Logo

Finn rørlegger i Follo – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du en rørlegger i Follo? Vür dyktige samarbeidspartnere kan tilby deg alt av rørlegger og vvs tjenester i Follo. Uavhengig om du har en vaskemaskin som mü installeres, frosne rør, eller vannlekkasjer sü stür vüre dyktige samarbeidspartnere parate til ü rykke ut for ü hjelpe deg.

Våre flotte rørleggere i Follo dekker hele regionen, og rykker som regel ut innen 40 minutter hvis du har behov for akutthjelp som ved for eksempel vannlekkasje. Våre samarbeidspartnere kan hjelpe deg uavhengig om du bor i Son, Ås, Enebakk, Ski eller i Vinterbro.

Videre sü tilbyr vi ogsü gjennom vüre dyktige rørleggere i Follo en døgnbemannet rørleggervakt i Follo. Vi har valgt ü satse pü rørleggervakt i Follo for ü kunne tilby alle beboere trygghet. Nü kan du legge deg om kvelden trygg pü at om noe skulle skje med dine rør, sü er det alltid dyktige rørleggere i Follo som stür parat for ü rykke ut!

Vür rørleggervakt dekker hele Follo, og opererer 24 timer i døgnet, hver dag i uken 365 dager i üret. Vüre rørleggere i Follo gjør alt for hjelpe sine kunder.

Rørleggerne dekker ogsü store deler av Norge.

Rørleggere i Follo mot fuktskader

Alle huseiere sitt verste mareritt er ü oppleve en katastrofal vannskade. Det kan skje sü brütt, plutselig kan dine barn leke og komme nÌr et gammelt vannrør som sprekket. Nür uhellet først er ute sü er det utrolig viktig ü vÌre rask ute med ü kontakte vür rørleggervakt. Ofte sü kan skadene vÌre umulig ü reparere etter et par dager. I verste fall kan det bli mer lønnsomt ü rive for sü ü bygge opp igjen hvis man venter lenge. Dette kan kose mange tusener av kroner og er ikke alltid dekket av forsikring.

En stor lekkasje kan føre til vannskader og fuktskader. Fuktskader er ikke bare dyrt for lommeboken, det kan ogsü bli en helsefarlig affÌre. Huseierne.no skrev at hele 3 av 10 huseiere kan ha fuktskader, -mange uten ü vite om det. Derfor anbefaler vi og vüre rørleggere i Follo og vÌre frempü og undersøke.

Hvis du er usikker pü om du har vann og fuktskader sü kan vÌre rørleggere i Follo gjøre undersøkelser pü ditt hus for ü finne ut din situasjon.

Vi tror pĂĽ fagfolk!

Vi har troen pü lokale fagfolk! Vüre dyktige rørleggere i Follo har fagbrev og erfaring.

Vi vet at ingen kan gjøre jobben bedre enn lokale fagfolk med lang og bred erfaring som utfører alt av vvs og rørleggertjenester. Derfor har vi valgt ut lokale rørleggere i Follo som samarbeidspartnere basert pü strenge kriterier. Noen av vüre kriterier som vi stiller til rørleggere i Follo som ønsker ü bli vür rørlegger-partner er som følge:

Vüre dyktige rørleggere i Follo kan hjelpe deg med alt av skifte av rør, tining av frosne rør, vannsjekk og utføring av service. Videre sü kan de ogsü hjelpe deg med installasjoner av vannførende artikler. Alle vüre rørleggere i Follo har fagbrev og er godkjente. Finn din lokale rørleggere i Follo øverst pü nettsiden.

Hvis du ogsü trenger en snekker, tømrer eller byggmester anbefaler vi ü ta kontakt med Joda AS.

Rørleggerne dekker ogsü Drøbak, Frogn og Follo. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.