Logo

Finn rørlegger i Kolbotn – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Bor du i Kolbotn og har behov for en rørlegger? Da trenger du ikke ü lete mer, for vi fra Rørlegger-SOS tilbyr en tjeneste, hvor vi hjelper alle beboerne i Kolbotn med ü fü umiddelbar bistand av en godkjent rørlegger, 24/7 üret rundt.

Alle vüre rørleggere er sertifiserte, og vil sikre deg god kvalitet og trygg utredning.

Tjenestene vüre rørleggere i Kolbotn utfører

Alle vüre rørleggere er godt beredt pü alle typer oppdrag, selv om det skulle vÌre et lite eller et stort prosjekt! Med bruk av vür tjeneste für du hjelp av rørleggere som har et bredt nettverk til andre hündverkere, sü slipper du ü drive med prosjektledelsen selv. Med dette nettverket mellom andre hündverkere, sü vil det ogsü gjøre at enhver jobb kan bli utført pü en veldig kostnadseffektiv müte.

Vüre rørleggere i Kolbotn kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Ved bruk av vür tjeneste, für du rørleggere med bred kompetanse

Med en veldig bred kompetanse, og mange ür med erfaring, er alle vüre rørleggere i Kolbotn klare til ü utføre alle oppdrag, til og med de mest krevende jobbene. Vüre rørleggere har alle fagutdannelse og godkjenning av fagbrev, sü du er alltid sikret den beste hjelpen. Vüre rørleggere følger ogsü selvfølgelig alle retningslinjer for hündverkerloven og andre sertifiseringskrav.

Hvorfor velge vüre rørleggere i Kolbotn?

Vi vil alltid tilby konkurransedyktige priser til alle som bor i Kolbotn, samt bred kompetanse, og rørlegger vakt 24/7 üret rundt. Om det skulle trenges, sü vil vüre rørleggere i Kolbotn drive prosjektledelse, og med en sü bred kompetanse vil dette føre til et effektivt og plettfri prosjekt.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Listen med VVS-tjenester og andre problemstillinger som en rørlegger kan utføre er stor. Sü om det er noe du trenger hjelp med som ikke er skrevet i dette innlegget, anbefaler vi deg ü taste inn nummeret ditt i dag, og ring inn, sü kan du ta en uforpliktet telefonsamtale med en dyktig rørlegger.

Vüre Rørleggere i Kolbotn har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Med en rammeavtale vil du fü tilbud pü en rekke tilleggstjenester. Disse tilleggstjenestene kan bli benyttet samlet, eller hver for seg. Med disse tilleggstjenestene kan du som kunde benytte deg av garantert responstid, eller serviceavtaler, hvor du für periodisk ettersyn pü rør og andre VVS-utstyr.

Trenger du rüdgiving og konsulenttjenester, er dette ogsü noe du kan fü hjelp med fra vüre rørleggere i Kolbotn. Da für du hjelp med støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, utbedringsarbeider pü VVS-anlegget eller rehabilitering av bad og kjøkken, samt hjelp med koordinering og hündtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale vil gi rabatterte priser pü varer og tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag samt ürlig inspeksjon av VVS (vann, varme, sanitÌr)-utstyr og tilgang til vürt brede tverrfaglige spekter av underleverandører og partnere.

InngĂĽr du en rammeavtale med oss er du sikret et en solid og profesjonell partner som ikke bare er et fast kontaktpunkt ĂĽ forholde deg til, men som ogsĂĽ kjenner VVS-anlegget og rutinene i bygningen. Den enkelte beboer i borettslaget eller sameiet er sikret fordeler gjennom de samme rammeavtalene.

Trenger du en rørlegger tilstandsrapport i Kolbotn?

Med rørleggere som er spesialisert pü akutt beredskap døgnet rundt, für man alltid hjelp om det skulle haste. Det er ikke alle problemet som dermed er akutt, og da blir disse oppdragene utført etter avtalt tid med kunde. Prosessen som blir utført, er utført av en rørlegger vi samarbeider med.

Vüre profesjonelle og dyktige rørleggere, vil kunne utføre alle typer generelle rørleggeroppdrag, og mye mer. Her er noen av oppdragene rørleggerne vüre i Kolbotn utfører, men gjør selvfølgelig mye mer; installasjon, reparasjon eller utskifting av toaletter og urinaler, stoppekran, utekran, servanter rør i rør-installasjoner, armaturer/kraner, varmtvannsberedere og annet VVS-materiell.

Har du ønske, eller hjelp med utskifting, eller rehabilitering av soul og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, er dette ogsü noe vüre rørlegger vil kunne utføre for sine kunder. I tillegg til dette, har ogsü alle rørleggerne mange ür med erfaring, og kan utføre rehabilitering og modernisering av baderom.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Kolbotn

Vüre rørleggere i Kolbotn har rørleggertjenester som ogsü innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor du som kunde vil motta ettersyn, service og en opprettelse av et røropplegg for vann og avløp, som er felles. Dette røropplegget blir opprettet hos for eksempel bedrifter, borettslag eller sameier. Rørleggerne vüre gjennomfører ogsü kontroll pü røranlegg i tekniske rom, fellesarealer og leiligheter. Da blir det gjort kontroller for ü vedlikeholde og holde sikkerheten oppe, ved ü oppdage mindre feil og rette opp i det før det forürsaker større skader.

Alle kontroller blir utført av erfarne, kvalifiserte og sertifiserte rørleggere, som opprettholder alle gjeldende normer og med en tilhørende tilstandsrapport.

Rørlegger-relaterte spørsmül du ikke har fütt svar pü?

Finner du ikke det du leter etter, eller har noen spørsmül? tast inn ditt mobilnummer, og ta en uforpliktet samtale til en hyggelig rørlegger i dag! Du für alltid den hjelpen du trenger!

Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Rørleggerne dekker også Ås, Vestby og Ytre Enebakk!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.