Logo

Beste rørlegger i Vollen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Vannlekasje? Tett avløp? Frosne rør? – Rørlegger SOS hjelper deg med alt mulig, akkurat når du trenger oss.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Har du behov for en rørlegger, som rykker ut og utfører alle sine oppdrag med et øye for kvalitet og presisjon, i Vollen?

Da trenger du ikke lete mer!

Vi har alltid rørleggere som er klare for dine oppdrag 24/7, üret rundt. Velger du ü ta i bruk vür tjeneste, vil du motta bistand av en sertifisert rørlegger, som sørger for ü utføre sitt arbeid med bare den høyeste kvalitet. Vüre rørleggere har selvsagt diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg en trygg og profesjonell utredning pü arbeidet som er utført.

En rørlegger som vi samarbeider med, rykker ut til Vollen fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Vollen

Alle vüre rørleggere er klare for det verste, og er alltid godt utrustet til ü utføre selv de mest krevende jobbene, sü du aldri trenger ü bekymre deg.

Vüre rørleggere har ogsü et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü enhver jobb unnagjort pü en trygg müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Vollen?

Vüre rørleggere er klare til ü rykke ut 24/7, üret rundt, har bred kompetanse og tilbyr alle sine rørleggertjenester til konkurransedyktige priser. Tar du i bruk vür tjeneste, har du gode muligheter til ü motta bistand med prosjektledelse, dersom du har et prosjekt som krever ekstra kompetanse. Vüre rørleggere er klare til ü takle enhver jobb!

Vüre rørleggere som rykker ut til Vollen har bred kompetanse

Rørleggerne vüre har lang og mye erfaring, høy kompetanse og muligheten til ü utføre alle rørleggertjenester. Rørleggerne vüre har ogsü selvsagt godkjent fagbrev, og blir jevnlig kurset pü de nyeste relevante normene, noe som sikrer deg at jobbene vüre rørleggere utfører, blir utført pü en müte som opprettholder kvalitet og sikkerhet.

Vüre rørleggere følger ogsü alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Rørleggerne dekker ogsü resten av Oslo og store deler av Norge

Du trenger ikke ü bo i Vollen for ü motta bistand fra vüre rørleggere. Rørleggerne dekker ogsü selvsagt resten av Oslo.

Bor du utenfor Oslo?

Da kan vi med glede informere deg om at vüre rørleggere ogsü tilbyr en rørleggervakt i store deler av Norge!

Vüre Rørleggere i Vollen har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Inngür du i en rammeavtale med vüre rørleggere, vil du motta tilbud om en rekke gode tilleggstjenester. Tjenestene kan benyttes samlet eller hver for seg. Ønsker du serviceavtaler i form av ettersyn pü rør og VVS-utstyr eller garantert responstid, kan vüre dyktige rørleggere bistü med dette.

Rørleggerne vüre, som dekker Vollen, kan bistü med diverse konsulent og rüdgivningstjenester i forbindelse med støtte og bistand med prosjektering og planlegging av rørservice rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget.

En rammeavtale gir deg ogsĂĽ gode muligheter for bistand med hĂĽndtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til partnere vüre, kommer ogsü med flere goder og fordeler for sine kunder. Kunder vil motta tjenester og varer til rabatterte priser, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr, samt en unik tilgang til et bredt og tverrdaglig spekter av underleverandører og partnere.

InngĂĽr du i en rammeavtale, er du sikret en solid partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt ĂĽ forholde deg til, men som ogsĂĽ kjenner til rutinene og anlegget i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Vollen

Samarbeidspartnerne vüre sine rørleggertjenester, innebÌrer ogsü service- og rammeavtaler, hvor en av deres rørleggere bistür med service og ettersyn pü røranlegg. En sertifisert og profesjonell rørlegger rykker ut og utfører kontroller, hvor mület er ü lokalisere og fikse opp i mindre feil, før feilen forürsaker større skader.

En sertifisert rørlegger utfører kontroller og vedlikehold, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere i Vollen gjør det meste

Vüre rørleggere har spesialisert seg pü akutt beredskap 24/7, alle dager i üret, og er alltid klare til ü rykke ut og ta dine oppdrag, noe de gjør nür det haster! Har du problemer som ikke krever akutt bistand, er ikke dette et problem, men saken vil bli hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av vüre rørleggere tar seg av hele prosessen, uansett oppdrag.

Vüre rørleggere kan bistü med serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

I tillegg, vil de ogsü utføre andre serviceoppdrag, som Behøver du bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne vüre har muligheten og kompetanse som trengs for ü utføre enhver jobb, som bare de mest erfarne og kompetente rørleggerne kan utføre. Men det kan hende at det du trenger hjelp med eller lurer pü, ikke er nevnt i innholdet! Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür unike tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

Vüre rørleggere dekker ogsü steder som Frogner, Østensjø og Sogn.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet