Logo

Finn rørlegger i Ski – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Ser du etter en rørlegger eller rørleggervakt i Ski? Da er du kommet til rett sted! Rørleggersos.no er en tjeneste som har som formül ü knytte sammen personer som trenger rørleggere og rørleggervakt opp til profesjonelle rørleggere som stür klare for ü hjelpe til med alt av VVS-tjenester.

Som en bruker av rørlegger-SOS sine rørleggertjenester sü kan du vÌre sikker pü at du blir satt i kontakt med en dyktig rørlegger gjennom vür rørleggervakt. VVS-arbeiderne som vi viderefører vüre kunder til er alltid godkjente vann- og vütromsansatte med et plettfritt rykte og alle papirene i orden.

Vür misjon er ü knytte de beste rørleggerne i Ski opp mot kunder som trenger en rørleggervakt av høy kvalitet som gjøres riktig og ordentlig. For ü fü til dette har vi en profesjonell samarbeidspartner med lang medfart i yrket som holder til i nÌrheten av Follo og Ski.

Rørleggervakt i Ski, nür du trenger det. Døgnvakt üret rundt!

I motsetning til mange andre hündverksyrker sü kan rørleggere ansees som en egen nødetat. De fleste bygg inneholder i dag et komplisert system av rør, mekanikk, teknikk og varmesystemer som fra tid til annen kan bli skadet. Nür dette skjer sü er det svÌrt kritisk at det fikses sü raskt som overhode mulig.

Dersom man mot formodning for eksempel skulle opplevd en vannlekkasje sü er det kjempeviktig ü raskt ta kontakt med rørleggervakt. Vannlekkasjer kan fü katastrofale skader for bygg, eiendom og andre eiendeler dersom det raskt ikke blir behandlet riktig.

Man vet aldri nür uhellet unfaller. Derfor ønsker vi ü sikre alle i Ski, Nordre Follo kommune, Follo og omegn mot de katastrofale følgene som vannlekkasje og akutte VVS-problemer kan resultere i.

For ü bidra til at lokalsamfunnet er sü godt rustet som mulig til ü fü overhünd over en vannlekkasje, skader pü varmeanlegget, eller andre VVS-relaterte problemstillinger, sü har vi besluttet ü innføre en 24/7 rørleggervakt-tjeneste i Ski.

Rørleggerne vüre dekker ogsü store deler av Norge!

24/7 Rørleggervakt i Ski

VĂĽre nettsider operer 24/7 alle dager i uken. Dessverre er ikke dette nok for ĂĽ kunne sikre innbyggere i Ski mot vannskader og akutt VVS-problematikk.

Derfor har vi kontaktet en rekke dyktige rørleggere og VVS-arbeidere i Ski og Follo for ü finne en dyktig samarbeidspartner. Nür vi skulle velge ut en endelig samarbeidspartner som skulle dekke vürt tjenesteomrüde i Ski og Follo, sü var det svÌrt viktig for oss at samarbeidspartneren er büde pülitelig, rask, effektiv og kostnadseffektiv.

Vi er ganske sikre pü at vüre dyktige rørlegger-samarbeidspartnere i Ski imøtekommer alle disse kravene. Og kanskje det som er aller viktigst, nemlig at rørleggeren er tilgjengelig for ü kunne uttrykke nür som helst.

Med rørleggersos og vür rørleggervakt 24/7 sü kan du sove trygt om natten vel vitende om at dersom uhellet skulle inntreffe sü er du bare noen tastetrykk unna ü fü profesjonell hjelp pü døren.

Dersom du mot formodning skulle oppleve et uhell og at vannet fosser inn i hjemmet, så er det bare å velge “Follo” på nettsiden vår og taste inn nummeret sitt. Deretter er det bare å ringe nummeret som dukker opp. I løp av kort tid vil du ha en rørlegger på døren din. Du vil raskt få hjelp uavhengig av om du bor i Ski sentrum, Kråkstad, Langhus eller andre steder i Follo eller Ski.

Rørleggervakt Ski Tid

Vi har samarbeidspartner som rykker ut til Follo, og vi nür vanligvis ut til kunder i hele Follo i løp av kort tid! Kunder i Ski kan forvente til og med enda raskere service. Dette er kjempe rask utrykning, og vi er stolte av ü ha blant den raskeste rørleggervakten i Ski som vür samarbeidspartner.

Service, rørleggervakt i Ski

Vi yter høy og god service til alle vüre kunder. Vür rørleggervakt er alltid beredt til og hjelpe innringere som trenger akutt rørleggerhjelp. Vüre dyktige medarbeidere og rørlegger-samarbeidspartnere stür klare til og hjelpe dere om det skulle vÌre lindring av alvorlige akutte problemer som kan føre til vannskader, eller konvensjonelle tjenester som utskifting av gamle rør. Vi i rørleggervakt ski yter de aller fleste VVS tjenester.

Rørleggervakt i Ski med høy kvalitet

Vi er stolte av ü kunne tilby kvalitetsarbeid. Ofte nür man stür i nøden og vannet fosser ut, sü har man som regel ikke tid til ü tenke pü kvalitet. Men med oss kan der vÌre sikre pü at vür rørleggervakt ski er alltid beredt til ü yte hurtig, og en god tjeneste til dere!

