Logo

Finn rørlegger i Nesodden – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Vi i rørleggersos.no har erfarne og hyggelig rørleggere klare til unnsetning for alle i Nesodden!

Alle vüre rørleggere er godkjente vann- og vütroms ansatte, klare for ü hjelpe enhver i Nesodden. Vüre rørleggere jobber med et mül for øye, det mület er ü utføre en god og fin jobb.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Nesodden fra en nÌrliggende base.

Hvorfor velge Rørlegger-SOS

Vi i rørlegger-SOS hündplukker vüre rørleggere, og tar tilbakemeldinger meget seriøst. Derfor kan vi garantere at du blir satt opp mot en profesjonell fagperson som vil utføre et bra arbeid under en usedvanlig bra arbeidsprosess.

Vi har rørlegger vakt 24/7. Vi er der nür du trenger oss

Oppstür det en vannlekkasje som ikke blir hündtert hurtig, kan dette fort püføre store vannskader pü din bolig. Er du uheldig og püdrar boligen din vannskader kan dette koste deg dyrt.

Man bestemmer dessverre ikke selv nür det skal komme lekkasjer og andre VVS-relaterte problemer. Derfor ser vi pü rørleggere som en egen nødetat, og vi jobber hardt for ü fü pü plass de beste rørleggerne for deg og hele Nesodden.

Vi bruker lokale rørleggere

Vi mener det er viktig ü bruke lokale rørleggere som har kjennskap til Nesodden. Dette fører til en kortere responstid om det skulle vÌre et kritisk problem som krever en øyeblikkelig fiks.

Tjenestene vi tilbyr

Vüre rørleggere utfører en god rekke VVS-tjenester. Opplever du problemer med alt fra varme, vann, avløp og andre VVS-relaterte problemer für du hjelpen du trenger fra en av vüre rørleggere som rykker ut til Nesodden.

Vi hjelper ikke bare til med ĂĽ fikse VVS-relaterte problemer, men ogsĂĽ andre ting som, hjelp med installasjon av en ny vask, en do eller andre typiske VVS-installasjoner.

Tjenestene som nevnes kan ogsü utføres i store deler av Norge.

VVS installasjoner

Installasjon av generelle VVS-ting blir generelt veldig sterkt rüdet til ü la en sertifisert fagperson gjøre jobben. Om det skulle ha oppstütt en vannskade, vil skadene som regel bli dekket av boligforsikringen din. Er jobben som forürsaket lekkasjen som skapte vannskadene, vil ikke dette bli dekket, og prisen for ü fikse skadene er dessverre ufattelig store.

Ikke ta sjansen, og bestill deg heller en hyggelig rørlegger som utfører jobben helt perfekt!

Vi fikser generelle VVS-problemer

Har du en kran som ikke vil stoppe ü dryppe? Eller er sluket i dusjen helt tett? Uansett problemstilling vil vüre rørleggere som rykker ut til Nesodden bistü og fikse opp i problemene.

Rehabilitering av bad

Rehabilitering av bad er en lang og vanskelig prosess. Vüre rørleggere stür alltid klare til ü ta fatt i et stort rehabiliteringsprosjekt!

FĂĽ hjelp med alt fra planlegging, til et ferdig resultat som du kommer til ĂĽ bli stolt over.

Varmepumpe Sjekk

Gür det ujevn varme, eller andre problemer med varmepumpen i boligen din? Bestill en sjekk pü denne via vüre sider, sü kommer det en lokal rørlegger til Nesodden sü fort som mulig, og für tatt en titt pü problemene.

Tips og triks fra din rørlegger i Nesodden

Forsne rør?

Problemet med frosne rør er skadene rørene blir püført nür de tines. Rørene kan sprekkes opp, og da oppstür det alvorlige lekkasjer og vannskader.

Har du mistanken om frosne rør, anbefaler vüre rørleggere ü stenge vannet sü fort som mulig. Det skal som regel bare litt varme til for ü hindre at rørene fryser.

Ligger rørene vanskelig tilgjengelig til sü du ikke für varmet dem opp, anbefales det ü kontakte en rørlegger i Nesodden via vüres kontaktskjema. Da kommer det en rørlegger som pumper inn varm damp inn i rørene.

Er det dĂĽrlig vanntrykk i dusj og vask?

Dusjer du, og opplever et dürlig vanntrykk kan dette vÌre et svÌrt sterkt irritasjonsmoment. Det første vi anbefaler deg ü gjøre er ü teste alle tappepunkt i boligen. Er problemet i alle tappe punkter ligger problemet som oftest i ledining inn til huset. Finner du at problemet er i alle tappe punkter, kontakt en rørlegger for hjelp.

Er det bare et tappepunkt med dürlig vanntrykk ligger problemet som regel i en tett sil i utløpet av blandebatteriet. Da kan du prøve ü skru av perlatoren, for ü sü skylle og rense denne.

Fortsetter problemet med dürlig vanntrykk mü en rørlegger kontaktes for videre undersøkelse og hjelp.

Vüre rørlegger-samarbeidspartnere driver eller jobber i selvstendige selskaper. De tar seg av alt det tekniske slik de anser det som mest riktig og kostnadseffektivt. Vi finner kundene, og vüre rørlegger partnere utfører jobben. Dette er modellen vür. Det er slik vi ønsker ü fortsette mens vi jobber mot ü dekke større omrüder pü Østlandet.

