Logo

Finn rørlegger i Bekkelaget – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du på utkikk etter en dyktig rørleggervakt på Bekkelaget? Du er på rett sted! Vi kobler deg med en lokal rørlegger i hele byen!

Din guide til rørleggerhjelp i Bekkelaget

Velkommen til Rørlegger SOS – din trofaste følgesvenn når rørleggertrøbbel banker på døren, spesielt her i Bekkelaget. Har du noensinne stått der med en lekkasje midt på natten og ikke visst hvem du skulle ringe? Eller kanskje du planlegger en oppussing og trenger profesjonelle hender til rørleggerarbeidet? Uansett situasjonen, fortvil ikke. Vi er her for å koble deg med de mest pålitelige rørleggerne i (eller nær) Bekkelaget.

Trenger du rørlegger i Bekkelaget? Du er på rett sted!

Står du overfor et presserende rørleggerproblem, eller ønsker du kanskje bare å sjekke rørene før vinteren setter inn? Hos Rørlegger SOS forstår vi at rørleggerbehov kan variere stort, fra akutte lekkasjer til planlagte installasjoner. Det første skrittet er derfor å kontakte oss – enten via et kjapt telefonopprop eller ved å fylle ut vårt enkle kontaktskjema på nett. Vi sørger for at din henvendelse blir besvart raskt og effektivt, slik at du kan få den hjelpen du trenger uten unødvendig ventetid.

Å finne en pålitelig rørlegger i Bekkelaget kan virke som en utfordring, men med Rørlegger SOS er du aldri langt unna løsningen. Vi fungerer som bindeleddet mellom deg og lokale rørleggermestere som er klare til å ta fatt på jobben. Vår handlingsoppfordring er enkel – ta kontakt med oss nå, så tar vi oss av resten.

Hvorfor velge Rørlegger SOS for dine rørleggerbehov?

Hva gjør oss i Rørlegger SOS unike, og hvorfor bør du velge oss for dine rørleggerbehov i Bekkelaget? For det første er vi stolte over å tilby kvalitet i alle ledd. Alle våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt basert på deres fagkunnskap, pålitelighet og evne til å levere tjenester av ypperste klasse.

Dessuten er det å bruke et nettverk av godkjente rørleggere en enorm fordel for deg som kunde. Ikke bare sikrer det at arbeidet blir utført i henhold til gjeldende standarder og forskrifter, men det gir også en ekstra trygghet i å vite at du får hjelp av en ekspert som virkelig kan sitt fag.

Våre partneres døgnvakt og tilgjengelighet 365 dager i året, betyr at du aldri trenger å bekymre deg for rørleggerproblemer, uansett når de måtte oppstå. Enten det er midt på natten, under en høytid, eller i helgen, vårt løfte til deg er enkel: Vi er alltid her for å hjelpe.

Tjenester tilbudt av våre rørleggerpartnere i nærområdet

Våre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester, som dekker alt fra akutte lekkasjer til mer planlagte oppgaver som baderomrenovering eller installasjon av nye varmtvannsberedere. Et viktig aspekt ved valget av rørlegger er å sørge for at de har alle nødvendige papirer og godkjenninger i orden. Dette er noe vi tar svært alvorlig hos Rørlegger SOS, og du kan være trygg på at alle våre partnere oppfyller disse kravene til punkt og prikke.

Når du kontakter oss, vil vi sørge for at du blir matchet med en rørlegger som har spesialkompetansen til å takle akkurat ditt problem eller prosjekt. Vi forstår at hvert enkelt oppdrag er unikt, og vårt mål er å sikre at du får den mest effektive og kvalitetsbevisste service mulig.

Eksempler på tjenester som våre rørleggerpartnere utførte tidligere på Holtet:

- Vannlekkasjer

- Montering av toalett

- Montering av utekran

- Fikse tette sluk

- Koble til vann

- Montering av varmtvannsberedere

- Rørspyling

- Tining av frosne rør

Hvordan Rørlegger SOS fungerer – En steg-for-steg guide

Lurer du på hvordan prosessen fra du tar kontakt til jobben blir utført, faktisk fungerer? Vel, det er enklere enn du kanskje tror. Det første du gjør er å nå ut til oss – enten ved å ringe direkte eller fylle ut kontaktskjemaet vårt. Vi tar deretter en vurdering av dine behov og matcher deg med en passende rørlegger fra vårt nettverk av kvalifiserte fagfolk.

Etter at du er koblet med en rørlegger, er det lurt å forberede seg litt før deres ankomst. Sørg for å ha klar en kort beskrivelse av problemet eller behovet, og rydd om nødvendig i området hvor rørleggeren skal jobbe. Dette bidrar til å effektivisere prosessen og sikre at jobben blir gjort så smidig som mulig.

Våre kunders erfaringer med Rørlegger SOS på Bekkelaget

Vi er stolte av å ha hjulpet mange fornøyde kunder i Bekkelaget og omegn gjennom årene. Våre kundehistorier spenner fra små nødreparasjoner til store baderomsrenoveringer, og felles for dem alle er tilfredsheten med den levert tjenesten. Vårt fokus på kundetilfredshet og å gi verdi for pengene, reflekteres i de positive tilbakemeldingene vi mottar.

Ofte stilte spørsmål om rørleggertjenester på Bekkelaget

For å gjøre det enda enklere for deg, har vi samlet svar på noen av de mest stilte spørsmålene om våre rørleggertjenester. Dette inkluderer alt fra hva du kan gjøre i en nødsituasjon, til hvordan du kan vedlikeholde rørene dine for å forebygge fremtidige problemer. Vi tilbyr også praktiske tips og råd for å hjelpe deg med å håndtere vanlige rørleggerutfordringer på egen hånd.

Ta kontakt med oss i dag for øyeblikkelig rørleggerhjelp

Er du klar til å få profesjonell hjelp med dine rørleggerbehov i Bekkelaget? Ikke vent – ta kontakt med oss i dag enten via telefon eller vårt kontaktskjema for en gratis konsultasjon. Husk at vi er tilgjengelige 24/7, slik at du kan føle deg trygg uansett tid på døgnet. La oss ta hånd om dine rørleggerutfordringer, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe for deg.

Så, la oss hjelpe deg med å løse dine rørleggerutfordringer, uansett om du befinner deg på Bekkelaget eller i andre bydeler som Gamlebyen, Hasle eller Holtet!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.