Finn rørlegger nå - Rørlegger og rørleggervakt i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bergen og mer

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - Helt gratis!

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Tips og triks til hjemmet

Trenger du en solid rørleggervakt i Oslo?

Da kan vi hjelpe deg!

Våre rørleggere tilbyr en fantastisk rørleggervakt, som dekker hele Oslo og sørger for at alle som trenger bistand, mottar det når de trenger det.

Dessverre bestemmer man ikke selv når en lekkasje eller et annet problem som krever akutt tilsyn skulle oppstå. Oppdager du en lekkasje, er det viktig å få bistand med dette. Derfor tilbyr våre rørleggere en fantastisk rørleggervakt, som hjelper alle i Oslo, når man trenger det.

Vi har mange rørleggere som alltid er klare for å ta dine saker 24 timer i døgnet, alle dager i året.

Hva er rørleggervakt?

Kort fortalt, så er en rørleggervakt en tjeneste, som sikrer deg som kunde å motta hjelpen du trenger, når du måtte trenge den. Oppstår det en krisesituasjon på natten eller et annet tidspunkt hvor rørleggeren har stengt for dagen, vil du kunne ta i bruk rørleggervakta. Da vil en rørlegger rykke ut umiddelbart og hjelpe deg med dine problemer. Finner du en lekkasje eller noe annet som krever akutt tilsyn, vil du kunne ta i bruk en rørleggervakt, i Oslo.

En sertifisert rørlegger med mye erfaring rykker ut til deg, og bistår med dine problemer.

Ringer du inn, og du behøver bistand med et problem som ikke er akutt, vil du selvfølgelig få hjelpe med dette, men det blir håndtert etter avtalt tid med deg som kunde.

Hva er en hastesak?

Det er ikke alltid like lett å vite hva som faller under en akutt sak. Er du usikker er det alltid best å ta kontakt, for sikkerhetens skyld. Rørleggeren vurderer din sak. Mener rørleggeren at du trenger akutt bistand, rykker en rørlegger ut til deg og hjelper deg, umiddelbart.

Noen eksempler på vanlige saker som krever akutt tilsyn:

 • Skjult eller synlig lekkasje fra koblinger
 • Frosne rør
 • Tette rør hvor det kreves høytrykkspyling
 • Brudd på avløp
 • Bytte varmtvannsberedere

Rykker ut til Oslo, men også andre store deler av Norge.

Som nevnt, dekker våre rørleggere sin rørleggervakt hele Oslo. Men du trenger du ikke å bo i Oslo for å få bistand fra vår rørleggervakt-tjeneste, da våre rørleggere også

Tilgjengelighet om natten

Oppdager du et problem om natten, trenger du ikke å engste deg, da våre rørleggere tilbyr sin rørleggervakt døgnet rundt. Oppdager du et akutt problem om natten, anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste, så får du hjelpen du trenger. Rørleggerne våre sørger for at alle er trygge, selv om natten.

Hvorfor velge Rørlegger-SOS rørleggervakt i Oslo

Vi opprettet Rørlegger-SOS for å hjelpe så mange som mulig med sine VVS-problemer, og vi sikter langt for å opprettholde kvalitet og sikkerhet på alle jobber, som våre rørleggere utfører. Vi mange profesjonelle og erfarne rørleggere, som tar alle VVS-relaterte saker, og jobber hardt for å gi deg bare den beste kvaliteten du kan motta.

Tjenesten vår er enkel og effektiv å ta i bruk. Bare tast inn ditt telefonnummer, ring nummeret som dukker opp, så settes du øyeblikkelig opp mot en hyggelig rørlegger, som gjør alt i sin makt for å hjelpe deg med din sak.

Prioriterer god kundebehandling

Vi sikter lang og jobber hardt for å oppnå en god brukeropplevelse for alle som tar i bruk vår tjeneste. Derfor har vi håndplukket våre samarbeidspartnere. Vi mener at partnerne vi har valgt vil kunne bistå med alle dine problemer, og utfører alle jobber på en effektiv måte som gir deg et ferdig resultat med bare topp kvalitet.

Utfører alle VVS-oppdrag

I tillegg til å ta akutte saker, vil også selvsagt våre rørleggere kunne bistå med andre problemer som ikke krever akutt utrykning.

Noen av tjenestene rørleggerne våre utfører, men ikke begrenset til:

 • Rehabilitering og modernisering av baderom
 • Reparasjon av rørbrudd
 • Installasjoner av VVS-utstyr og annet
 • Utskifting av urinaler og toaletter
 • Utskifting av rør
 • Spyling av tette rør

Alle tjenester blir utført av en erfaren og sertifisert rørlegger

Opprettholder god kvalitet

Samarbeidspartnerne våre kurses jevnlig på de nyeste relevante normene, noe som sørger for at alle kunder mottar bare den beste hjelpen. Våre rørleggere er stolte fagfolk med mye erfaring, som utfører alle sine oppdrag med bare den høyeste kvalitet for alle i Oslo!

Effektiv og lett å ta i bruk

Er du uheldig og finner en lekkasje i din bolig, er det essensielt å få bistand med problemet så hurtig som mulig. Får en lekkasje herje løs i en bolig, vil dette påføre boligen brutale vannskader, som dessverre koster en liten formue å få fikset. Derfor er det viktig at du tar i bruk en rørleggervakt, så trenger du ikke bekymre deg.

Vår tjeneste er lett å ta i bruk. Som nevnt over, er det bare å taste inn ditt telefonnummer, så ringer du nummeret som dukker opp, så får du snakke med en rørlegger som vurderer din sak og rykker ut, dersom det skulle være akutt.

Høy kompetanse i feltet

Får du hjelp fra en fagmann, er det viktig med høy kompetanse. Våre samarbeidspartnere har dette, samt mye erfaring etter mange år i feltet. De utfører alle jobber på en skikkelig måte, som sørger for et utført arbeid som du blir fornøyd med.

De har også et stort og bredt nettverk til andre håndverkere, noe som gjør det enkelt å få enhver jobb gjort.

Tilbyr gode rammeavtaler

I tillegg til å tilby en fantastisk rørleggervakt, vil også våre rørleggere kunne tilby deg en fantastisk rammeavtale, som gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester. Tjenestene kan du ta i bruk samlet eller hver for seg. Du vil motta varer og tjenester til rabatterte priser som gjør det mer effektivt for alle i Oslo.

En rammeavtale vil gi deg ettersyn og service på VVS-utstyr og rør, garantert responstid eller andre gode tjenester for deg som kunde. Du kan også få bistand med konsulent og rådgivningstjenester gjennom en rammeavtale. Det følger også med en unik tilgang til et bredt og tverrfalgig nettverk av underleverandører og partnere.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport i Oslo

Rørleggerne våre tilbyr kontroller og ettersyn på røranlegg. Det blir sendt ut en sertifisert rørlegger, som utfører en rekke med kontroller, hvor målet er å lokalisere og rette opp i mindre feil før større skader potensielt pådras anlegget.

Alt av kontroller og vedlikehold av anlegg blir alltid utført av en sertifisert og erfaren rørlegger, som følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og utfører en tilhørende tilstandsrapport for deg som kunde.

Noe du ikke har fått svar på?

Er det noe du ikke har fått svar på, eller har du noe annet på hjertet? Da anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste, så får du straks snakke med en erfaren rørlegger som vil kunne svare på alle dine spørsmål.

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Kontakt rørlegger