Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Hakadal – Alt av VVS-tjenester – 24/7 rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Trenger du en dyktig rørlegger i Hakadal? 

Da trenger du ikke å lete mer, for vi har mange erfarne rørleggere som alltid er klare til å ta din sak 24/7 året rundt. Rørleggerne våre har diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg god kvalitet og trygg utredning. 

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Hakadal fra en nærliggende base. 

rørlegger i hakadal fikser alle vasker, få hjelp med alle VVS-tjenester
Få bistand med reparasjon av vasker fra våre rørleggere

Tjenester som våre rørleggere i Hakadal utfører

Rørleggerne våre i Hakadal er forberedte på det verste, og er alltid godt egnet for å utføre enhver jobb, så du trenger aldri å bekymre deg. Får du hjelp fra en av våre rørleggere, vil alltid jobben blir utført på en profesjonell og effektiv måte, og med et bredt nettverk til andre håndverkere, vil alle jobber bli utført på en enkel måte.

Våre rørleggere i Hakadal kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Vannsjekk
 • Akutt rørleggerhjelp
 • rørlegger-døgnvakt i Hakadal
 • Rørlegger helligdagvakt i Hakadal
 • Rørlegger helgearbeid i Hakadal
 • Rehabilitering og modernisering av bad
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering

Visste du at vi har en rørleggervakt som dekker store deler av Norge? Les mer her.

Hvorfor velge våre rørleggere i Hakadal?

Med rørleggere med bred kompetanse, muligheter til å rykke ut 24/7 året rundt og utrolig konkurransedyktige priser, kan man ikke ta feil dersom man velger å ta i bruk vår tjeneste.

Kreves det litt ekstra kompetanse, kan våre rørleggere i Hakadal drive med prosjektledelsen, så blir jobben utført på en god måte. Rørleggerne er med andre ord klare til å takle enhver jobb. 

Våre rørleggere i Hakadal har bred kompetanse

Nittedal våpenskjold, få rørleggerhjelp i Nittedal og Hakadal, 24/7 rørleggervakt

Selv de mest krevende jobbene er ingen sak for våre rørleggere med lang erfaring og høy kompetanse. Rørleggerne våre har selvsagt godkjent fagbrev, og blir stadig kurset på alle de nyeste normene, noe som sørger for at du vil motta bare den beste hjelpen. De følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Våre Rørleggere i Hakadal har rammeavtale som som sikrer bedre priser 

Rammeavtalene til våre rørleggere innebærer også tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller serviceavtaler hvor du får ettersyn på rør og annet VVS-utstyr, kan våre rørleggere hjelpe deg!

Våre rørleggere i Hakadal tilbyr også rådgiving og konsulenttjenester, som bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. Gjennom en rammeavtale er det også muligheter for hjelp med koordinering og håndtering av skadesaker. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Velger du å inngå i en rammeavtale med våre partnere, vil du få rabatterte priser på varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt en årlig inspeksjon av VVS-utstyr. I tillegg vil du få tilgang til et bredt tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere. 

Med en rammeavtale er du sikret en solid og profesjonell partner som blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, som også kjenner VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Hakadal

Samarbeidspartnerne våre sine rørleggertjenester innebærer også service- og rammeavtaler, hvor du vil få ettersyn og service, samt opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp hos for eksempel bedrifter, borettslag eller sameier. 

Det blir gjennomført kontroller på rørsystemer, hvor målet er å oppdage mindre feil og rette opp i de før større skader pådras. Alt av kontroller og vedlikehold utføres av en erfaren og kvalifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldene normer og med tilhørende tilstandsrapport. 

Våre rørleggere i Hakadal gjør det meste 

Våre rørleggere som rykker ut til Hakadal har spesialisert seg på akutt beredskap 24 timer i døgnet, men utfører også selvsagt ordinære rørleggeroppdrag og tjenester. De er alltid klare til å rykke ut for innbyggerne i Hakadal, og det gjør de når det haster. Problemer og andre tjenester som ikke haster, blir håndtert av en erfaren rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde. 

Våre hyggelige og dyktige rørleggere utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Er det behov for utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan våre rørleggere som rykker ut til Hakadal hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Selv om våre rørleggere som rykker ut til Hakadal er kompetente nok til å utføre enhver jobb som bare de mest erfarne rørleggerne kan utføre, kan det hende det du trenger hjelp med eller lurer på ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste ved å skrive inn ditt telefonnummer, ringe nummeret som dukker opp, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger i dag!