Logo

Finn rørlegger i Ørnes – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger-SOS, din nye port til pålitelige rørleggertjenester i Ørnes. Vårt konsept er enkelt, vi kobler deg opp mot en av våre erfarne rørleggerpartnere i området. Ved å bruke vår tjeneste, kan du spare tid, penger og unngå stresset som følger med å søke etter en rørlegger på egenhånd.

Ørnes er et vakkert sted, og vi forstår at hver bolig her har sine egne unike rørleggerbehov. Det kan være nødvendig med en rutinemessig inspeksjon, reparasjon eller noe mer presserende som en vannlekkasje. Uansett hva ditt behov er, kan Rørlegger-SOS finne den rette rørleggeren for deg i Ørnes.

Hvordan ta kontakt med en rørlegger i Ørnes via Rørlegger-SOS

Å finne en rørlegger gjennom Rørlegger-SOS er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden vår. Skriv inn nødvendig informasjon som navn, adresse, e-post og beskriv problemet ditt. Når dette er gjort, vil en av våre dyktige rørleggere ta kontakt med deg.

Alternativt kan du ringe oss direkte. Dette kan være spesielt nyttig i nødsituasjoner hvor hvert sekund teller. Ved å ringe oss, vil du kunne snakke direkte med en profesjonell som kan gi råd og veiledning basert på din situasjon.

Våre samarbeidspartnere og deres rørleggertjenester i Ørnes

Våre rørleggerpartnere tilbyr et bredt spekter av tjenester i Ørnes, fra rutinemessig vedlikehold til nødssituasjoner. Uansett om du trenger hjelp med installasjon av nye rør, reparasjon av en lekkasje, eller hjelp med oppvarmingssystemet ditt, har vi en rørlegger som kan hjelpe deg.

Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgte og har alle de nødvendige godkjenningene for å utføre arbeidet. Så når du bruker Rørlegger-SOS, kan du være trygg på at du får en kvalifisert og trygg rørlegger til din tjeneste.

Nødssituasjoner og døgnvakt-rørlegger i Ørnes

Livet er uforutsigbart, og noen ganger kan rørleggerproblemer oppstå når du minst venter det. I slike tilfeller er det viktig å ha en pålitelig rørleggervakt som du kan kontakte. Våre rørleggervakter i Ørnes er tilgjengelige 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Sikkerhet og godkjenninger i rørleggertjenestene våre

Sikkerhet og kvalitet er hjertet av Rørlegger-SOS. Vi forstår at når du trenger en rørlegger, ønsker du å være sikker på at du får en profesjonell som vet hva de gjør. Derfor har alle våre samarbeidspartnere nødvendige godkjenninger og sertifikater for å sikre at du får den beste tjenesten.

Vi kontrollerer hver rørlegger vi samarbeider med for å sikre at de har relevant erfaring, opplæring og godkjenninger. Så når du bruker Rørlegger-SOS for å finne en rørlegger i Ørnes, kan du være trygg på at du får en trygg og pålitelig tjeneste.

Vanlige spørsmål om Rørlegger-SOS i Ørnes

Mange lurer på hvordan vår tjeneste fungerer, hvor raskt de kan forvente hjelp og hvordan betaling foregår. Vi har samlet noen av de mest stilte spørsmålene for å gi deg en bedre forståelse av hvordan vi jobber.

Hva skjer etter at jeg har sendt inn en forespørsel? En av våre rørleggere vil ta kontakt med deg for å diskutere problemet ditt og avtale en tid for å komme og se på det.

Hvordan foregår betalingen? Betalingen avtaler du direkte med rørleggeren. Vårt hovedfokus er å koble deg med en rørlegger, deretter er det mellom deg og rørleggeren å avtale betaling og pris.

Ta det første steget mot en løsning på ditt rørleggerproblem i Ørnes

Hvis du har et rørleggerproblem i Ørnes, er det på tide å ta det første steget mot en løsning. Ved å bruke Rørlegger-SOS, kan du raskt og enkelt komme i kontakt med en erfaren rørlegger i ditt område.

Når du har tatt kontakt med oss, kan du forvente å høre fra en rørlegger innen kort tid. De vil diskutere problemet med deg, planlegge et besøk om nødvendig og komme opp med en løsning som passer dine behov. Så hvorfor vente? Ta kontakt med Rørlegger-SOS i dag og la oss hjelpe deg med å løse ditt rørleggerproblem i Ørnes.

Våre rørlegger-partnere ryker ut til nærliggende steder som Svolvær, Harstad og Mo i Rana. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.