Logo

Finn rørlegger i Sandnessjøen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS! Vi er din pålitelige kilde for å finne en lokal rørlegger i eller rundt Sandnessjøen. Vår brukervennlige nettside er designet for å hjelpe deg med å koble opp mot en pålitelig rørlegger i ditt område. Å finne en rørlegger har aldri vært enklere! Du trenger bare å fylle ut kontaktskjemaet vårt eller ringe oss, og vi gjør resten.

En av de største fordelene med vår tjeneste er at du ikke trenger å gjøre researchen selv. Vi har allerede sjekket kvalifikasjonene og påliteligheten til alle rørleggerne vi formidler oppdrag til. Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss neste gang du trenger en rørlegger i Sandnessjøen, enten du har et akutt behov eller planlegger et større prosjekt.

Vårt nettverk av erfarne rørleggere i Sandnessjøen

Våre samarbeidspartnere er erfarne fagfolk med mange års erfaring i bransjen. De er pålitelige, profesjonelle og i stand til å takle alle typer rørleggerprosjekter, uansett størrelse og kompleksitet. Fra små reparasjoner til store installasjoner, har de kompetansen og erfaringen som trengs for å få jobben gjort riktig første gang.

Hos Rørlegger SOS legger vi stor vekt på kvalitet. Derfor har vi en streng vurderingsprosess for å sikre at alle rørleggerne vi samarbeidspartner med, lever opp til våre høye standarder. Så når du bruker vår tjeneste, kan du være sikker på at du får en rørlegger som er kvalifisert, pålitelig og dedikert til kundetilfredshet.

Omfattende rørleggertjenester tilgjengelig i Sandnessjøen

Våre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester. Enten du trenger hjelp med et lekkende rør, installasjon av nytt sanitærutstyr, eller et større renoveringsprosjekt, har vi en rørlegger som kan hjelpe. De kan også gi råd om vann- og energieffektive løsninger for ditt hjem eller din bedrift.

Rørleggerarbeid er en jobb for profesjonelle. Det er ikke bare fordi det krever spesialisert kunnskap og ferdigheter, men også fordi feil kan ha alvorlige konsekvenser. Våre rørleggere i og rundt Sandnessjøen er opplært til å håndtere alle typer prosjekter på en sikker og effektiv måte.

Døgnåpen rørleggerservice i og rundt Sandnessjøen

Har du noen gang opplevd en rørleggerkrise midt på natten eller i helgen? Da vet du hvor stressende det kan være å finne en rørlegger som er tilgjengelig. Men med Rørlegger SOS, trenger du ikke å bekymre deg. Våre samarbeidspartnere tilbyr døgnåpen service, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, året rundt.

En rask respons kan være kritisk i mange rørleggersituasjoner. En lekkasje eller oversvømmelse kan forårsake betydelig skade på kort tid. Derfor er vi her for å hjelpe deg når du trenger det mest. Bare ring oss eller fyll ut kontaktskjemaet på nettsiden vår, så får du rask hjelp.

Våre rørleggere og deres godkjenninger

Det er viktig å bruke en rørlegger som har riktige godkjenninger og sertifikater. Det gir deg trygghet for at arbeidet blir utført i henhold til gjeldende regelverk og standarder. Alle rørleggerne vi formidler oppdrag til, har nødvendige godkjenninger og papirer i orden.

Våre samarbeidspartnere holder sine godkjenninger oppdaterte ved å gjennomføre regelmessig opplæring og sertifisering. Dette sikrer at de alltid er oppdatert på de nyeste teknikkene, verktøyene og forskriftene i bransjen.

Slik fungerer Rørlegger SOS i Sandnessjøen

Når du kontakter Rørlegger SOS, vil vi koble deg til en av våre samarbeidspartnere i eller rundt Sandnessjøen. Denne tjenesten er designet for å gjøre det enkelt for deg å finne en pålitelig rørlegger uten å måtte søke rundt på egen hånd. Vi er mellommannen som sikrer at du får den hjelpen du trenger, når du trenger den.

Enten du ringer oss eller fyller ut kontaktskjemaet på nettsiden vår, vil vi sørge for at din forespørsel blir behandlet raskt og effektivt. Så neste gang du trenger en rørlegger i Sandnessjøen, hvorfor ikke prøve Rørlegger SOS?

Tilbakemeldinger fra fornøyde kunder i Sandnessjøen

Vi er stolte av den positive tilbakemeldingen vi har mottatt fra våre kunder i Sandnessjøen. Deres tilfredshet er det ultimate beviset på kvaliteten på tjenesten vi og våre samarbeidspartnere tilbyr. Fra raske responstider til profesjonelt utført arbeid, har kundene våre mange gode ting å si om oss.

Vi oppfordrer deg til å bli en av våre fornøyde kunder i Sandnessjøen. Neste gang du trenger en rørlegger, gi Rørlegger SOS en prøve. Vi tror du vil bli like imponert over vår tjeneste som våre mange fornøyde kunder.

Visste du at vi har rørleggervakt i hele Norge, samt nærliggende byer som Svolvær, Leknes og Mo i Rana?

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en våtstøvsuger, våtstøvsuger

Hvordan bruke en våtstøvsuger til å tappe rør for vann?

Med en våtstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for å unngå at rørene fryser og sprekker når det blir minusgrader. Dette gjør du ved å først skru av hovedkranen og skru på alle andre kranene i huset for å tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for å tette igjen mellomrommet mellom røret og våtsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.