Logo

Finn rørlegger i Svolvær – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS! Vi er ingen ordinær rørleggerbedrift, men derimot en løsningsorientert formidler som jobber for å koble deg som kunde med en lokal rørlegger, raskt og effektivt.

Dersom du befinner deg i Svolvær og trenger rørleggerhjelp, er vi din beste venn i nøden. Selv om våre rørleggere kanskje ikke kommer fra Svolvær, har vi samarbeidspartnere i området som står klare til å bistå.

Å finne en rørlegger kan være utfordrende, spesielt når man har et akutt behov. Men fortvil ikke! Vi i Rørlegger SOS står klare til å formidle kontakt til kvalifiserte rørleggere som kan hjelpe deg.

Rørleggerhjelp i Svolvær når du trenger det mest

Hos Rørlegger SOS er vi stolte av å kunne tilby døgnåpen rørleggervakt i Svolvær via våre samarbeidspartnere. Dette betyr at du kan få tak i en rørlegger akkurat når du trenger det, uansett tid på døgnet.

Vi forstår at rørleggerproblemer kan oppstå når man minst venter det. Derfor er det godt å vite at du alltid kan kontakte oss for å få tak i en rørlegger raskt.

Trenger du en rørlegger i Svolvær? Ta kontakt med oss, vi er her for å hjelpe deg!

Våre samarbeidspartneres kompetanse og godkjenninger

Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgte rørleggere med solid kompetanse og erfaring. De besitter alle nødvendige godkjenninger og papirer, slik at du som kunde kan være trygg på at du får utført arbeidet på en skikkelig og profesjonell måte.

Når du benytter deg av Rørlegger SOS, kan du være sikker på at du får en rørlegger som er kvalifisert til jobben. Dette er din garanti for et solid og profesjonelt utført arbeid.

Hvordan finne en rørlegger i Svolvær gjennom Rørlegger SOS?

Å finne en rørlegger i Svolvær har aldri vært enklere. Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss via telefon eller kontaktskjema på vår nettside.

Når du har tatt kontakt med oss, vil vi formidle din forespørsel til en av våre samarbeidspartnere. De vil så ta kontakt med deg for å avtale nærmere om arbeidet som skal utføres.

Vårt mål er å gjøre det så enkelt som mulig for deg å finne en rørlegger i Svolvær. Du kan stole på oss!

Typiske rørleggertjenester utført i Svolvær

Våre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester. Enten du har en vannlekkasje, et tett toalett, eller behov for installasjon av nytt sanitæranlegg, kan du være trygg på at våre rørleggere kan bistå.

Vi dekker de fleste behov, så uansett hva du trenger hjelp til, kan du ta kontakt med oss. Vårt mål er å sørge for at du får den hjelpen du trenger, når du trenger den.

Hvorfor velge Rørlegger SOS for rørleggertjenester i Svolvær

Det er mange grunner til å velge Rørlegger SOS når du trenger en rørlegger i Svolvær. For det første er vi alltid tilgjengelige. Våre samarbeidspartnere tilbyr døgnvakt, så du kan få hjelp når du trenger det.

Videre er vi opptatt av kvalitet. Alle våre samarbeidspartnere er nøye utvalgte og har alle nødvendige godkjenninger og papirer i orden. Dette gir deg som kunde en ekstra trygghet.

Ikke minst gjør vi det enkelt for deg. Med Rørlegger SOS trenger du ikke lete etter en rørlegger – vi finner en for deg!

Kontakt oss for rørleggerhjelp i Svolvær

Trenger du rørleggerhjelp i Svolvær? Ta kontakt med oss i Rørlegger SOS. Du kan enten ringe oss direkte eller fylle ut kontaktskjemaet på vår nettside.

Etter at du har tatt kontakt, vil vi formidle din forespørsel til en av våre samarbeidspartnere. De vil så ta kontakt med deg for å avtale nærmere om arbeidet som skal utføres.

Vi ser frem til å hjelpe deg med dine rørleggerbehov i Svolvær!

Visste du at vi har rørleggervakt i hele Norge, samt nærliggende byer som Bodø, Narvik og Brønnøysund?

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.