Logo

Finn rørlegger i Narvik – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Rørlegger SOS er her for ü hjelpe deg med ü koble deg opp mot profesjonelle rørleggere i og rundt Narvik. Vi er din hjelper i nøden, spesielt nür plutselige rørproblemer oppstür. Vi er ikke en rørleggerbedrift, men fungerer som et bindeledd mellom deg og erfarne rørleggere i ditt nÌromrüde.

Narvik er et vakkert sted, med sin storslütte natur og varme mennesker. Men nür uhellet slür inn, og du trenger rask og effektiv rørleggerhjelp, er det viktig ü ha en lokal aktør ü stole pü. Ved ü bruke Rørlegger SOS, vil du kunne kontakte en rørlegger som kjenner Narvik og omegn som sin egen bukselomme.

Sü ikke vent, hvis du trenger en rørlegger i Narvik, ring oss eller bruk kontaktskjemaet pü siden vür for ü komme i kontakt med vür lokale rørlegger-partner.

Rørleggertjenester nür du trenger det mest

Rørlegger SOS og vüre samarbeidspartnere tilbyr døgnvakt, fordi vi vet at nødstilfeller kan skje nür som helst. Om det er midt pü natten eller en helligdag, er det alltid en rørlegger tilgjengelig for deg i Narvik og omegn.

Har du noen gang opplevd at varmtvannsberederen stoppet midt i en dusj, eller at kjøkkenvasken oversvømmet rett før middagsgjestene ankom? I slike øyeblikk er det viktig ü vite at det finnes en rørleggervakt i Narvik som kan rykke ut i løpet av kort tid.

Vür lokale rørlegger-partner er alltid klar til ü hündtere nødsituasjoner, med det nødvendige utstyret og ekspertisen for ü løse problemet raskt og effektivt.

Dyktige rørleggere i Narvik

Vüre samarbeidspartnere er erfarne rørleggere med solid kompetanse og dyktighet. De hündterer alt fra mindre reparasjoner til større installasjoner, og har alltid fokus pü ü levere arbeid av høyeste kvalitet.

Å bruke lokale rørleggere har mange fordeler. De er kjent med området, og kan derfor raskt komme seg frem til deg. I tillegg har de god innsikt i hva slags problemer som ofte oppstår i Narvik og omegn, og kan derfor gi en mer tilpasset service.

Ønsker du ü komme i kontakt med en av de dyktige rørleggerne i Narvik-omrüdet, kan du enkelt gjøre dette ved ü ringe oss eller fylle ut kontaktskjemaet pü nettsiden vür.

Kvalitet og trygghet ligger i vĂĽrt DNA

Hos Rørlegger SOS legger vi stor vekt pü kvalitet og trygghet. Vi sørger for at alle vüre rørlegger-partnere har de nødvendige godkjenningene og papirene i orden.

I rørleggerbransjen er det ekstremt viktig med godkjenninger og sertifiseringer. Dette sikrer at arbeidet utføres i henhold til gjeldende standarder og forskrifter, og gir deg som kunde trygghet for at jobben blir gjort riktig.

Vil du føle deg trygg pü at du für den hjelpen du trenger fra en profesjonell rørlegger i Narvik? Ta kontakt med oss i dag, og vi vil koble deg til en av vüre dyktige samarbeidspartnere.

Mange fornøyde kunder i Narvik og omegn

Vi er stolte over ü ha hjulpet mange kunder i Narvik og omegn med deres rørleggerbehov. Gjennom ürene har vi mottatt mange positive tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som har satt pris pü vür raske respons, profesjonelle hündtering og kvalitetsarbeid.

Vür hovedprioritet er alltid ü sørge for at vüre kunder er fornøyde. Det er derfor vi jobber hardt for ü koble deg med de beste rørleggerne i Narvik-omrüdet, og sørger for at kvaliteten pü arbeidet alltid er pü topp.

Trenger du rørleggerhjelp i Narvik? Kontakt oss i dag, og bli en av vüre mange fornøyde kunder!

Vüre mest etterspurte rørleggertjenester

Vüre rørleggerpartnere tilbyr en rekke tjenester, inkludert reparasjon av lekkasjer, installasjon av sanitÌrutstyr, vedlikehold av rør og mye mer.

Disse tjenestene er ofte etterspurt, og vür lokale rørlegger-partner i Narvik har stor erfaring med disse oppgavene. De sørger for at jobben blir gjort raskt, effektivt og etter alle kunstens regler.

Sü ikke vent, hvis du trenger en rørlegger i Narvik for ü hündtere noen av disse tjenestene, kontakt oss i dag!

Gjør det enkelt – kontakt oss idag!

Rørlegger SOS er her for ü gjøre livet ditt enklere. Vi kobler deg opp med profesjonelle og erfarne rørleggere i Narvik og omegn, slik at du raskt kan fü løst dine rørleggerproblemer.

Å bruke våre tjenester betyr at du kan stole på at du får en rørlegger som er godkjent, erfaren og klar til å hjelpe deg når du trenger det mest.

Sü gjør det enkelt for deg selv, nür du trenger en rørlegger i Narvik, kontakt oss i Rørlegger SOS, og vi vil sørge for at du für den hjelpen du trenger.

Visste du at vi har rørleggervakt i nÌrliggende byer som Mo i Rana, Brønnøysund, men ogsü at vi dekker hele Norge?

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.