlegger for hjelp.

Er det bare et tappepunkt med dårlig vanntrykk ligger problemet som regel i en tett sil i utløpet av blandebatteriet. Da kan du prøve å skru av perlatoren, for å så skylle og rense denne.

Fortsetter problemet med dårlig vanntrykk må en rørlegger kontaktes for videre undersøkelse og hjelp.

Våre rørlegger-samarbeidspartnere driver eller jobber i selvstendige selskaper. De tar seg av alt det tekniske slik de anser det som mest riktig og kostnadseffektivt. Vi finner kundene, og våre rørlegger partnere utfører jobben. Dette er modellen vår. Det er slik vi ønsker å fortsette mens vi jobber mot å dekke større områder på Østlandet.

Våre dyktige lokale rørleggere i Follo og Nesodden leverer kvalitetsarbeid, servert med et stort og vennlig smil om munnen.

Ta kontakt med en rørlegger i kontaktfeltet øverst på siden, så får du hjelp så raskt som det er mulig. Med vennlig hilsen vår rørlegger i Nesodden og oss i Rørlegger SOS.

Rørleggerne dekker også , og .

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Kontakt rørlegger