Logo

Finn rørlegger i Oppegård – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Bor du i Oppegård, og trenger en pålitelig og sertifisert rørlegger? Da vil vi gledelig informere deg om at våre fagfolk fra rørleggersos.no står klare til oppdrag, enten det skulle dreie seg om noe akutt, eller bare rørsjekk!

En rørlegger vi samarbeider med, rykker ut til Oppegård fra en nærliggende base.

Din pålitelige rørlegger i Oppegård

Bruker du vår tjeneste, blir det opprettet kontakt mellom deg, og en erfaren rørlegger som rykker ut til Oppegård.

Vi mener det er viktig å bruke lokale fagfolk, da de kjenner området godt vil de være på plass fortere. Ikke bare dette, men kanskje du har møtt vedkommende før og kan slå an en hyggelig prat, som igjen vil føre til et hyggeligere samarbeid.

Rørleggerne dekker også store deler av Norge.

Vi fikser alle VVS-relaterte problemer

Er rørene i boligen din gamle og trenger modernisering? Har du funnet en lekkasje, og ikke vet hvordan du skal ta tak i dette? Uansett problemet, stiller våre fagfolk fra Rørlegger-SOS opp på stedet i Oppegård!

Få umiddelbar profesjonell hjelp fra rørleggersos.no!

Vi yter disse rørlegger-tjenestene

Våre rørleggere utfører alle typiske VVS-tjenester fra VVS installasjoner, åpning av tette sluk, finne årsaken til lekkasjer, bytte varmtvannstanker eller større oppdrag som å pusseopp badet.

VVS installasjoner

Planer om å bytte en vask, toalett eller lignende? Vi på Rørlegger-SOS fraråder sterkt å utføre VVS installasjoner på egenhånd. Begrunnelsen for dette er; om du installerer noe feil, så kan dette påføre store kritiske skader.

Er du veldig uheldig kan dette føre til brutale kostnader.

Varmepumpe-installasjoner

Lyst på en varmepumpe så du slipper å fryse om vinteren?

For at varmepumpen skal fungere optimalt er det viktig at installasjonen er korrekt utført av fagfolk med riktig kompetanse. Det Norske vinterklimaet utsetter varmepumper, landet rundt, for svært tøffe og sterke påkjenninger. I tillegg til dette vil feil montering og oppsett av varmepumper skape ustabil og dårlig oppvarming av din bolig.

Våre fagfolk er sertifisert for installasjon av varmepumper.

Dusj og bad

Er det på tide å pusse opp baderommet? Ved bruk av våre tjenester får du hjelp til alt fra planlegging til ferdig bad med hjelp fra en rørlegger som rykker ut til Oppegård.

Vi anbefaler sterkt å få hjelp til oppussing av bad så jobben blir gjort skikkelig, og sluttresultatet blir lik din drøm!

Ikke bare blir sluttresultatet perfekt, men det kan også oppstå uforutsette problemer om man tar tak i oppgaven selv. Heldigvis så er våres fagfolk sertifiserte og klare til dine baderoms drømmer.

Våre tips og triks til huseiere i Oppegård

Er sluket på vasken tett? Prøv dette!

Tette sluk er noe de fleste av oss har opplevd. Først merker man at vannet går bare litt saktere ned i sluket. Etter en stund uten å bli sett på kan vannet bruke flere minutter på å renne ferdig ned i sluket.

Årsaken for dette er som regel hår og fett fra såper som danner seg ned i vannlåsen. Her må det da renses så vannet kan renne fritt gjennom rørene!

Det første du kan prøve er å skru av vannlåsen, for å så ta ut hår som har dannet seg i vannlåsen, og rense den grundig! Har du aldri gjort dette er det generelt anbefalt å få hjelp fra en som har erfaring.

Grunnen for dette er; det er fort gjort å sette på vannlåsen feil, noe som fører til lekkasje.

Vi er der, når du trenger VVS-hjelp

Vi på Rørlegger-SOS vil at alle i Oppegård skal kunne føle seg trygge, og ikke trenge å være bekymret om det skulle oppstå problemer med VVS-relaterte problemer.

Derfor har vi håndplukket fagfolk til Oppegård som vi mener er de perfekte for deg. Du skal oppleve samarbeidet mellom deg, og rørlegger som profesjonelt.

Rørlegger Vakt 24/7, vi er det når du trenger oss

Rørleggere kan bli ansett som en egen nødetat. Moderne bygg i dag, har en rekke med med kompliserte rør-systemer. Skulle det forekomme en lekkasje kan dette påføre kritiske skader. Tar det for lang tid før lekkasjen blir ordnet opp i, kan det danne seg alvorlige vannskader på bygget. Derfor er det viktig med profesjonelle fagfolk som er klare til oppdrag døgnet rundt.

Våre rørlegger-samarbeidspartnere driver eller jobber i selvstendige selskaper. De tar seg av alt det tekniske slik de anser det som mest riktig og kostnadseffektivt. Vi finner kundene, og våre rørlegger partnere utfører jobben. Dette er modellen vår. Det er slik vi ønsker å fortsette mens vi jobber mot å dekke større områder på Østlandet.

Ta kontakt med en rørlegger i kontaktfeltet øverst på siden, så får du hjelp så raskt som det er mulig. Med vennlig hilsen vår rørlegger som rykker ut til Oppegård og oss i Rørlegger-SOS.

Behøver du bistand i Drøbak, Vestby eller Nesodden, kan våre rørleggere hjelpe deg! Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.