Logo

Finn rørlegger i Fauske – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS, din port til pülitelige og profesjonelle rørleggertjenester i Fauske og omegn. Vi er en kundeformidlingsbedrift dedikert til ü hjelpe deg med ü finne den rørleggeren som passer dine behov. Vi forstür at ingen liker ü stü overfor et rørleggerproblem, det vÌre seg en lekkasje, en blokkering eller en annen utfordring. Derfor har vi gjort prosessen med ü finne en kompetent rørlegger enkel og smertefri.

Rørlegger SOS fungerer som en bro mellom deg, kunden, og vüre pülitelige rørleggerpartnere. Vi har enkel tilgang til en rekke kvalifiserte rørleggere i og rundt Fauske. Alt du trenger ü gjøre er ü kontakte oss, sü kobler vi deg opp med rørleggeren som best kan hjelpe deg med ditt problem.

Vürt hovedmül er ü sørge for at du für rask og effektiv hjelp fra en dyktig rørlegger i nÌrheten. Vi vet at nür du stür overfor et rørleggerproblem, er tiden ofte essensiell. Derfor gjør vi alt vi kan for ü gi deg hjelpen du trenger, nür du trenger den.

Hvordan finne en pülitelig rørlegger i Fauske?

Å finne en pålitelig rørlegger kan til tider være en utfordring, men med Rørlegger SOS er det enkelt. Vår nettside er designet for å være brukervennlig og intuitiv. Du kan enkelt søke opp din plassering, og vi vil koble deg opp med en rørlegger i nærheten.

Vür tjeneste er basert pü tillit og pülitelighet. Vi samarbeider bare med rørleggere som har vist seg ü vÌre profesjonelle, pülitelige og effektive. Vi sjekker alltid referansene til rørleggerne vi samarbeider med, slik at du kan vÌre trygg pü at du für hjelp fra en ekspert.

For oss i Rørlegger SOS, er kundetilfredshet av største viktighet. Vi jobber kontinuerlig for ü sikre at vüre samarbeidspartnere leverer tjenester av høyeste kvalitet. Og om noe skulle gü galt, er vi her for ü hjelpe til med ü gjøre det rett.

Vüre samarbeidende rørleggere - Kompetanse og erfaring du kan stole pü

Vi er stolte av vüre samarbeidende rørleggere. De har alle nødvendige kvalifikasjoner og sertifiseringer for ü yte topp rørleggertjenester. De har lang erfaring i bransjen og har hündtert en rekke forskjellige rørleggerutfordringer.

Disse rørleggerne har bevist seg ü vÌre effektive og pülitelige. De er dedikerte til sitt yrke og tilbyr alltid sin ekspertise og kunnskap for ü løse dine rørleggerproblemer. Og viktigst av alt, de er alltid klare til ü ta pü seg nye oppdrag i Fauske og nÌrliggende omrüder.

Tjenester tilbudt av vüre rørleggere i og rundt Fauske

Vüre rørleggere tilbyr et bredt spekter av tjenester for ü dekke alle dine rørleggerbehov. Enten du trenger hjelp med vedlikehold, installasjon eller reparasjon, kan vüre rørleggere hjelpe. De har dyktighet til ü hündtere alt fra enkle reparasjoner til mer komplekse installasjoner.

En annen viktig tjeneste som vüre rørleggere tilbyr er døgnvakt 24/7. Vi forstür at rørleggerproblemer kan oppstü nür som helst, og det er derfor vüre rørleggere stür klare til ü bistü deg uansett tid pü døgnet.

Rørlegger-problemer? Vi er her for ü hjelpe!

Rørleggervakt Fauske, ja, det er oss. Vi forstür at rørleggerproblemer kan vÌre forvirrende og frustrerende. Derfor er vi her for ü hjelpe. Enten det er en lekkasje, en blokkering i avløpet, eller problemer med varmtvannsberederen, er vüre dyktige rørleggere klare til ü hjelpe deg.

Det ü ha tilgang til en rørlegger raskt kan ofte vÌre forskjellen mellom en mindre reparasjon og en stor, dyr katastrofe. Derfor oppfordrer vi deg til ü ta kontakt med oss sü snart du merker et problem. Vi er her for deg, klar til ü løse rørleggerproblemer store og smü.

Kundevurderinger av Rørlegger SOS i Fauske- Hør fra vüre fornøyde kunder

Vi er stolte over de positive tilbakemeldingene vi har mottatt fra vüre kunder. Disse vurderingene bekrefter vür dedikasjon til høy servicekvalitet og kundetilfredshet. Vüre kunder setter pris pü vür raske respons, vür pülitelighet og den høye kvaliteten pü arbeidet som utføres av vüre rørleggere.

Kontakt oss i dag for din rørlegger i Fauske

Trenger du en rørlegger i Fauske? Ta kontakt med oss i dag! Enten du trenger en rørlegger for en planlagt jobb eller for en rørleggernød, er vi her for ü hjelpe. Vi vil koble deg opp med en rørlegger som kan møte dine behov og løse dine problemer.

Vi i Rørlegger SOS er dedikerte til ü levere topp kundeservice. Vi forstür at hvert rørleggerproblem er unikt, og vi jobber hardt for ü sørge for at du für den beste mulig servicen. Sü om du trenger en rørlegger i Fauske, ikke nøl med ü kontakte oss. Vi ser frem til ü høre fra deg!

Visste du at vi har rørleggervakt i hele Norge, samt nÌrliggende byer som Stokmarknes, SvolvÌr og Leknes?

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved ĂĽ utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra omrĂĽder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nĂŚrmere jordoverflaten. I slike omrĂĽder blir bĂĽde jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. PĂĽ denne mĂĽten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, ogsĂĽ kalt en vĂŚske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.