Logo

Beste rørlegger i Oslo – Vi hjelper deg døgnet rundt

Vannlekasje? Tett avløp? Frosne rør? – Rørlegger SOS hjelper deg med alt mulig, akkurat når du trenger oss.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Trenger du en solid rørleggervakt i Oslo?

Da kan vi hjelpe deg!

Vüre rørleggere tilbyr en fantastisk rørleggervakt, som dekker hele Oslo og sørger for at alle som trenger bistand, mottar det nür de trenger det.

Dessverre bestemmer man ikke selv nür en lekkasje eller et annet problem som krever akutt tilsyn skulle oppstü. Oppdager du en lekkasje, er det viktig ü fü bistand med dette. Derfor tilbyr vüre rørleggere en fantastisk rørleggervakt, som hjelper alle i Oslo, nür man trenger det.

Vi har mange rørleggere som alltid er klare for ü ta dine saker 24 timer i døgnet, alle dager i üret.

Hva er rørleggervakt?

Kort fortalt, sü er en rørleggervakt en tjeneste, som sikrer deg som kunde ü motta hjelpen du trenger, nür du mütte trenge den. Oppstür det en krisesituasjon pü natten eller et annet tidspunkt hvor rørleggeren har stengt for dagen, vil du kunne ta i bruk rørleggervakta. Da vil en rørlegger rykke ut umiddelbart og hjelpe deg med dine problemer. Finner du en lekkasje eller noe annet som krever akutt tilsyn, vil du kunne ta i bruk en rørleggervakt, i Oslo.

En sertifisert rørlegger med mye erfaring rykker ut til deg, og bistür med dine problemer.

Ringer du inn, og du behøver bistand med et problem som ikke er akutt, vil du selvfølgelig fü hjelpe med dette, men det blir hündtert etter avtalt tid med deg som kunde.

Hva er en hastesak?

Det er ikke alltid like lett ü vite hva som faller under en akutt sak. Er du usikker er det alltid best ü ta kontakt, for sikkerhetens skyld. Rørleggeren vurderer din sak. Mener rørleggeren at du trenger akutt bistand, rykker en rørlegger ut til deg og hjelper deg, umiddelbart.

Noen eksempler pĂĽ vanlige saker som krever akutt tilsyn:

Rykker ut til Oslo, men ogsĂĽ andre store deler av Norge.

Som nevnt, dekker vüre rørleggere sin rørleggervakt hele Oslo. Men du trenger du ikke ü bo i Oslo for ü fü bistand fra vür rørleggervakt-tjeneste, da vüre rørleggere ogsü dekker andre store deler av Norge.

Tilgjengelighet om natten

Oppdager du et problem om natten, trenger du ikke ü engste deg, da vüre rørleggere tilbyr sin rørleggervakt døgnet rundt. Oppdager du et akutt problem om natten, anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste, sü für du hjelpen du trenger. Rørleggerne vüre sørger for at alle er trygge, selv om natten.

Hvorfor velge Rørlegger-SOS rørleggervakt i Oslo

Vi opprettet Rørlegger-SOS for ü hjelpe sü mange som mulig med sine VVS-problemer, og vi sikter langt for ü opprettholde kvalitet og sikkerhet pü alle jobber, som vüre rørleggere utfører. Vi mange profesjonelle og erfarne rørleggere, som tar alle VVS-relaterte saker, og jobber hardt for ü gi deg bare den beste kvaliteten du kan motta.

Tjenesten vür er enkel og effektiv ü ta i bruk. Bare tast inn ditt telefonnummer, ring nummeret som dukker opp, sü settes du øyeblikkelig opp mot en hyggelig rørlegger, som gjør alt i sin makt for ü hjelpe deg med din sak.

Prioriterer god kundebehandling

Vi sikter lang og jobber hardt for ü oppnü en god brukeropplevelse for alle som tar i bruk vür tjeneste. Derfor har vi hündplukket vüre samarbeidspartnere. Vi mener at partnerne vi har valgt vil kunne bistü med alle dine problemer, og utfører alle jobber pü en effektiv müte som gir deg et ferdig resultat med bare topp kvalitet.

Utfører alle VVS-oppdrag

I tillegg til ü ta akutte saker, vil ogsü selvsagt vüre rørleggere kunne bistü med andre problemer som ikke krever akutt utrykning.

Noen av tjenestene rørleggerne vüre utfører, men ikke begrenset til:

Alle tjenester blir utført av en erfaren og sertifisert rørlegger

Opprettholder god kvalitet

Samarbeidspartnerne vüre kurses jevnlig pü de nyeste relevante normene, noe som sørger for at alle kunder mottar bare den beste hjelpen. Vüre rørleggere er stolte fagfolk med mye erfaring, som utfører alle sine oppdrag med bare den høyeste kvalitet for alle i Oslo!

Effektiv og lett ĂĽ ta i bruk

Er du uheldig og finner en lekkasje i din bolig, er det essensielt ü fü bistand med problemet sü hurtig som mulig. Für en lekkasje herje løs i en bolig, vil dette püføre boligen brutale vannskader, som dessverre koster en liten formue ü fü fikset. Derfor er det viktig at du tar i bruk en rørleggervakt, sü trenger du ikke bekymre deg.

Vür tjeneste er lett ü ta i bruk. Som nevnt over, er det bare ü taste inn ditt telefonnummer, sü ringer du nummeret som dukker opp, sü für du snakke med en rørlegger som vurderer din sak og rykker ut, dersom det skulle vÌre akutt.

Høy kompetanse i feltet

Für du hjelp fra en fagmann, er det viktig med høy kompetanse. Vüre samarbeidspartnere har dette, samt mye erfaring etter mange ür i feltet. De utfører alle jobber pü en skikkelig müte, som sørger for et utført arbeid som du blir fornøyd med.

De har ogsü et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü enhver jobb gjort.

Tilbyr gode rammeavtaler

I tillegg til ü tilby en fantastisk rørleggervakt, vil ogsü vüre rørleggere kunne tilby deg en fantastisk rammeavtale, som gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester. Tjenestene kan du ta i bruk samlet eller hver for seg. Du vil motta varer og tjenester til rabatterte priser som gjør det mer effektivt for alle i Oslo.

En rammeavtale vil gi deg ettersyn og service pü VVS-utstyr og rør, garantert responstid eller andre gode tjenester for deg som kunde. Du kan ogsü fü bistand med konsulent og rüdgivningstjenester gjennom en rammeavtale. Det følger ogsü med en unik tilgang til et bredt og tverrfalgig nettverk av underleverandører og partnere.

FĂĽ ettersyn, kontroll og tilstandsrapport i Oslo

Rørleggerne vüre tilbyr kontroller og ettersyn pü røranlegg. Det blir sendt ut en sertifisert rørlegger, som utfører en rekke med kontroller, hvor mület er ü lokalisere og rette opp i mindre feil før større skader potensielt püdras anlegget.

Alt av kontroller og vedlikehold av anlegg blir alltid utført av en sertifisert og erfaren rørlegger, som følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og utfører en tilhørende tilstandsrapport for deg som kunde.

Noe du ikke har fĂĽtt svar pĂĽ?

Er det noe du ikke har fütt svar pü, eller har du noe annet pü hjertet? Da anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste, sü für du straks snakke med en erfaren rørlegger som vil kunne svare pü alle dine spørsmül.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet