Logo

Beste rørlegger i Langhus – Vi hjelper deg døgnet rundt

Vannlekasje? Tett avløp? Frosne rør? – Rørlegger SOS hjelper deg med alt mulig, akkurat når du trenger oss.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Rørlegger SOS driver rørlegger Langhus. Vi tilbyr nesten alt innenfor VVS tjenester. Vüre dyktige vann og avløps-eksperter er alltid beredt til ü hjelpe deg i som trenger rørleggertjenester i Langhus. Nb! Vi driver ikke direkte rørleggerleggertjenester, men videresender deg til vüre dyktige samarbeidspartnere i deres nÌromrüde.

Rørleggerne vüre tilbyr ogsü en fantastisk rørleggervakt for store deler av Norge.

Rørlegger Langhus - Installasjoner

Rørlegger SOS sine samarbeidspartnere kan tilby deg installasjoner av dine hvitevarer og sanitÌrsystemer i Langhus. Det er ingen hemmelighet at om du ønsker deg en ny dusj, toalett eller kran sü kan det vÌre risikabelt ü sette deg opp pü egenhünd. Dette kan ogsü føre til at eventuelle installasjonsfeil som resulterer i vannskader ikke blir dekke av boligforsikringen din.

Derfor anbefaler vi i Rørlegger Langhus at du benytter deg av fagfolk for ü fü jobben gjort ordentlig.

Rørbytte

I 2019 sü var det en massiv vannskandale som utspilte seg i Askøy kommune. Vi i Rørlegger Langhus synes at dette var veldig trist, i hvertfall med tanke pü hvor lett det er ü kunne hindre slike uhell. Gamle vannrør begynner ü bli et stort problem i hele Norge. Sprekker i vannrør kan føre til innsig av uønskede bakterier fra blant annet dyrelort, derfor anbefaler vi ü bestille befaling fra rørlegger hvis du er i tvil over tilstanden til dine rør.

Rørlegger Langhus - anbefaler ved tette sluk

Tett sluk er irriterende og plagsomt. Tett sluk er ofte et resultat av hürrester og fett som har oppsamlet seg i vannlüser. Vi i rørlegger Langhus anbefaler at du gjør det til en rutine ü üpne vannlüser for og regelmessig ta ut rester. Ved ü rense sluk og vannlüser pü en jevnlig basis, sü vil du kunne forhindre fortettelse og oversvømmelser.

Hvis sluket ditt er veldig tett, sü kan vi i rørlegger Langhus hjelpe deg.

Det er ikke noe gøy nür sluket blir tett, derfor tilbyr vi i Rørlegger-SOS gjennom vüre samarbeidspartnere üpning av tette sluk.

Rørlegger Langhus - Sjekk av varmepumpe

Vi i rørlegger Langhus anbefaler jevnlige sjekk av kompressor og kjølemedier. Dette er viktig for ü püse at varmepumpen fungerer som den skal, og varer ut sin pütenkte levetid.

Nür vannrørene er fryst

Ved frosne vannrør, sü anbefaler vi i rørlegger Langhus at du setter opp varmeelementer i nÌrheten av røret. Et godt tips for forebyggende arbeid for ü forsikre seg om at vannrør ikke fryser er ü sørge for at det er en god varmekilde i nÌrheten av vannrør som ligger utsatt til. Med utsatte vannrør sü mener vi rør i vegger eller i en kald kjeller.

Nür er fryst, sü anbefaler rørlegger Langhus at du skrur av hovedkranen, og begynner tining. Hvis rørene er for fryst, sü er det viktig ü kontakte fagfolk for ü hindre sprekkdannelse i rørene. Rørleggere kan blüse inn varm damp, for ü tine rørene.

Rørlegger Langhus - Vür rørleggervakt

Man vet aldri nür uhellet inntreffer og vannet fosser ut av rørene. Nür det kommer lekkasje fra et vannrør sü mü man handle raskt! Derfor er det godt ü kunne sove trygt om natten, vitende om at rørlegger Langhus kan rykke ut 24 timer i døgnet for ü hjelpe deg. Ikke bare er vi alltid beredt, men vi har ogsü veldig konkurransedyktige priser.

Nür uhellet først inntreffer sü anbefaler vi i rørlegger Langhus følgende:

Bevar roen, ü stresse hjelper aldri. Ta frem telefonen og ring vür rørleggervakt Langhus. Vürt telefonnummer er tilgjengelig øverst pü siden.

Mens vi er pü vei sü er det viktig ü lokalisere hovedrøret og stenge det. Hvis du ikke vet hvor røret er, ring huseier eller vaktmester! Hvis det ikke lar seg gjøre, eller du allerede har en del vann i hus eller leligheten din, sü anbefaler rørlegger Langhus at du finner frem redskap for ü hindre store vannskader.

Ta frem hündklÌr og bøtter, prøv ü plassere en container som kan samle vann under det skadede røret. Videre sü er det viktig ü samle vann fra gulvet. Prioriter overflater som parkett og treverk først, baderomsgulv og fliser holder bedre imot vann og vil ikke püta seg like store skader.

VÌt hündklÌr, og vri over bøtten. Gjenta prosessen til det er tørt, eller vi er pü stedet. Nür uhellet er ute, frykt ikke, Rørlegger Langhus er pü vei!

Hvis du trenger hjelp med VVS, ta og ring oss da vel. Vi er tilgjengelige 24/7. Vürt telefonnummer er tilgjengelig pü toppen av siden. Hilsen oss i Rørlegger SOS. Les gjerne mer om oss, og vür visjon.

Hvis du ogsü trenger en snekker, tømrer eller byggmester anbefaler vi ü ta kontakt med Joda AS.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet