Logo

Finn rørlegger i Nordstrand – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Pü jakt etter en dyktig og erfaren rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester i Nordstrand?

Da har du kommet til rett sted!

Vi har mange dyktige fagfolk, som alltid utfører oppdragene de utfører med et øye for kvalitet og presisjon! De er klare til ü ta dine saker 24/7, alle dager i üret.

Alle vüre rørleggere har diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen!

En av vüre rørleggere rykker ut til Nordstrand fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Norstrand

Vi har mange dyktige rørleggere, som er alltid klare for det verste! De er ogsü meget godt utrustet for ü utføre enhver jobb, sü du trenger ikke ü bekymre deg, dersom du tar i bruk vür tjeneste.

Vüre rørleggere sørger for ü utføre alle sine oppdrag pü en effektiv og profesjonell müte, og enhver jobb kan bli utført pü en enkel müte, da de har et bredt nettverk til andre hündverkere.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Nordstrand?

Vüre dyktige og solide rørleggere rykker ut 24/7, üret rundt, tilbyr sine tjenester til konkurransedyktige priser og har kompetansen som trengs for ü utføre enhver jobb. Derfor tar man ikke feil, dersom man velger ü ta i bruk vür unike tjeneste!

Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse ved arbeidet som er involvert, kan vüre dyktige rørleggere bistü med prosjektledelsen, sü prosjektet blir utført pü en ansvarsfull müte. Vüre rørleggere er klare til ü takle enhver jobb!

Vüre rørleggere som rykker ut til Nordstrand har bred kompetanse

Rørleggerne vüre, som dekker Nordstrand, har erfaringen og kompetansen som kreves til ü utføre selv de mest krevende jobbene og de utfører dem med den høyeste kvalitet!

Rørleggerne vüre har selvsagt fagutdannelse og godkjent fagbrev, som gjør at du mottar bare den beste hjelpen. Vüre dyktige rørleggere, som rykker ut til Nordstrand, følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere i Rafoss har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Vüre partnere har rammeavtaler, som gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte hver for seg eller samlet. Er det ønskelig med garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av periodisk ettersyn pü rør og VVS-utstyr, kan vüre erfarne rørleggere hjelpe deg!

Har du behov for bistand med rüdgiving og konsulenttjenester, hvor du vil motta støtte i forbindelse med planlegging og prosjektering av konsulenttjenester, som bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget, er dette ogsü noe vüre rørleggere vil hjelpe deg med.

En rammeavtale gir deg ogsĂĽ gode muligheter for hĂĽndtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til vüre partnere gir deg rabatterte priser pü varer og andre tjenester, raskt oppmøte og høy prioritet ved oppdrag, samt ürlige inspeksjoner av VVS-utstyr. De har ogsü et bredt spekter av underleverandører og partnere.

Inngür du i en rammeavtale med rørleggerne vüre som rykker ut til Nordstrand, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner, som blir et fast kontaktpunkt ü forholde deg til, men som ogsü kjenner til anlegget og de selve rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Nordstrand

Samarbeidspartnerne vüre sine rørleggertjenester innebÌrer ogsü ramme- og serviceavtaler, hvor en av deres rørleggere bistür med service og ettersyn pü VVS-anlegg. En sertifisert rørlegger utfører kontroller pü røranlegget, hvor mület er ü lokalisere og fikse opp i mindre feil, før større skader püdras.

Vüre rørleggere i Nordstrand gjør det meste

Alle vüre rørleggere har spesialisert seg pü akuttberedskap 24 timer i døgnet, og de rykker ut nür det haster! De utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag, men har du bistand til et problem som ikke haster, blir saken hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av vüre rørleggere rykker ut og tar seg av hele prosessen, uansett oppdrag.

De dyktige rørleggerne vi samarbeider med, utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Har du behov for andre serviceoppdrag som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, er vüre dyktige rørleggere alltid pü plass for ü hjelpe deg!

Vüre rørleggere dekker ogsü resten av Oslo og store deler av Norge

Har du behov for rørleggerbistand i Oslo, utenfor Nordstrand?

Ikke noe problem! Vüre rørleggere dekker og rykker ut til hele Oslo!

I tillegg til ü dekke hele Oslo, sü vil vüre rørleggere kunne bistü med dine problemer, i store deler av Norge. De tilbyr ogsü rørleggervakt i nesten hele Norge!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere, som dekker Nordstrand, har kompetansen og erfaringen som trengs for ü utføre enhver jobb som bare de mest erfarne rørleggerne kan utføre. Men det kan hende at det du lurer pü ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür tjeneste, sü für du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

Har du behov for bistand i Holmenkollen, Bjerke eller Frogner? Ikke noe problem! Vüre rørleggere hjelper deg, alltid!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.