Logo

Finn rørlegger i Sortland – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du pü utkikk etter en rørlegger i Sortland? Da har du kommet til rett sted. Hos Rørlegger SOS er vi spesialiserte pü ü koble deg opp mot vüre lokale rørleggerpartnere i ditt omrüde. Vürt mül er ü gi deg en rask, trygg og effektiv rørleggeropplevelse.

Bestilling av servicen vür er enkelt. Du tar kontakt med oss enten via telefonnummeret eller ved ü fylle ut et kontaktskjema pü nettsiden vür. Vi vil deretter sette deg i kontakt med en av vüre pülitelige rørleggerpartnere i ditt omrüde.

Vi oppfordrer deg til ü ta kontakt med oss i dag. Enten du har en akutt rørleggersituasjon eller du trenger hjelp med et planlagt prosjekt, er vi her for ü hjelpe deg.

Hvordan Rørlegger SOS fungerer?

Velkommen til Rørlegger SOS – din portal til profesjonelle rørleggertjenester i Sortland. Vår prosess er enkel og effektiv. Du tar kontakt med oss, og vi setter deg i kontakt med en av våre lokale, kvalifiserte rørleggerpartnere.

Vi er ikke en rørleggerbedrift selv, men vi er spesialiserte pü ü koble deg opp mot rørleggere. Vür rolle er ü sikre at du für en pülitelig og effektiv tjeneste. Vi velger ut vüre rørleggerpartnere basert pü deres evne til ü levere kvalitetstjenester, deres pülitelighet og deres engasjement for kundetilfredshet.

Fordelene med ü bruke Rørlegger SOS er mange. Vi gir deg trygghet i at du vil motta profesjonell og pülitelig hjelp, og vi sparer deg for tid ved ü koble deg direkte opp mot en rørlegger i ditt omrüde.

VĂĽre samarbeidspartnere og deres tjenester i Sortland

Vüre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester. Enten du har en lekkasje, trenger installasjon av sanitÌre anlegg, eller vedlikehold av rørsystemet ditt, er vüre rørleggere her for ü hjelpe deg.

Vi er nøye med ü velge vüre rørleggerpartnere. De mü alle ha nødvendige godkjenninger og papirer i orden, og de mü vÌre kjent for ü levere pülitelige og effektive tjenester.

I tillegg tilbyr alle vüre samarbeidspartnere døgnvakt. Uansett nür du trenger en rørlegger, enten det er midt pü natten eller tidlig om morgenen, er det en rørlegger tilgjengelig for ü hjelpe deg.

Betryggende rørleggertjenester

Å finne en pålitelig rørlegger kan være en utfordring. Men hos Rørlegger SOS tar vi denne bekymringen vekk fra deg. Alle våre samarbeidspartnere har godkjenninger og papirer i orden. De er alle kvalifiserte rørleggere som er dedikerte til å levere høykvalitetstjenester.

Vüre rørleggere jobber alltid med det mül for øyet ü levere trygge og effektive tjenester. De følger de strengeste standarder og beste praksis innen rørleggerbransjen.

Vi i Rørlegger SOS er opptatt av at du skal føle deg trygg nür du bruker vüre tjenester. Derfor jobber vi kontinuerlig med ü sikre at vüre rørleggere holder høy standard i sitt arbeid.

Rørleggerhjelp nÌr deg i Sortland

Vi i Rørlegger SOS er stolte over ü kunne tilby rørleggertjenester i Sortland. Vi har rørleggerpartnere i nÌrliggende omrüder som kan püta seg oppdrag i Sortland.

Enten du har en lekkasje, trenger hjelp med installasjon av sanitÌranlegg, eller noe annet rørleggerrelatert, er vüre rørleggere her for ü hjelpe deg. Vüre rørleggere har lang erfaring med ü løse en rekke ulike rørleggeroppgaver.

Ta kontakt med oss i dag hvis du trenger en rørlegger i Sortland. Vi er her for ü hjelpe deg.

Rørlegger SOS – din partner for rørleggertjenester

Rørlegger SOS er din pülitelige partner for rørleggertjenester. Vi har et sterkt engasjement for kundetilfredshet og høykvalitets rørleggertjenester. Vi jobber for at du skal fü den hjelpen du trenger nür du trenger det.

Vi er her for ü hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov. Fra akutte nødsituasjoner til planlagte prosjekter, er vi her for ü sørge for at du für den hjelpen du trenger.

Ikke nøl med ü ta kontakt med oss for mer informasjon eller for ü bestille en rørlegger. Vi ser frem til ü hjelpe deg.

Ta kontakt med Rørlegger SOS i dag

Er du klar for ü fü profesjonell og pülitelig rørleggerhjelp? Ta kontakt med Rørlegger SOS i dag. Du kan kontakte oss enten via telefon eller ved hjelp av vürt kontaktskjema.

Husk at vi tilbyr døgnüpen rørleggervakt. Sü uansett nür du trenger en rørlegger, er vi her for ü hjelpe deg.

Tusen takk for at du har vist interesse for Rørlegger SOS. Vi ser frem til ü hjelpe deg med dine rørleggerbehov i Sortland.

Visste du at vi har rørleggervakt i hele Norge, samt nÌrliggende byer som Stokmarknes, SvolvÌr og Andenes?

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.