Logo

Finn rørlegger i Flislegger i Oslo – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Vi i Rørlegger-SOS tilbyr gjennom vüre samarbeidspartnere i Oslo flislegging til riktig pris. Vi har strategisk valgt ü samarbeide med firmaer i Oslo som tilbyr flisleggingstjenester av høy kvalitet, og som leverer kvalitetsarbeid som overholder enhver forventning til kvalitet og totalleveranse.


Du kan vÌre sikker pü at du finner en fagutdannet flislegger fra et firma med alt pü stell gjennom oss. Alle vüre samarbeidspartnere har süklart alt pü stell i form av papirarbeid og godkjennelse fra instanser for gjennomføring av flislegging og andre tjenester.


Innvendig flislegging

Vüre flislegger-partnere tilbyr det aller meste nür det kommer til innvendig flislegging, om det sü skulle vÌre seg baderom, vaskerom, kjøkken, fliser pü gulv eller lignende.


Ofte gjennomføres flislegging innendørs nür man skal pusse opp bad, kjøkken, gang eller et annet rom der man ønsker fliser. I andre tilfeller legges fliser innendørs ved oppføring av nytt bygg sammen med andre hündverkstjenester fra for eksempel rørleggere, snekker og elektrikere.


Vi mener at et godt stykke arbeid avhenger av to faktorer. Disse er kvalitetsmaterialer og dyktige flisleggere med høy fagstolthet. Derfor har vi valgt ut en samarbeidspartner med dyktige og erfarne medarbeidere med stor stolthet for yrke sitt og arbeidet de legger inn. For at arbeidet skal bli komplett og du som kunde fornøyd, har vi ogsü satset pü flisleggere som benytter seg av kjente kvalitetsleverandører for fliser. Dette gjør at du mottar ett godt stykk kvalitetsarbeid med et resultat du stolt kan vise frem til venner og familie nür er pü besøk.

Flislegging av bad

Vi lever for ü gjøre Oslo-beboere sine bad skinnende vakre. Kun fantasien setter grenser for hva vüre dyktige flisleggere kan realisere for deg og ditt bad. Det er bare ü velge seg ut vakker inspirasjon fra instagram, blader eller nettet og fremvise til vüre dyktige flisleggere, sü kommer dere sammen frem til gode løsninger for hvordan du kan oppnü ditt drømmebad.


Med vüre dyktige flisleggere i Oslo og deres lokale leverandører av kvalitetsflis, kan du vÌre sikker pü at du für drømmebadet ditt. Dersom du skal bygge nytt bad, eller renovere eksisterende bad, kan vüre samarbeidspartnere ogsü bistü med mur- og rørleggertjenester, samt prosjektering der de tar seg av prosjektledelsen og henter inn andre nødvendige ressurser for ü levere et komplett bad.


Flislegging av kjøkken i Oslo

Nordmenn er i verdenstoppen nür det gjelder vakre og gjennomførte kjøkken. Noen ville kanskje attribuert kjøkkenkvaliteten til ovner, vask og andre installasjoner, mens vi derimot er sikre pü at mye av grunnen bør attribueres til flisleggingen. Kjøkken med veggfliser eller en benkeplate av flis tar seg veldig godt ut og har en rekke gode egenskaper som fü andre løsninger kan matche.


Med fliser pü veggen pü ditt kjøkken blir rengjøring en drøm. Det er fort gjort ü søle pü kjøkkenet, sÌrlig nür man slipper til barn eller har bestemt seg for ü kokkelere med litt promille i blodet. Med en flisløsning pü veggene levert av vüre dyktige flisleggere i Oslo, sü kan du enkelt og greit ta en fuktet fille og tørke av sølet fra veggene. Andre veggløsninger pü kjøkkenet, som f.eks gips etterlater seg ofte permanente merker og er svÌrt vanskelig ü rengjøre.


Dersom du ønsker ü holde rengjøring og pleie til det minimale, sü finnes det en rekke fliser som krever lite vedlikehold. Mens marmorfliser som kjent bør vaskes med PH nøytralt vaskemiddel og trengs impregnering og jevnlig vedlikehold for ü unngü skjolder, vil fliser som for eksempel er laget av keramikk og porselen kreve lite vedlikehold til sammenligning. Dersom du har trenger noen rengjøringstips for fliser og fuger har vi skrevet en artikkel om det her.


Utendørs flislegging

I tillegg til flislegging innvendig i bolig, er det stadig flere som har üpnet øynene for hvor flott fliser kan gjøre seg i andre miljøer ogsü, som for terrasseunderlag, detaljer og sti i hagen eller ved inngangen til boligen.


Vüre flisleggere i Oslo kjenner til gode fliser som egner seg svÌrt godt til utebruk. Slike fliser krever lite vedlikehold og rengjøring, er solide, og hündterer frost bra. Skap et spennende uteomrüde sammen med vüre flisleggere.Vi har gode samarbeidspartnere

Vi tror pü kvalitet. Derfor har vi i Rørlegger SOS alliert oss med dyktige flisleggere med høy yrkesstolthet og alt av papirer og godkjenninger i orden. Nür du velger rørlegger SOS som din plattform for ü finne dyktige flisleggere i Oslo, kan du med andre ord vÌre sikker pü at du kommer i kontakt med en et selskap som kan tilby flislegging av høy kvalitet og som bruker kvalitetsmaterialer.


Gode innkjøpsavtaler gir konkurransedyktig pris

Vüre samarbeidspartnere har egne innkjøpsavtaler og andre ordninger med en rekke kjente kvalitetsleverandører av flis og andre byggematerialer som blant annet Right price tiles, Maxbo og Grohe.


I tillegg til avtaler og ordninger med forskjellige leverandører av kvalitetsmateriale til flislegging, har vüre samarbeidspartnere tilgang til ledende eksperter og hündverkere innenfor en rekke nÌrliggende yrkesfelt fra rørleggere og arkitektur til snekkere. Dersom prosjektet skulle vise seg ü vÌre større, eller du har et større prosjekt i tankene som krever mere enn bare flisleggere, kan du vÌre sikker pü at vüre samarbeidspartnere kan skreddersy en god løsning til deg.


Prosjektering & komplett baderom

Vüre flislegger-partnere har som nevnt ovenfor tilgang og avtaler med en rekke forskjellige bedrifter. Alt fra leverandører til andre nÌrliggende yrkesomrüder som trengs ved større prosjekter. Dersom du ønsker et komplett baderomsløsning med alt fra legging av rør, støping, installasjon av vannførende apparater til flislegging, kan vüre dyktige flislegger-samarbeidspartnere bistü med prosjektering og ledelse av prosjektet.


Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.