Vüre dyktige lokale rørleggere i Follo og Nesodden leverer kvalitetsarbeid, servert med et stort og vennlig smil om munnen.

Ta kontakt med en rørlegger i kontaktfeltet øverst pü siden, sü für du hjelp sü raskt som det er mulig. Med vennlig hilsen vür rørlegger i Nesodden og oss i Rørlegger SOS.

Rørleggerne dekker også Ås, Flateby og Kolbotn.

Rørlegger på Nesodden – Hvorfor er det viktig for en rørleggervakt å være tilgjengelig 24/7?

Rørleggerne på Nesodden er en viktig del av beredskapen til en kommune. Rørleggervakter er tilgjengelige døgnet rundt for å reparere vann- og avløpsrør, og de kan også hjelpe til med å sette opp nye systemer. En rørleggervakt bør alltid være tilgjengelig, day or night, in case of an emergency. Rørleggervakter are trained to deal with any type of plumbing issue, and they have the necessary equipment to get the job done quickly and efficiently. The benefits of having a 24/7 rørleggervakt are clear – it gives peace of mind to knowing that someone is always available to help in case of an emergency, and it can save a lot of time and money in the long run.

Nesodden rørlegger – Hvorfor er det viktig med en rørleggervakt døgnet rundt?

En rørleggervakt døgnet rundt er viktig fordi dette er et fagomrüde hvor det ofte oppstür problemer uten forvarsel. Det kan vÌre lekkasjer, vann i kjelleren eller andre problemer som mü løses raskt. Ofte er det ikke mulig ü vente til neste dag med ü fü hjelp, og da er det viktig ü ha en rørleggervakt som kan komme ut og hjelpe deg med dette.

24/7 rørlegger på Nesodden – Hvorfor er det viktig å ha en rørlegger tilgjengelig hele tiden?

En rørlegger er en viktig fagperson som man bør ha tilgjengelig hele tiden. Rørleggerarbeid er ofte krevende og krever spesialisert kunnskap og utstyr. Derfor er det viktig ü ha en rørlegger tilgjengelig 24/7 pü Nesodden. En rørlegger kan hjelpe deg med ü løse problemer med vann- og avløpsrør, installasjon av nye rørsystemer, vedlikehold av eksisterende rørsystemer, osv. Rørleggerarbeid er ofte komplekst og krever kunnskap og erfaring. Derfor er det viktig ü ha en rørlegger tilgjengelig 24/7 pü Nesodden.

Rørlegger Nesodden – Hvorfor er det viktig å alltid ha en rørlegger vakt?

En rørlegger vakt er viktig fordi det er mange situasjoner der man trenger et akutt rørleggerbehov. For eksempel kan det vÌre vannlekkasje, som mü tettes umiddelbart for ü unngü store skader pü bygningen. Det kan ogsü vÌre at rørene har blitt skadet og mü repareres eller erstattes. I slike situasjoner er det viktig ü ha en rørlegger vakt som kan komme og hjelpe deg med dette. En rørlegger vakt er ogsü viktig for ü unngü skader pü personer. For eksempel, hvis det er vannlekkasje eller andre problemer med rørene, kan dette føre til at personer blir skadet. Derfor er det viktig ü alltid ha en rørlegger vakt som kan hjelpe deg i slike situasjoner.

Rørlegger på Nesodden – Hvorfor er det viktig for en rørleggervakt å være tilgjengelig 24/7?

En rørleggervakt er en viktig del av et boligbygg, og det er viktig at de er tilgjengelige 24/7. En rørleggervakt er ansvarlig for ü sørge for at rørene i et boligbygg er i god stand, og at de fungerer som de skal. De er ogsü ansvarlige for ü sørge for at det er trygt ü bruke rørene i et boligbygg, og at det ikke er noen fare for skader eller lekkasjer. En rørleggervakt er ofte den første som blir kontaktet nür det er et problem med rørene i et boligbygg. De mü derfor vÌre tilgjengelige 24/7, slik at de kan raskt og effektivt kan løse problemet. En rørleggervakt pü Nesodden er en viktig del av et boligbygg, og det er viktig at de er tilgjengelige 24/7.

Rørleggervakt på Nesodden – Hvorfor er det viktig å være tilgjengelig 24 timer i døgnet?

Rørleggervakt på Nesodden For oss på Nesodden er det viktig å være tilgjengelig 24 timer i døgnet fordi dette er den eneste måten vi kan sikre at du får den hjelpen du trenger – når du trenger den. Uansett når et problem oppstår, kan du være trygg på at vi står klar til å hjelpe deg. Dette er fordi vi vet at vann- og avløpsproblemer ofte oppstår uten forvarsel, og at de kan være svært frustrerende og inngripende.

For ü sikre at du für den beste service mulig, har vi et team av dedikerte og erfarne rørleggere som er klare til ü hjelpe deg døgnet rundt. Sü hvis du plutselig oppdager et vannlekk eller et stopp i avløpet, kan du ringe oss og vi vil sende en rørlegger til deg sü snart som mulig. Vi forstür at vann- og avløpsproblemer ofte kan vÌre svÌrt stressende, sü vi gjør alt vi kan for ü fikse problemet pü en profesjonell og effektiv müte. Med vür rørleggervakt pü Nesodden kan du vÌre trygg pü at du alltid für den hjelpen du trenger, nür du trenger den.

Våre rørlegger-partnere ryker også ut til nærliggende områder som Flateby, Ås og Oppegård. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.