Logo

Finn rørlegger i Sortland – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du pü utkikk etter en rørlegger i Sortland? Da har du kommet til rett sted. Hos Rørlegger SOS er vi spesialiserte pü ü koble deg opp mot vüre lokale rørleggerpartnere i ditt omrüde. Vürt mül er ü gi deg en rask, trygg og effektiv rørleggeropplevelse.

Bestilling av servicen vür er enkelt. Du tar kontakt med oss enten via telefonnummeret eller ved ü fylle ut et kontaktskjema pü nettsiden vür. Vi vil deretter sette deg i kontakt med en av vüre pülitelige rørleggerpartnere i ditt omrüde.

Vi oppfordrer deg til ü ta kontakt med oss i dag. Enten du har en akutt rørleggersituasjon eller du trenger hjelp med et planlagt prosjekt, er vi her for ü hjelpe deg.

Hvordan Rørlegger SOS fungerer?

Velkommen til Rørlegger SOS – din portal til profesjonelle rørleggertjenester i Sortland. Vår prosess er enkel og effektiv. Du tar kontakt med oss, og vi setter deg i kontakt med en av våre lokale, kvalifiserte rørleggerpartnere.

Vi er ikke en rørleggerbedrift selv, men vi er spesialiserte pü ü koble deg opp mot rørleggere. Vür rolle er ü sikre at du für en pülitelig og effektiv tjeneste. Vi velger ut vüre rørleggerpartnere basert pü deres evne til ü levere kvalitetstjenester, deres pülitelighet og deres engasjement for kundetilfredshet.

Fordelene med ü bruke Rørlegger SOS er mange. Vi gir deg trygghet i at du vil motta profesjonell og pülitelig hjelp, og vi sparer deg for tid ved ü koble deg direkte opp mot en rørlegger i ditt omrüde.

VĂĽre samarbeidspartnere og deres tjenester i Sortland

Vüre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester. Enten du har en lekkasje, trenger installasjon av sanitÌre anlegg, eller vedlikehold av rørsystemet ditt, er vüre rørleggere her for ü hjelpe deg.

Vi er nøye med ü velge vüre rørleggerpartnere. De mü alle ha nødvendige godkjenninger og papirer i orden, og de mü vÌre kjent for ü levere pülitelige og effektive tjenester.

I tillegg tilbyr alle vüre samarbeidspartnere døgnvakt. Uansett nür du trenger en rørlegger, enten det er midt pü natten eller tidlig om morgenen, er det en rørlegger tilgjengelig for ü hjelpe deg.

Betryggende rørleggertjenester

Å finne en pålitelig rørlegger kan være en utfordring. Men hos Rørlegger SOS tar vi denne bekymringen vekk fra deg. Alle våre samarbeidspartnere har godkjenninger og papirer i orden. De er alle kvalifiserte rørleggere som er dedikerte til å levere høykvalitetstjenester.

Vüre rørleggere jobber alltid med det mül for øyet ü levere trygge og effektive tjenester. De følger de strengeste standarder og beste praksis innen rørleggerbransjen.

Vi i Rørlegger SOS er opptatt av at du skal føle deg trygg nür du bruker vüre tjenester. Derfor jobber vi kontinuerlig med ü sikre at vüre rørleggere holder høy standard i sitt arbeid.

Rørleggerhjelp nÌr deg i Sortland

Vi i Rørlegger SOS er stolte over ü kunne tilby rørleggertjenester i Sortland. Vi har rørleggerpartnere i nÌrliggende omrüder som kan püta seg oppdrag i Sortland.

Enten du har en lekkasje, trenger hjelp med installasjon av sanitÌranlegg, eller noe annet rørleggerrelatert, er vüre rørleggere her for ü hjelpe deg. Vüre rørleggere har lang erfaring med ü løse en rekke ulike rørleggeroppgaver.

Ta kontakt med oss i dag hvis du trenger en rørlegger i Sortland. Vi er her for ü hjelpe deg.

Rørlegger SOS – din partner for rørleggertjenester

Rørlegger SOS er din pülitelige partner for rørleggertjenester. Vi har et sterkt engasjement for kundetilfredshet og høykvalitets rørleggertjenester. Vi jobber for at du skal fü den hjelpen du trenger nür du trenger det.

Vi er her for ü hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov. Fra akutte nødsituasjoner til planlagte prosjekter, er vi her for ü sørge for at du für den hjelpen du trenger.

Ikke nøl med ü ta kontakt med oss for mer informasjon eller for ü bestille en rørlegger. Vi ser frem til ü hjelpe deg.

Ta kontakt med Rørlegger SOS i dag

Er du klar for ü fü profesjonell og pülitelig rørleggerhjelp? Ta kontakt med Rørlegger SOS i dag. Du kan kontakte oss enten via telefon eller ved hjelp av vürt kontaktskjema.

Husk at vi tilbyr døgnüpen rørleggervakt. Sü uansett nür du trenger en rørlegger, er vi her for ü hjelpe deg.

Tusen takk for at du har vist interesse for Rørlegger SOS. Vi ser frem til ü hjelpe deg med dine rørleggerbehov i Sortland.

Visste du at vi har rørleggervakt i hele Norge, samt nÌrliggende byer som Stokmarknes, SvolvÌr og Andenes?

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en vütstøvsuger, vütstøvsuger

Hvordan bruke en vütstøvsuger til ü tappe rør for vann?

Med en vütstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for ü unngü at rørene fryser og sprekker nür det blir minusgrader. Dette gjør du ved ü først skru av hovedkranen og skru pü alle andre kranene i huset for ü tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for ü tette igjen mellomrommet mellom røret og vütsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.