Vüre rørleggertjeneste

I tillegg til ü ha rørleggervakt-tjenester, sü utfører ogsü vüre rørlegger i Ski og omegn tradisjonelle rørlegger-tjenester. Hvis du opplever problemer med noe som har med varme, vann, avløp og andre VVS-relaterte problemstillinger sü kan du vÌre sikker pü at vür dyktige rørlegger-samarbeidspartner i Ski vil kunne hjelpe deg.

Installasjoner

Vür rørlegger som har rørleggervakt i Ski tilbyr ogsü installasjoner. Ønsker du en ny dusj, kran eller toalett, sü kan vi hjelpe deg. Det er risikabelt ü utføre installasjoner pü egen hünd.

Hvis det skulle forekomme fuktskader og utslipp av vann fra egenmonterte baderomsartikler sü er det ikke sikkert at din boligforsikring vil dekke skaden. Dette kan i sü fall bli en veldig dyr affÌre. Vi vil pü det sterkeste anbefale at du pükoster deg hjelp fra en VVS fagperson. Vür rørlegger stür klar til hjelpe til konkurransedyktige priser.

Modernisering av rør

Med vannskandalen som har rammet Askøy kommune sü har det i det siste kommet et stort fokus pü vannsikkerhet. Gamle vannrør er tilstede i hele Norge. Det drikkes selv den dag i dag vann fra rør som ble lagt den tid Norge fortsatt var under svensk kontroll.

Vür rørlegger som rykker ut til Ski hjelper deg med ü opprettholde en høy vannsikkerhet. Med gamle rør i veggen, sü er det høyere sjanser for lekkasje og innsig av uvedkommende bakterier fra blant annet rotteavføring. Dette kan potensielt forgifte deres drikkevann. Derfor er det anbefalt og fornye gamle rør. Ring rørleggervakten vür i dag, for ü sjekke rørene dine i Ski.

Unngü sprekker i rørene dine, hvis du er i tvil om tilstanden til dine VVS anlegg, sü kan vi tilby en rimelige erfaring, for ü se om noe trengs ü gjøres.

Åpning av sluk

Tette sluk forürsakes ofte av hürrester og fett. Fettet kommer ofte fra gamle süperester. En enkel müte ü forhindre tette sluk er og ofte skru opp vannlüsen og rengjøre denne. Dette vil forhindre av det opphoper seg hür og fett. Videre sü anbefaler vi i rørlegger Ski at dere skylder i avløpet med varmt vann. Dette er ofte et godt knep ettersom at noe fett oppløser seg i varmt vann.

Hvis sluket fortsatt er tett, sü er det bare ü ringe vür rørleggervakt, sü kommer det en dyktig rørlegger til deg i Ski, som bidrar med sin ekspertise til ü kunne üpne rørene dine.

Varmepumpesjekk

Varmepumper og aircon-anlegg bør ha regelmessige sjekk av en fagperson. Dette er for ü sjekke hvordan det stür til med kompressor og kjølemedier. Gjennom vür rørleggervakt i Ski, sü kommer det en rørlegger som kan hjelpe til med dette.

Rørlegger i Ski anbefaler ved frosne rør:

Frosne vannrør kan i noen tilfeller forürsake store skader. Hvis det er meget kjølig i vegger og kjeller, sü kan i verste fall vannrørene fryse innendørs. Dette kan føre til sprekk i rør nür de tines igjen. Dette kan i verste fall føre til vann og muggskader, som kan føre til store oppussingsskader.

Nür vannrørene er fryst, sü anbefaler vür rørlegger at du stenger hovedkranen. Hvis det er mulig, sü er det ogsü anbefalt ü skru pü varmesystemer der det er tilgjengelig. Ofte sü er en liten økning i varmegrader nok til ü forhindre frosne vannrør. Hvis du har en mobil radiatorer eller varmeapparat, sü kan denne ogsü plasseres nÌrme vannrørene.

Hvis vannrørene ligger vanskelig til, som i grunnmuren eller i vegger, sü anbefaler vi i rørlegger Ski at du kaller pü hjelp fra rørleggervakten vür, som kan pumpe inn varm damp i vannrører for ü tine.

Vi kjenner nĂŚromrĂĽdet i Ski

Rørlegger SOS har kontorer i Ski og har derfor et svÌrt godt konkurransefortrinn mot andre rørleggervakter og meglertjenester som har som formül ü sette kunder i kontakt med dyktige rørleggere i Ski og omegn.

Vür lokalkunnskap kom godt med nür vi valgte ut en fast rørleggervakt-partner til ü dekke Ski-omrüdet. Ettersom vi har en god oversikt over distanser og veiene i omrüdet vürt, sü tok vi oss lang tid nür vi grundig vurderte hvor rørleggeren bør holde til for ü kunne dekke omrüdet pü en effektiv müte.

Vür rørlegger holder i Nordre-Follo kommune, noe som gjør at det ikke tar lang tid for rørleggeren ü hoppe inn i arbeidsbilen for ü hjelpe en kunde som trenger hjelp.

