Logo

Finn rørlegger i Flateby – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du pü utkikk etter en dyktig og solid rørlegger i Flateby?

Da har du kommet til rett sted! For vi har mange dyktige og erfarne rørleggere som alltid er klare til ü ta din sak 24/7 üret rundt.

Vüre rørleggere har diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, sü du vil bare motta den beste hjelpen og trygg utredning!

Tjenester som vüre rørleggere i Flateby utfører

Rørleggerne vüre i Flateby er forberedte pü det verste, og er godt utrustet for ü utføre enhver jobb, sü du trenger aldri ü bekymre deg. Für du hjelp fra en av vüre rørleggere, vil arbeidet alltid bli utført med kvalitet og presisjon. I tillegg har vüre rørleggere et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, slik at alle jobber kan bli utført pü en effektiv müte.

Vüre rørleggere i Flateby kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere i Flateby

Med rørleggere som tilbyr konkurransedyktige priser, har bred kompetanse, og en god mulighet til ü rykke ut 24/7 üret rundt, kan man ikke velge feil. Er det ønskelig, kan ogsü vüre rørleggere drive med prosjektledelsen, dersom det kreves ekstra kompetanse til arbeidet som er involvert. Vüre rørleggere i Flateby er klare til ü takle enhver jobb!

Vüre rørleggere i Flateby har bred kompetanse

Selv de mest krevende jobbene er ingen sak for vüre rørleggere med lang erfaring og mye kompetanse. Vüre rørleggere har selvsagt godkjent fagbrev, og blir regelmessig oppdatert pü de nyeste normene, som sikrer at du alltid vil motta bare den beste hjelpen. Vüre rørleggere i Flateby følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

I tillegg til god kompetanse, tilbyr ogsü vüre rørleggere en rørleggervakt i store deler av Norge.

Vüre Rørleggere i Flateby har rammeavtale som som sikrer bedre priser

En rammeavtale innebÌrer tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan benyttes samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn pü rør og annet VVS-utstyr, kan vüre rørleggere hjelpe deg!

Vüre rørleggere har ogsü erfaring og vil kunne bistü med rüdgiving og konsulenttjenester, hvor du vil fü bistand med støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. Er det ønskelig med koordinering og hündtering av skader saker, kan en av vüre rørlegger hjelpe deg med dette.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Gjennom en rammeavtale vil du fü rabatterte priser pü tjenester og andre varer, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr. I tillegg vil du fü tilgang til et bredt og tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Inngür du i en rammeavtale med vüre rørleggere er du sikret en profesjonell partner, som ikke bare er et fast kontaktpunkt ü forholde deg til, men som ogsü kjenner til selve VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Flateby

Vüre rørleggere i Flateby sine rørleggertjenester innebÌrer og service- og rammeavtaler, hvor du vil fü ettersyn og service, samt en opprettelse av felles røropplegg for vann og avløp hos for eksempel bedrifter, borettslag eller sameier. Det blir utført kontroller pü røranlegg for ü ivareta vedlikehold og sikkerhet, hvor mület er ü oppdage mindre feil og fikse dem før større skader püdras.

Alle kontroller og vedlikehold utføres av en erfaren og kvalifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere i Flateby gjør det meste

Rørleggerne vüre i Flateby har spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, men vil ogsü utføre ordinÌre rørleggeroppdrag. Rørleggerne er alltid klare til ü rykke ut, og det gjør de nür det haster!

Problemer og andre tjenester som haster, blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde og rørlegger. En av vüre rørleggere tar seg av hele prosessen, uansett oppdrag.

Vüre dyktige og erfarne rørlegger-samarbeidspartnere utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

En rørlegger hos oss kan hjelpe deg med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Rørleggerne vüre har ogsü lang og bred erfaring med rehabilitering og modernisering av baderom.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere i Flateby er dyktige, og har kompetansen de trenger til ü utføre envher jobb som bare de mest erfarne rørleggerne kan gjøre. Det kan bare hende at det du lurer pü ikke er nevnt i innholdet! Derfor anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste ved ü taste inn ditt telefonnummer, ringe nummeret som dukker opp, sü kan du ta deg en uforpliktet samtale med en av vüre hyggelige rørleggere!

Rørleggerne vüre dekker ogsü Ski, Kolbotn og Ytre Enebakk. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.