Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Skiptvet – Rørleggervakt 24/7 – utfører alle VVS-tjenester

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Er du i Skiptvet og er på utkikk etter en dyktig rørlegger som kan ta seg av alle dine VVS-problemer? Da har du kommet til rett sted, for vi har mange erfarne rørleggere klare på 24/7 rørleggervakt! 

Kommunevåpenet til Skiptvet-kommune, rørlegger i skiptvet, rørleggervakt skiptvet

Alle våre rørleggere er godkjente og sertifiserte, så du skal få den beste hjelpen du trenger, alltid. 

Bare tast inn nummeret ditt, ring nummeret som dukker opp, så kan du få snakket med en hyggelig rørlegger øyeblikkelig. 

En rørlegger rykker ut til Skiptvet fra en nærliggende base.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Skiptvet

Våre rørleggere har mye erfaring, og er alltid klar for å takle de mest krevende jobber, så du trenger ikke å bekymre deg, her får du hjelpen du trenger. Rørleggerne våre har også gode muligheter til å drive med prosjektledelsen, så det slipper du dersom du skulle ønske det. 

Rørleggerne har et bredt nettverk til andre erfarne håndverkere, så alle jobber kan bli utført på en kostnadseffektiv måte. 

Våre rørleggere som dekker Skiptvet kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Vannsjekk
 • akutt rørleggerhjelp
 • rørlegger-døgnvakt i Skiptvet
 • Rørlegger helligdagvakt i Skiptvet
 • Rørlegger helgearbeid i Skiptvet
 • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett
 • Rørrehabilitering
 • Komplett røropplegg

Hvorfor velge våre rørleggere når du trenger bistand i Skiptvet?

Vi har som en visjon å hjelpe alle i Skiptvet med å få umiddelbar rørleggerhjelp. I tillegg har våre rørleggere meget konkurransedyktige priser, bred kompetanse og muligheten til å rykke ut 24 timer i døgnet hver dag, året rundt. Med andre ord så er de klare til å takle alle jobber. 

Våre rørleggere har bred kompetanse, og gjør bare sitt beste for alle i Skiptvet

Våre rørleggere er godt utrustet til å håndtere alle situasjoner som skulle oppstå. Er du usikker på din sak, anbefaler vi deg å ringe inn for å snakke med en rørlegger.

En rørlegger som skifter rør under en vask, rørlegger i skiptvet

Alle våre rørleggere har fagutdanelse og godkjent fagbrev, samt holdes oppdatert på alle normer, for å sikre deg bare den beste hjelpen. Våre samarbeidspartnere følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og sertifiseringskrav. 

Våre Rørleggere som dekker Skiptvet har rammeavtale som som sikrer bedre priser 

Inngår du i en rammeavtale med våre rørleggere får du tilbud om en rekke tilleggstjenester som du kan benytte samlet eller hver for seg. Disse tjenestene kan innebære garantert responstid eller serviceavtaler, hvor du får periodisk ettersyn på ditt røranlegg. 

Trenger du tjenester som rådgiving og konsulenttjenester, som støtte med prosjektering og planlegging av rehabilitering av bad og kjøkken, utbedringsarbeider på VVS-anlegg eller rørservice, er dette noe våre dyktige rørleggere kan bistå med. 

Du kan også få hjelp med koordinering og håndtering av skader saker gjennom en rammeavtale .

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Våre samarbeidspartnere har en rekke fordeler med sine rammeavtaler. Noen av disse fordelene er rabatterte priser på varer og tjenester, raskt oppmøte ved oppdrag, høy prioritet, og årlig inspeksjon av vann, varme og sanitær-utstyr. Du får også en unik tilgang til et bredt nettverk av underleverandører og partnere. 

Ved en rammeavtale er du sikret en solid og profesjonell partner som blir et fast kontaktpunkt som også kjenner til røranlegget og rutinene i bygningen. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport i Skiptvet fra vår rørlegger

Våre rørleggere samarbeidspartnere har også rørleggertjenester som innebærer service- og rammeavtaler. Da vil du få ettersyn og service på ditt røranlegg, samt en opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp. Det blir utført kontroller på røranlegg i leiligheter, tekniske rom og fellesarealer, hvor hensikten er å ivareta vedlikehold og sikkerhet ved at mindre feil oppdages og fikses før større skader pådras. Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en sertifisert og erfaren rørlegger, med tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere gjør det meste i Skiptvet  

Våre rørleggere som rykker ut til Skiptvet sitter alltid klar til å utføre akuttoppdrag 24 timer i døgnet, men vil også kunne bistå med ordinære rørleggeroppdrag. Problemer og oppdrag som ikke er en hastesak, vil bli håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. Hele prosessen blir utført av en rørlegger vi samarbeider med.

Våre erfarne rørleggere utfører en rekke forskjellige serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskifting av urinaler og toaletter, kraner/armaturer, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, utekran, stoppekran og annet VVS-materiell. 

Med vår tjeneste vil også rørleggerne kunne bistå med utskifting eller rehabilitering av vannrør og soil, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Er det behov for rehabilitering og modernisering av baderom vil også rørleggerne våre utføre dette. 

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere er dyktige, erfarne og profesjonelle rørleggere som er utrustet til å utføre enhver jobb for beboerne i Skiptvet. Men det kan hende at det du lurer på ikke har blitt nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg uansett å ta i bruk vår tjeneste i dag, så tar du deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger. 

I tillegg til Skiptvet, så dekker våre rørlegger-partnere også nærliggende områder som Rakkestad, Mysen og Sarpsborg

Ser du etter en rørlegger som har rørleggervakt 24/7? Sjekk ut vår rørleggervakt-side!