Vi benytter oss av lokale fagfolk med kjennskap til yrke og folka i nĂŚrheten

Ingenting kan erstatte fagfolk. Vi er imot sosial dumping og dürlige arbeidsforhold. Derfor benytter vi oss kun av godkjente rørleggere som mottar en rettferdig betaling for et godt stykke gjennomført arbeid.

Vüre rørlegger-samarbeidspartnere er glad i yrket sitt og gleder seg til ü kunne hjelpe deg. Vi mener at god kundeservice og fagkunnskap er det som skal til.

Vüre rørlegger-samarbeidspartnere driver rørleggervakt og jobber i sitt eget selskap. De tar seg av alt det tekniske slik de anser det som mest riktig og kostnadseffektivt. Vi finner kundene, og vüre rørleggerpartnere utfører jobben. Dette er modellen vür. Det er slik vi ønsker ü fortsette mens vi jobber mot ü dekke større omrüder pü Østlandet.

Ta kontakt med en rørlegger i kontaktfeltet øverst pü siden, sü für du hjelp sü raskt som det er mulig. Med vennlig hilsen vür rørleggervakt i Ski og oss i Rørlegger SOS.

Har du behov for rørlegger i Drøbak eller Ås, vil våre rørleggere kunne bistå med dette.

En rørlegger i Ski kommune tar seg av det meste av vann- og avløpsarbeid i kommunen. De fleste rørleggerne i kommunen er tilgjengelige 24/7 for ü sikre at beboere für den beste servicen possible. Rørleggerne i kommunen jobber ogsü med ü vedlikeholde og reparere kommunens vann- og avløpsanlegg.

For ü kunne bli rørlegger i Ski kommune mü man ha følgende kvalifikasjoner: - Ha en god fysisk form - Ha gode kunnskaper om vann- og avløpsanlegg - Ha gode kommunikasjonsferdigheter - Ha god erfaring med ü jobbe i et team Rørleggerne i Ski kommune har gjennomgütt omfattende opplÌring for ü kunne utføre sitt arbeid pü best mulig müte. De fleste rørleggerne i kommunen har ogsü lang erfaring innen faget, noe som gjør at de er svÌrt dyktige pü det de driver med.

Rørleggerne i Ski kommune tar seg av det meste av vann- og avløpsarbeid.

Rørleggerne i Ski kommune tar seg av det meste av vann- og avløpsarbeid. De utfører oppgaver som vanlig vedlikehold, reparasjoner, utskifting av rør og installasjon av nye vann- og avløpsanlegg. Rørleggerne i Ski kommune har lang erfaring og kompetanse innen vann- og avløpsarbeid, og de sørger alltid for ü utføre jobben pü en profesjonell müte.

De fleste rørleggerne i kommunen er tilgjengelige 24/

7 I kommunen vür er det flest rørleggerne som er tilgjengelige 24/7. Dette er en stor fordel for oss innbyggere, spesielt nür det oppstür et problem pü et tidspunkt av døgnet hvor det ikke er mange andre rørleggerne tilgjengelige. Rørleggerne i kommunen vür er veldig profesjonelle, og de fleste av dem har lang erfaring med ü takle ulike typer problemer. De fleste av dem er ogsü veldig hyggelige og hjelpsomme, noe som gjør det enkelt ü kommunisere med dem.

Rørleggerne i kommunen jobber ogsü med ü vedlikeholde og reparere kommunens vann- og avløpsanlegg.

Rørleggerne i kommunen har ansvaret for ü vedlikeholde og reparere kommunens vann- og avløpsanlegg. De sørger for at anleggene fungerer optimalt, og at vannet som blir levert til beboerne er trygt og rent. Rørleggerne jobber ogsü med ü utbedre eventuelle feil eller skader pü anleggene, slik at de alltid er i god stand.

Rørleggerne i kommunen er tilgjengelige 24/7 for ü sikre at beboere für den beste servicen possible.

Rørleggerne i kommunen er tilgjengelige 24/7 for ü sikre at beboere für den beste servicen possible. Rørleggerne jobber hardt for ü sikre at vann- og avløpsnettet fungerer optimalt, og at alle beboere har tilgang til varmt vann. Rørleggerne i kommunen er ogsü involvert i vedlikehold og reparasjoner av kommunale bygninger, slik at alle beboere kan føle seg trygge og bo i et godt vedlikeholdt hus.

Rørleggervaktene i kommunen jobber ogsü med ü vedlikeholde og reparere kommunens vann- og avløpsanlegg.

Rørleggerne i kommunen jobber ogsü med ü vedlikeholde og reparere kommunens vann- og avløpsanlegg. De utfører jevnlig vedlikehold pü rør og andre komponenter for ü sikre at anlegget fungerer optimalt. Nür et problem oppstür, arbeider de raskt og effektivt for ü gjenopprette normal drift sü snart som mulig. Rørleggerne har en viktig rolle i ü sikre at kommunens befolkning har tilgang til rent og trygt vann, og at avløpsvann blir behandlet pü en miljøvennlig müte.

Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Rørleggerne dekker også Ås, Vestby og Kolbotn!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.