Finn rørlegger nå - Rørlegger og rørleggervakt i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bergen og mer

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - Helt gratis!

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Tips og triks til hjemmet

Vi i Rørlegger-SOS tilbyr gjennom våre samarbeidspartnere i Oslo flislegging til riktig pris. Vi har strategisk valgt å samarbeide med firmaer i Oslo som tilbyr flisleggingstjenester av høy kvalitet, og som leverer kvalitetsarbeid som overholder enhver forventning til kvalitet og totalleveranse.


Du kan være sikker på at du finner en fagutdannet flislegger fra et firma med alt på stell gjennom oss. Alle våre samarbeidspartnere har såklart alt på stell i form av papirarbeid og godkjennelse fra instanser for gjennomføring av flislegging og andre tjenester.


Innvendig flislegging

Våre flislegger-partnere tilbyr det aller meste når det kommer til innvendig flislegging, om det så skulle være seg baderom, vaskerom, kjøkken, fliser på gulv eller lignende.


Ofte gjennomføres flislegging innendørs når man skal pusse opp bad, kjøkken, gang eller et annet rom der man ønsker fliser. I andre tilfeller legges fliser innendørs ved oppføring av nytt bygg sammen med andre håndverkstjenester fra for eksempel rørleggere, snekker og elektrikere.


Vi mener at et godt stykke arbeid avhenger av to faktorer. Disse er kvalitetsmaterialer og dyktige flisleggere med høy fagstolthet. Derfor har vi valgt ut en samarbeidspartner med dyktige og erfarne medarbeidere med stor stolthet for yrke sitt og arbeidet de legger inn. For at arbeidet skal bli komplett og du som kunde fornøyd, har vi også satset på flisleggere som benytter seg av kjente kvalitetsleverandører for fliser. Dette gjør at du mottar ett godt stykk kvalitetsarbeid med et resultat du stolt kan vise frem til venner og familie når er på besøk.

Flislegging av bad

Vi lever for å gjøre Oslo-beboere sine bad skinnende vakre. Kun fantasien setter grenser for hva våre dyktige flisleggere kan realisere for deg og ditt bad. Det er bare å velge seg ut vakker inspirasjon fra instagram, blader eller nettet og fremvise til våre dyktige flisleggere, så kommer dere sammen frem til gode løsninger for hvordan du kan oppnå ditt drømmebad.


Med våre dyktige flisleggere i Oslo og deres lokale leverandører av kvalitetsflis, kan du være sikker på at du får drømmebadet ditt. Dersom du skal bygge nytt bad, eller renovere eksisterende bad, kan våre samarbeidspartnere også bistå med mur- og rørleggertjenester, samt prosjektering der de tar seg av prosjektledelsen og henter inn andre nødvendige ressurser for å levere et komplett bad.


Flislegging av kjøkken i Oslo

Nordmenn er i verdenstoppen når det gjelder vakre og gjennomførte kjøkken. Noen ville kanskje attribuert kjøkkenkvaliteten til ovner, vask og andre installasjoner, mens vi derimot er sikre på at mye av grunnen bør attribueres til flisleggingen. Kjøkken med veggfliser eller en benkeplate av flis tar seg veldig godt ut og har en rekke gode egenskaper som få andre løsninger kan matche.


Med fliser på veggen på ditt kjøkken blir rengjøring en drøm. Det er fort gjort å søle på kjøkkenet, særlig når man slipper til barn eller har bestemt seg for å kokkelere med litt promille i blodet. Med en flisløsning på veggene levert av våre dyktige flisleggere i Oslo, så kan du enkelt og greit ta en fuktet fille og tørke av sølet fra veggene. Andre veggløsninger på kjøkkenet, som f.eks gips etterlater seg ofte permanente merker og er svært vanskelig å rengjøre.


Dersom du ønsker å holde rengjøring og pleie til det minimale, så finnes det en rekke fliser som krever lite vedlikehold. Mens marmorfliser som kjent bør vaskes med PH nøytralt vaskemiddel og trengs impregnering og jevnlig vedlikehold for å unngå skjolder, vil fliser som for eksempel er laget av keramikk og porselen kreve lite vedlikehold til sammenligning. Dersom du har trenger noen rengjøringstips for fliser og fuger .


Utendørs flislegging

I tillegg til flislegging innvendig i bolig, er det stadig flere som har åpnet øynene for hvor flott fliser kan gjøre seg i andre miljøer også, som for terrasseunderlag, detaljer og sti i hagen eller ved inngangen til boligen.


Våre flisleggere i Oslo kjenner til gode fliser som egner seg svært godt til utebruk. Slike fliser krever lite vedlikehold og rengjøring, er solide, og håndterer frost bra. Skap et spennende uteområde sammen med våre flisleggere.Vi har gode samarbeidspartnere

Vi tror på kvalitet. Derfor har vi i Rørlegger SOS alliert oss med dyktige flisleggere med høy yrkesstolthet og alt av papirer og godkjenninger i orden. Når du velger rørlegger SOS som din plattform for å finne dyktige flisleggere i Oslo, kan du med andre ord være sikker på at du kommer i kontakt med en et selskap som kan tilby flislegging av høy kvalitet og som bruker kvalitetsmaterialer.


Gode innkjøpsavtaler gir konkurransedyktig pris

Våre samarbeidspartnere har egne innkjøpsavtaler og andre ordninger med en rekke kjente kvalitetsleverandører av flis og andre byggematerialer som blant annet Right price tiles, Maxbo og Grohe.


I tillegg til avtaler og ordninger med forskjellige leverandører av kvalitetsmateriale til flislegging, har våre samarbeidspartnere tilgang til ledende eksperter og håndverkere innenfor en rekke nærliggende yrkesfelt fra rørleggere og arkitektur til snekkere. Dersom prosjektet skulle vise seg å være større, eller du har et større prosjekt i tankene som krever mere enn bare flisleggere, kan du være sikker på at våre samarbeidspartnere kan skreddersy en god løsning til deg.


Prosjektering & komplett baderom

Våre flislegger-partnere har som nevnt ovenfor tilgang og avtaler med en rekke forskjellige bedrifter. Alt fra leverandører til andre nærliggende yrkesområder som trengs ved større prosjekter. Dersom du ønsker et komplett baderomsløsning med alt fra legging av rør, støping, installasjon av vannførende apparater til flislegging, kan våre dyktige flislegger-samarbeidspartnere bistå med prosjektering og ledelse av prosjektet.


Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Kontakt rørlegger