Logo

Finn rørlegger i Enebakk – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du en rørlegger i Enebakk, Follo? Rørlegger SOS sine samarbeidspartnere stür parat for ü hjelpe deg med alt du mütte trenge hjelp med. Vüre dyktige samarbeidspartnere hjelper deg med alt av rørlegger og VVS tjenester. Hvis du trenger hjelp med installasjoner av vannførende artikler, hvitevarer eller kanskje en varmepumpe sü kan vüre dyktige rørleggere hjelpe deg.

Vüre dyktige samarbeidspartnere dekker hele Enebakk og Follo. Uavhengig om du bor i Rüken, Lia, Østmarkskollen, et sted langs Lillestrømveien, Flateby eller pü Kirkebygda sü kan vi sette deg i kontakt med vüre rørleggere.

Vi tilbyr døgnbemannet rørleggervakt som rykker ut til alle steder i Enebakk innen hurtig tid. Hvis uhellet skulle inntreffe og kanskje et rør sprekker, sü kan du vÌre trygg pü at vüre rørleggere kommer deg til unnsetning. Vanligvis sü uttrykker vüre samarbeidspartnere innen 40 minutter til Enebakk.

Vür rørleggervakt Enebakk jobber kontinuerlig, 24 timer i døgnet 365 dager i üret. Du kan vÌre sikker pü ü fü hjelp i Ytre Enebakk, Flateby eller Kirkebygda innen kort tid.

Vi tror pĂĽ fagfolk

Vüre rørleggere er stolte fagfolk og elsker yrket sitt. Velg en fagperson som har peiling pü det han driver med.

Rørlegger SOS setter skyhøye krav til sine samarbeidspartnere. Dette gjør vi sü du kan vÌre sikker pü at nür du trenger en rørlegger i Enebakk sü für du som følger alle faglige og rettslige krav.

Vi vet hvor viktig det er for deg som forbruker at du kan stole pü hündverkeren som hjelper deg. Derfor tar vi oss bryet med ü sjekke at rørleggeren har fagbrev og jobber i en godkjent vütromsbedrift. Dette er gode forutsetninger for at du ikke skal fü eventuelle problemer med din boligforsikring i ettertid.

Vür dyktige rørleggerpartner holder selvfølgelig til i Follo. Dette gjør at vedkommende kjenner lokalomrüdet og vet hvordan han kan rykke ut til deg pü kjappest mulig müte. Dette gjør vi fordi vi tror pü lokale fagfolk. Vi har skrevet mer om dette i vür visjon.

Rørlegger i Enebakk mot fuktskader

De fleste huseiere frykter vannlekkasjer og fuktskader. Dette er ikke ubegrunnet. En vannlekkasje som ikke blir umiddelbart hündtert kan püføre din bolig materielle skader. Disse skadene kan fort komme i en størrelsesorden pü flere tusen kroner, ofte over hundre tusen kr.

Hvis en vannlekkasje ikke blir umiddelbart hündtert sü kan det er i verste fall føre til varige fuktskader pü din bolig. Fuktskader kan forekomme av mange grunner, i noen tilfeller er det dürlig drenering rundt bolig som har skylden. Som regel er det mangelfull vedlikehold av baderom som fører til fuktskader. Huseierne.no skrev at tre av ti har fuktskader i sin bolig. Forsikre deg mot ü vÌre en del av statistikken. Ring rørlegger i Enebakk pü toppen av vür nettside.

Vannlekkasjer og fuktskader er ikke bare et økonomisk problem. Hvis det ikke blir hündtert av en dyktig rørlegger, sü kan det i verste fall bli et alvorlig helseproblem. Johan Øvrevik i Folkehelseinstituttet sa i en kommentar til huseierne.no at man kan vÌre utsatt for pustebesvÌr, astma og bronkitt hvis man lever over lengre tid med fuktskader som har utviklet seg til mugg og sopp.

Uavhengig om du har tette rør, frosne rør, ønsker hjelp med installasjon av hvitevarer eller trenger andre VVS tjenester i Ytre Enebakk, Kirkebygda eller Flateby sü kan vi hjelpe deg. Kontakt rørlegger i Enebakk pü toppen av vüre nettsider.

Hvis du ogsü trenger en snekker, tømrer eller byggmester anbefaler vi ü ta kontakt med Joda AS.

Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Rørleggerne dekker også Ås, Vestby og Kolbotn!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.