Finn rørlegger nå - Rørlegger og rørleggervakt i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bergen og mer

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - Helt gratis!

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Tips og triks til hjemmet

Rørlegger SOS driver rørlegger Langhus. Vi tilbyr nesten alt innenfor VVS tjenester. Våre dyktige vann og avløps-eksperter er alltid beredt til å hjelpe deg i som trenger rørleggertjenester i Langhus. Nb! Vi driver ikke direkte rørleggerleggertjenester, men videresender deg til våre dyktige samarbeidspartnere i deres nærområde.

Rørleggerne våre tilbyr også en fantastisk

Rørlegger Langhus - Installasjoner

Rørlegger SOS sine samarbeidspartnere kan tilby deg installasjoner av dine hvitevarer og sanitærsystemer i Langhus. Det er ingen hemmelighet at om du ønsker deg en ny dusj, toalett eller kran så kan det være risikabelt å sette deg opp på egenhånd. Dette kan også føre til at eventuelle installasjonsfeil som resulterer i vannskader ikke blir dekke av boligforsikringen din.

Derfor anbefaler vi i Rørlegger Langhus at du benytter deg av fagfolk for å få jobben gjort ordentlig.

Rørbytte

I 2019 så var det en massiv som utspilte seg i Askøy kommune. Vi i Rørlegger Langhus synes at dette var veldig trist, i hvertfall med tanke på hvor lett det er å kunne hindre slike uhell. Gamle vannrør begynner å bli et stort problem i hele Norge. Sprekker i vannrør kan føre til innsig av uønskede bakterier fra blant annet dyrelort, derfor anbefaler vi å bestille befaling fra rørlegger hvis du er i tvil over tilstanden til dine rør.

Rørlegger Langhus - anbefaler ved tette sluk

Tett sluk er irriterende og plagsomt. Tett sluk er ofte et resultat av hårrester og fett som har oppsamlet seg i vannlåser. Vi i rørlegger Langhus anbefaler at du gjør det til en rutine å åpne vannlåser for og regelmessig ta ut rester. Ved å rense sluk og vannlåser på en jevnlig basis, så vil du kunne forhindre fortettelse og oversvømmelser.

Hvis sluket ditt er veldig tett, så kan vi i rørlegger Langhus hjelpe deg.

Det er ikke noe gøy når sluket blir tett, derfor tilbyr vi i Rørlegger-SOS gjennom våre samarbeidspartnere åpning av tette sluk.

Rørlegger Langhus - Sjekk av varmepumpe

Vi i rørlegger Langhus anbefaler jevnlige sjekk av kompressor og kjølemedier. Dette er viktig for å påse at varmepumpen fungerer som den skal, og varer ut sin påtenkte levetid.

Når vannrørene er fryst

Ved frosne vannrør, så anbefaler vi i rørlegger Langhus at du setter opp varmeelementer i nærheten av røret. Et godt tips for forebyggende arbeid for å forsikre seg om at vannrør ikke fryser er å sørge for at det er en god varmekilde i nærheten av vannrør som ligger utsatt til. Med utsatte vannrør så mener vi rør i vegger eller i en kald kjeller.

Når er fryst, så anbefaler rørlegger Langhus at du skrur av hovedkranen, og begynner tining. Hvis rørene er for fryst, så er det viktig å kontakte fagfolk for å hindre sprekkdannelse i rørene. Rørleggere kan blåse inn varm damp, for å tine rørene.

Rørlegger Langhus - Vår rørleggervakt

Man vet aldri når uhellet inntreffer og vannet fosser ut av rørene. Når det kommer lekkasje fra et vannrør så må man handle raskt! Derfor er det godt å kunne sove trygt om natten, vitende om at rørlegger Langhus kan rykke ut 24 timer i døgnet for å hjelpe deg. Ikke bare er vi alltid beredt, men vi har også veldig konkurransedyktige priser.

Når uhellet først inntreffer så anbefaler vi i rørlegger Langhus følgende:

Bevar roen, å stresse hjelper aldri. Ta frem telefonen og ring vår rørleggervakt Langhus. Vårt telefonnummer er tilgjengelig øverst på siden.

Mens vi er på vei så er det viktig å lokalisere hovedrøret og stenge det. Hvis du ikke vet hvor røret er, ring huseier eller vaktmester! Hvis det ikke lar seg gjøre, eller du allerede har en del vann i hus eller leligheten din, så anbefaler rørlegger Langhus at du finner frem redskap for å hindre store vannskader.

Ta frem håndklær og bøtter, prøv å plassere en container som kan samle vann under det skadede røret. Videre så er det viktig å samle vann fra gulvet. Prioriter overflater som parkett og treverk først, baderomsgulv og fliser holder bedre imot vann og vil ikke påta seg like store skader.

Væt håndklær, og vri over bøtten. Gjenta prosessen til det er tørt, eller vi er på stedet. Når uhellet er ute, frykt ikke, Rørlegger Langhus er på vei!

Hvis du trenger hjelp med VVS, ta og ring oss da vel. Vi er tilgjengelige 24/7. Vårt telefonnummer er tilgjengelig på toppen av siden. Hilsen oss i Rørlegger SOS. Les gjerne mer om oss, og .

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Kontakt rørlegger