Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Aurskog – 24/7 rørleggervakt Aurskog

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

På jakt etter en dyktig rørlegger som utfører alle rørleggertjenester i Aurskog?  – Da er du på rett sted!

Vi har mange erfarne rørleggere, som alltid er klare til å ta din sak 24/7 året rundt. Våre rørleggere har diverse godkjenninger som Sentral godkjenning og VVS fagnemda, så du er sikret god kvalitet og en trygg utredning. 

Tjenester som våre rørleggere utfører i Aurskog

Kommunevåpenet til Aurskog-høland, rørlegger i Aurskog

Våre rørleggere som dekker Aurskog er forberedte på det verste, og er godt utrustet for å utføre enhver jobb, så du trenger aldri å bekymre deg. Tar du i bruk vår tjeneste, vil du få hjelp av erfarne rørleggere, som har et bredt nettverk til andre håndverkere, noe som gjør at enhver jobb blir utført på en effektiv måte. 

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Vannsjekk
 • Akutt rørleggerhjelp
 • rørlegger-døgnvakt l
 • Rørlegger helligdagvakt 
 • Rørlegger helgearbeid 
 • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett 
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering

Visste du at vi har en rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Les mer her.

Hvorfor velge våre rørleggere dersom du behøver rørleggerhjelp i Aurskog?

Velger du å ta i bruk vår tjeneste, vil du få hjelp fra rørleggere som har konkurransedyktige priser, bred kompetanse og muligheten til å rykke ut 24/7 året rundt. I tillegg til dette, kan våre rørleggere bistå med prosjektledelse, dersom det kreves ekstra kompetanse for arbeidet som er involvert. Våre rørleggere er med andre ord klare til å takle enhver jobb i Aurskog. 

Rørlegger som står og bytter en vask på et kjøkken, rørlegger i Aurskog
Våre dyktige rørlegger-partnere hjelper til med skifte av vask, og alt annet av tradisjonelle rørlegger- og VVS-tjenester.

Våre rørleggere har bred kompetanse og hjelper alle i Aurskog

Våre rørleggere som dekker Aurskog har lang erfaring, og kompetansen som trengs til å utføre selv de mest krevende jobbene. Rørleggerne våre har godkjent fagbrev, som gjør at du mottar bare den beste hjelpen. Partnerne våre følger selvsagt alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Aurskog

Våre rørleggere har rammeavtaler, hvor du vil få tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan benyttes samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller serviceavtaler, hvor en rørlegger utfører ettersyn på rør og VVS-utstyr, kan våre rørleggere hjelpe deg. 

Våre rørleggere utfører også tjenester som rådgiving og konsulenttjenester, som bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget i Aurskog. Gjennom en rammeavtale kan en rørlegger også hjelpe deg med koordinering og håndtering av skadesaker. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale kommer med gode fordeler for deg som kunde. Noen av disse fordelene er rabatterte priser på varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt en årlig inspeksjon av VVS-utstyr. Du vil også få en unik tilgang til deres brede tverrfaglige spekter av underleverandører og partnere. 

Ved en rammeavtale hos våre partnere er du sikret en solid og profesjonell partner som blir et fast kontaktpunkt å forholde seg til, og som kjenner til selve rutinene og VVS-anlegget i bygget.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger, i Aurskog

Våre rørleggere tilbyr rørleggertjenester som også innebærer service- og rammeavtaler, hvor en av deres rørleggere bistår med ettersyn og service. Kontroller blir gjennomført av en erfaren og sertifisert rørlegger, hvor mindre feil lokaliseres og fikses før større skader pådras. Alt av kontroller og vedlikehold blir utført av en kvalifisert rørlegger, i henhold til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport. 

Våre rørleggere gjør det meste i Aurskog

Rørleggerne våre som dekker Aurskog har spesialisert seg på akutt beredskap 24 timer i døgnet. De er alltid klare til å rykke ut, og det gjør de når det haster. De utfører også selvsagt ordinære rørleggeroppdrag. Problemer og andre tjenester som ikke er akutte, blir håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. 

Våre erfarne og dyktige rørleggere utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Er det behov for bistand med  utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan en rørlegger hjelpe deg! Våre rørleggere har også lang og bred erfaring med rehabilitering og modernisering av baderom.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere som dekker Aurskog har erfaringen og kompetansen som trengs for å utføre selv de mest krevende jobbene, men det kan hende at det du lurer på eller trenger hjelp med, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!