Logo

Finn rørlegger i Follo – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Trenger du en rørlegger i Follo? Vür dyktige samarbeidspartnere kan tilby deg alt av rørlegger og vvs tjenester i Follo. Uavhengig om du har en vaskemaskin som mü installeres, frosne rør, eller vannlekkasjer sü stür vüre dyktige samarbeidspartnere parate til ü rykke ut for ü hjelpe deg.

Våre flotte rørleggere i Follo dekker hele regionen, og rykker som regel ut innen 40 minutter hvis du har behov for akutthjelp som ved for eksempel vannlekkasje. Våre samarbeidspartnere kan hjelpe deg uavhengig om du bor i Son, Ås, Enebakk, Ski eller i Vinterbro.

Videre sü tilbyr vi ogsü gjennom vüre dyktige rørleggere i Follo en døgnbemannet rørleggervakt i Follo. Vi har valgt ü satse pü rørleggervakt i Follo for ü kunne tilby alle beboere trygghet. Nü kan du legge deg om kvelden trygg pü at om noe skulle skje med dine rør, sü er det alltid dyktige rørleggere i Follo som stür parat for ü rykke ut!

Vür rørleggervakt dekker hele Follo, og opererer 24 timer i døgnet, hver dag i uken 365 dager i üret. Vüre rørleggere i Follo gjør alt for hjelpe sine kunder.

Rørleggerne dekker ogsü store deler av Norge.

Rørleggere i Follo mot fuktskader

Alle huseiere sitt verste mareritt er ü oppleve en katastrofal vannskade. Det kan skje sü brütt, plutselig kan dine barn leke og komme nÌr et gammelt vannrør som sprekket. Nür uhellet først er ute sü er det utrolig viktig ü vÌre rask ute med ü kontakte vür rørleggervakt. Ofte sü kan skadene vÌre umulig ü reparere etter et par dager. I verste fall kan det bli mer lønnsomt ü rive for sü ü bygge opp igjen hvis man venter lenge. Dette kan kose mange tusener av kroner og er ikke alltid dekket av forsikring.

En stor lekkasje kan føre til vannskader og fuktskader. Fuktskader er ikke bare dyrt for lommeboken, det kan ogsü bli en helsefarlig affÌre. Huseierne.no skrev at hele 3 av 10 huseiere kan ha fuktskader, -mange uten ü vite om det. Derfor anbefaler vi og vüre rørleggere i Follo og vÌre frempü og undersøke.

Hvis du er usikker pü om du har vann og fuktskader sü kan vÌre rørleggere i Follo gjøre undersøkelser pü ditt hus for ü finne ut din situasjon.

Vi tror pĂĽ fagfolk!

Vi har troen pü lokale fagfolk! Vüre dyktige rørleggere i Follo har fagbrev og erfaring.

Vi vet at ingen kan gjøre jobben bedre enn lokale fagfolk med lang og bred erfaring som utfører alt av vvs og rørleggertjenester. Derfor har vi valgt ut lokale rørleggere i Follo som samarbeidspartnere basert pü strenge kriterier. Noen av vüre kriterier som vi stiller til rørleggere i Follo som ønsker ü bli vür rørlegger-partner er som følge:

Vüre dyktige rørleggere i Follo kan hjelpe deg med alt av skifte av rør, tining av frosne rør, vannsjekk og utføring av service. Videre sü kan de ogsü hjelpe deg med installasjoner av vannførende artikler. Alle vüre rørleggere i Follo har fagbrev og er godkjente. Finn din lokale rørleggere i Follo øverst pü nettsiden.

Hvis du ogsü trenger en snekker, tømrer eller byggmester anbefaler vi ü ta kontakt med Joda AS.

Rørleggerne dekker ogsü Drøbak, Frogn og Follo.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.