Logo

Finn rørlegger i Langhus – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Rørlegger SOS driver rørlegger Langhus. Vi tilbyr nesten alt innenfor VVS tjenester. Vüre dyktige vann og avløps-eksperter er alltid beredt til ü hjelpe deg i som trenger rørleggertjenester i Langhus. Nb! Vi driver ikke direkte rørleggerleggertjenester, men videresender deg til vüre dyktige samarbeidspartnere i deres nÌromrüde.

Rørleggerne vüre tilbyr ogsü en fantastisk rørleggervakt for store deler av Norge.

Rørlegger Langhus - Installasjoner

Rørlegger SOS sine samarbeidspartnere kan tilby deg installasjoner av dine hvitevarer og sanitÌrsystemer i Langhus. Det er ingen hemmelighet at om du ønsker deg en ny dusj, toalett eller kran sü kan det vÌre risikabelt ü sette deg opp pü egenhünd. Dette kan ogsü føre til at eventuelle installasjonsfeil som resulterer i vannskader ikke blir dekke av boligforsikringen din.

Derfor anbefaler vi i Rørlegger Langhus at du benytter deg av fagfolk for ü fü jobben gjort ordentlig.

Rørbytte

I 2019 sü var det en massiv vannskandale som utspilte seg i Askøy kommune. Vi i Rørlegger Langhus synes at dette var veldig trist, i hvertfall med tanke pü hvor lett det er ü kunne hindre slike uhell. Gamle vannrør begynner ü bli et stort problem i hele Norge. Sprekker i vannrør kan føre til innsig av uønskede bakterier fra blant annet dyrelort, derfor anbefaler vi ü bestille befaling fra rørlegger hvis du er i tvil over tilstanden til dine rør.

Rørlegger Langhus - anbefaler ved tette sluk

Tett sluk er irriterende og plagsomt. Tett sluk er ofte et resultat av hürrester og fett som har oppsamlet seg i vannlüser. Vi i rørlegger Langhus anbefaler at du gjør det til en rutine ü üpne vannlüser for og regelmessig ta ut rester. Ved ü rense sluk og vannlüser pü en jevnlig basis, sü vil du kunne forhindre fortettelse og oversvømmelser.

Hvis sluket ditt er veldig tett, sü kan vi i rørlegger Langhus hjelpe deg.

Det er ikke noe gøy nür sluket blir tett, derfor tilbyr vi i Rørlegger-SOS gjennom vüre samarbeidspartnere üpning av tette sluk.

Rørlegger Langhus - Sjekk av varmepumpe

Vi i rørlegger Langhus anbefaler jevnlige sjekk av kompressor og kjølemedier. Dette er viktig for ü püse at varmepumpen fungerer som den skal, og varer ut sin pütenkte levetid.

Nür vannrørene er fryst

Ved frosne vannrør, sü anbefaler vi i rørlegger Langhus at du setter opp varmeelementer i nÌrheten av røret. Et godt tips for forebyggende arbeid for ü forsikre seg om at vannrør ikke fryser er ü sørge for at det er en god varmekilde i nÌrheten av vannrør som ligger utsatt til. Med utsatte vannrør sü mener vi rør i vegger eller i en kald kjeller.

Nür er fryst, sü anbefaler rørlegger Langhus at du skrur av hovedkranen, og begynner tining. Hvis rørene er for fryst, sü er det viktig ü kontakte fagfolk for ü hindre sprekkdannelse i rørene. Rørleggere kan blüse inn varm damp, for ü tine rørene.

Rørlegger Langhus - Vür rørleggervakt

Man vet aldri nür uhellet inntreffer og vannet fosser ut av rørene. Nür det kommer lekkasje fra et vannrør sü mü man handle raskt! Derfor er det godt ü kunne sove trygt om natten, vitende om at rørlegger Langhus kan rykke ut 24 timer i døgnet for ü hjelpe deg. Ikke bare er vi alltid beredt, men vi har ogsü veldig konkurransedyktige priser.

Nür uhellet først inntreffer sü anbefaler vi i rørlegger Langhus følgende:

Bevar roen, ü stresse hjelper aldri. Ta frem telefonen og ring vür rørleggervakt Langhus. Vürt telefonnummer er tilgjengelig øverst pü siden.

Mens vi er pü vei sü er det viktig ü lokalisere hovedrøret og stenge det. Hvis du ikke vet hvor røret er, ring huseier eller vaktmester! Hvis det ikke lar seg gjøre, eller du allerede har en del vann i hus eller leligheten din, sü anbefaler rørlegger Langhus at du finner frem redskap for ü hindre store vannskader.

Ta frem hündklÌr og bøtter, prøv ü plassere en container som kan samle vann under det skadede røret. Videre sü er det viktig ü samle vann fra gulvet. Prioriter overflater som parkett og treverk først, baderomsgulv og fliser holder bedre imot vann og vil ikke püta seg like store skader.

VÌt hündklÌr, og vri over bøtten. Gjenta prosessen til det er tørt, eller vi er pü stedet. Nür uhellet er ute, frykt ikke, Rørlegger Langhus er pü vei!

Hvis du trenger hjelp med VVS, ta og ring oss da vel. Vi er tilgjengelige 24/7. Vürt telefonnummer er tilgjengelig pü toppen av siden. Hilsen oss i Rørlegger SOS. Les gjerne mer om oss, og vür visjon.

Hvis du ogsü trenger en snekker, tømrer eller byggmester anbefaler vi ü ta kontakt med Joda AS.

Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Rørleggerne dekker også Ås, Vestby og Kolbotn!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved ĂĽ utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra omrĂĽder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nĂŚrmere jordoverflaten. I slike omrĂĽder blir bĂĽde jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. PĂĽ denne mĂĽten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, ogsĂĽ kalt en vĂŚske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.