Logo

Finn rørlegger i Melbu – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du pü jakt etter en rørlegger i Melbu? Rørlegger SOS er akkurat det du trenger. Vi er en formidlingstjeneste som sørger for at du kommer i kontakt med en lokal rørlegger pü en enkel og effektiv müte. Ved bruk av vür nettside kan du raskt og enkelt fü hjelp med dine rørleggerbehov.

Selv om vi ikke er en rørleggerbedrift, er vi eksperter pü ü koble kunder med profesjonelle rørleggere i ditt nÌromrüde. Du trenger ikke lenger ü lete gjennom en lang liste med rørleggere i Melbu eller nÌrliggende omrüder for ü finne en som passer for deg. Vi i Rørlegger SOS tar oss av det!

Det er mange fordeler med ü bruke Rørlegger SOS for innbyggere i Melbu og nÌrliggende omrüder. Vi har et nettverk av kvalifiserte rørleggere, og vi sørger for at du blir matchet med en rørlegger som passer dine behov.

Vüre rørleggertjenester i ditt nÌromrüde

Lurer du pü hvilke rørleggertjenester du kan forvente ü fü hjelp med nür du bruker Rørlegger SOS? Svaret er ganske enkelt: det aller meste! Fra smü reparasjoner til store installasjoner, vüre samarbeidspartnere kan hündtere alle typer rørleggerjobber.

Vi vet hvor viktig det er ü ha tilgang til rørleggertjenester i lokalsamfunnet. Nür du har et problem med rørleggerarbeid, vil du ha det løst sü raskt som mulig. Med Rørlegger SOS, er hjelpen bare et klikk unna.

Rørlegger SOS er et pülitelig valg for rørleggertjenester i Melbu. Vi har bygget opp et solid nettverk av dyktige rørleggere, og vi jobber bare med de beste. Nür du bruker Rørlegger SOS, kan du vÌre trygg pü at du für kvalitetstjenester.

Samarbeidspartnere du kan stole pĂĽ

Rørlegger SOS er stolte av ü jobbe med et nettverk av pülitelige og kvalifiserte samarbeidspartnere. Alle vüre rørleggerpartnere har nødvendige godkjenninger og papirer i orden, og de er kjent for ü levere gode resultater.

Vi vet hvor viktig det er ü ha en rørlegger du kan stole pü. En rørlegger skal ikke bare vÌre dyktig i jobben sin, men ogsü ha de nødvendige godkjenningene og papirene i orden. Dette er noe vi tar pü alvor hos Rørlegger SOS, og det er derfor du kan vÌre trygg pü at vüre samarbeidspartnere oppfyller disse kravene.

Døgnüpen rørlegger i nÌrheten av Melbu

Har du behov for en rørleggervakt i Melbu, uansett nür pü døgnet det er? Da kan du stole pü Rørlegger SOS. Vüre samarbeidspartnere tilbyr døgnvakt 24 timer i døgnet, alle dager i üret.

Rørleggerproblemer kan oppstü nür som helst, og det er viktig ü ha en rørleggertjeneste som er tilgjengelig nür du trenger den. Ved ü bruke Rørlegger SOS, für du tilgang til en døgnüpen rørleggertjeneste i ditt nÌromrüde.

Hvordan Rørlegger SOS fungerer

Å bestille en rørlegger gjennom Rørlegger SOS er enkelt og greit. Du starter med å fylle ut skjemaet på vår nettside. Deretter vil vi sette deg i kontakt med en passende rørlegger i ditt nærområde. Du vil også få en bekreftelse på e-post om at din henvendelse er mottatt.

Gjennom hele prosessen, fra du tar kontakt til jobben er utført, vil vi vÌre tilgjengelige for ü hjelpe deg. Vürt mül er ü gjøre det sü enkelt som mulig for deg ü fü rørleggerhjelp nür du trenger det.

Hva sier vüre kunder om Rørlegger SOS?

Vi er stolte av ü kunne tilby en tjeneste som vüre kunder er fornøyde med. Ta en titt pü noen av kundeanmeldelsene vi har fütt for ü se hva de sier om oss. Du kan ogsü selv legge igjen en anmeldelse etter at du har brukt tjenesten vür.

Din tilbakemelding betyr mye for oss, og vi setter stor pris pü alle tilbakemeldinger vi für. De hjelper oss med ü forbedre tjenestene vüre, slik at vi kan tilby enda bedre rørleggerhjelp til folk i Melbu og andre steder.

Ta kontakt med Rørlegger SOS Melbu i dag!

Trenger du en rørlegger i Melbu? Ikke vent, ta kontakt med Rørlegger SOS i dag! Enten du trenger hjelp med en liten reparasjon, eller du har et større prosjekt, er vi her for ü hjelpe deg.

Du kan kontakte oss via telefon eller ved ü bruke kontaktskjemaet pü nettsiden vür. Vi ser frem til ü hjelpe deg med dine rørleggerbehov!

Visste du at vi har rørleggervakt i hele Norge, samt nÌrliggende byer som Sortland, Fauske og HenningsvÌr!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en vütstøvsuger, vütstøvsuger

Hvordan bruke en vütstøvsuger til ü tappe rør for vann?

Med en vütstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for ü unngü at rørene fryser og sprekker nür det blir minusgrader. Dette gjør du ved ü først skru av hovedkranen og skru pü alle andre kranene i huset for ü tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for ü tette igjen mellomrommet mellom røret og vütsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.