Logo

Beste rørlegger i Ytre Enebakk – Vi hjelper deg døgnet rundt

Vannlekasje? Tett avløp? Frosne rør? – Rørlegger SOS hjelper deg med alt mulig, akkurat når du trenger oss.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Bor du i Ytre Enebakk og trenger en rørlegger for ü redde dagen? Da trenger du ikke lete mer, for vi pü Rørleggersos.no har profesjonelle rørleggere klare til oppdrag!

Benytter du deg av vüre tjenester blir du automatisk koblet opp mot en sertifisert rørlegger som vil gjøre alt i sin makt for at nemlig du skal fü stell pü dine VVS utfordringer.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Ytre Enebakk fra en nÌrliggende base.

Rørlegger-SOS har rørleggere klare døgnet rundt

Vüknet du pü natten med en vannlekkasje, og dette ikke blir fikset fort kan det forekomme vannskader. Skader püført av vann kan dessverre koste deg skjorta, sü her er det essensielt ü fikse lekkasjen sü fort som mulig.

Derfor tilbyr vi døgnvakt, sü du slipper katastrofale vannskader fra akutte VVS-problemer pü eiendommen din.

Rørlegger-SOS vil bidra med forebygging mot vannskader ifølge ubehandlede VVS-problemer i lokalsamfunnet til Ytre Enebakk.

Rørleggere er ogsü klare døgnet rundt for ü bistü i store deler av Norge.

Tjenestene, som vüre rørleggere tilbyr

Vüre rørleggere som rykker ut til Ytre Enebakk gjør mye forskjellige oppdrag og tjenester. Disse rørleggertjenestene innebÌrer alt av de tradisjonelle tjeneste rørleggere tilbyr.

Hvis du opplever problemer med noe som har med varme, vann, avløp og andre VVS-relaterte problemstillinger sü kan du vÌre sikker pü at vür dyktige rørlegger-samarbeidspartner som rykker ut til Ytre Enebakk vil kunne hjelpe deg.

Vi bytter ut gamle rør

Rørene som er i norske hus i dag har dessverre masse gamle rør. Gamle rør er en stor ürsak for en lekkasje, derfor er det anbefalt ü bytte ut rør dersom de er vÌre gamle. Heldigvis er dette en tjeneste vüre rørleggere i Ytre Enebakk tilbyr.

Åpner tette rør

Tette rør oppstür som regel nür det er hür og fett i rør og sluk. Man kan som regel fikse tette rør selv ved ü skru av vannlüsen og rense denne.

Dessverre funker ikke dette alltid, og da mü rørlegger kontaktes.

Installasjoner

Installering av en dusj, kran, toalett eller vask burde dette gjøres av en profesjonell.

Blir dette installert feil, kan det forekomme kritiske vannlekkasjer. Er du veldig uheldig kan denne lekkasjen vÌre godt skjult, og ikke vise seg før det er alt for sent.

Vanligvis vil din boligforsikring dekke disse skjulte vannskadene. Men om du har gjort en installasjon selv er det ikke sikkert skaden blir dekket.

Derfor stür vüre rørleggere klare til ü hjelpe deg med VVS installasjoner i Ytre Enebakk!

Rehabilitering av bad

Planlegging og oppusing av bad er krevende, derfor vil vi gjerne tilby ĂĽ avlaste litt for deg med hjelp av rehabiliteringsprosjektet ditt. Alt fra plantegning til ferdig resultat.

Fü hjelp av en sertifisert rørlegger, sü blir jobben gjort skikkelig!

VannbĂĽren varme

Er gulvet litt kaldt om dagene? Vür rørlegger i Ytre Enebakk stür klar for hjelp av planlegging og installering av vannbüren varme til dine gulv.

Med vannbĂĽren gulvvarme fĂĽr du en behagelig og jevn varme, sĂĽ slipper du frosne ben pĂĽ en kald vinterdag.

Installering av vannbüren varme er ikke anbefalt ü gjøre pü egenhünd, da dette kan føre til lekkasjer og andre kompliserte og kostbare problemer. La en profesjonell lokal fagperson gjøre dette for deg.

Vi tror pĂĽ et behagelig samarbeid

Noe vi pü Rørlegger-SOS syns er viktig er et hyggelig og profesjonelt samarbeid mellom deg som kunde, og vür lokale fagperson. Derfor har vi med hjelp av en rekke vurderinger, hündplukket den vi mener er perfekt for lokalbefolkningen i Ytre Enebakk.

Vi hüper at du som kunde opplever arbeidet utført av vür samarbeidspartner som plettfritt, profesjonelt og hyggelig.

VĂĽr prioritet er god kundebehandling!

Vüre rørlegger-samarbeidspartnere driver eller jobber i selvstendige selskaper. De tar seg av alt det tekniske slik de anser det som mest riktig og kostnadseffektivt. Vi finner kundene, og vüre rørlegger partnere utfører jobben. Dette er modellen vür. Det er slik vi ønsker ü fortsette mens vi jobber mot ü dekke større omrüder pü Østlandet.

Ta kontakt med en rørlegger i kontaktfeltet øverst pü siden, sü für du hjelp sü raskt som det er mulig. Med vennlig hilsen vür rørlegger som rykker ut til Ytre Enebakk og oss i Rørlegger SOS.

De dekker ogsĂĽ Ski, Vinterbro og Son.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet