Logo

Finn rørlegger i Henningsvær – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du en rørlegger i Henningsvær? Ikke stress, Rørlegger SOS er her for å hjelpe deg. Vi er ikke en rørleggerbedrift selv, men vi kobler deg opp med en dyktig og lokal rørlegger i nærheten av Henningsvær. Vi er din partner i alle rørleggerspørsmål, og vi gjør det enkelt for deg å få hjelp.

Hvordan fungerer vi? Jo, du kontakter oss via telefon eller gjennom vårt kontaktskjema på nettsiden. Vi setter deg så i kontakt med en rørlegger som kan hjelpe deg med ditt problem. Du kan stole på oss for å finne en pålitelig rørlegger som er klar til å rykke ut og bistå deg.

Vår unike fordel? Vi har et nettverk av rørleggere i og rundt Henningsvær. Dette betyr at vi kan finne en rørlegger som er nær deg og som kan komme på kort varsel. Vi sørger for at du får rask og effektiv hjelp når du trenger det mest.

Hvorfor velge Rørlegger SOS?

Hvorfor velge Rørlegger SOS når du trenger en rørlegger i Henningsvær? Vel, vi gjør prosessen med å finne en rørlegger enkel og oversiktlig. Du trenger bare å kontakte oss, så tar vi oss av resten. Vi finner en rørlegger som er tilgjengelig og som har kompetansen til å løse ditt problem.

Vi er stolte av kvaliteten på tjenestene våre. Vi samarbeider bare med rørleggere som er profesjonelle, erfarne og har alle nødvendige godkjenninger. Du kan stole på at rørleggeren vi setter deg i kontakt med, har den kompetansen og erfaringen som kreves for å løse ditt problem.

Og sist, men slett ikke minst, vi tilbyr en service du kan stole på. Vi er her for å hjelpe deg, uansett når på døgnet du trenger oss. Vi står klar til å assistere deg, uansett hva ditt rørleggerbehov måtte være.

De rørleggertjenestene vi kan formidle i Henningsvær

Vårt nettverk av rørleggere i Henningsvær-området kan tilby en rekke tjenester. Dette inkluderer alt fra enkle reparasjoner til mer komplekse installasjoner. Hvis du har en lekkasje, trenger å installere ny sanitærinnredning, eller har et større prosjekt, kan vi finne en rørlegger som kan hjelpe deg.

Noen av de mer komplekse tjenestene inkluderer renovering av bad, installasjon av varmesystemer, og reparasjon av gamle rør. Alle våre samarbeidspartnere har den nødvendige erfaringen og kompetansen til å håndtere disse oppgavene.

En av de største fordelene med å bruke Rørlegger SOS er at vi kan finne en rørlegger som er i stand til å håndtere nesten alle typer rørleggertjenester. Uansett hva ditt behov er, kan vi finne en rørlegger som kan hjelpe deg.

Våre samarbeidspartneres kvalifikasjoner og godkjenninger

Det er viktig å vite at rørleggeren du bruker er kvalifisert og godkjent. Alle rørleggere vi samarbeider med, har alle nødvendige sertifiseringer og godkjenninger. Du kan være trygg på at rørleggeren vi setter deg i kontakt med, er en ekspert i sitt felt.

I tillegg til dette, er alle våre samarbeidspartnere tilgjengelige døgnet rundt. Dette betyr at hvis du har en nødsituasjon midt på natten, kan vi finne en rørlegger som kan hjelpe deg. Våre rørleggere er alltid klare til å bistå, uansett når på døgnet du trenger dem.

Vi i Rørlegger SOS går grundig gjennom alle våre samarbeidspartnere for å sikre at de er kvalifiserte og godkjente. Dette er bare en del av vår forpliktelse til å tilby deg den beste rørleggertjenesten i Henningsvær.

Hva du kan forvente når du bruker Rørlegger SOS i Henningsvær

Hos Rørlegger SOS er vi opptatt av å gjøre prosessen med å finne en rørlegger så enkel som mulig. Når du kontakter oss, vil vi lytte til ditt problem og finne en rørlegger som passer til dine behov. Vi tar hånd om alt det praktiske, slik at du kan fokusere på andre ting.

Du kan forvente enkel og effektiv service når du bruker Rørlegger SOS. Fra det øyeblikket du kontakter oss, til rørleggeren er på plass, er vi der for å hjelpe deg. Vi er her for å gjøre prosessen smidig og stressfri.

Vi har en klar forpliktelse til å tilby den beste servicen. Vi streber alltid etter å levere høyeste kvalitet og sikre at du er fornøyd med tjenesten du får.

Hvordan ta kontakt med Rørlegger SOS i Henningsvær?

Å kontakte oss hos Rørlegger SOS er enkelt. Du kan enten ringe oss eller bruke kontaktskjemaet på nettsiden vår. Uansett hvilken metode du velger, kan du forvente rask respons fra oss.

Når du har tatt kontakt, vil vi raskt sette deg i kontakt med en rørlegger som kan hjelpe deg. Vi sørger for at du får den hjelpen du trenger så fort som mulig.

Vi er forpliktet til å tilby deg den beste kundeservicen. Vi er her for å hjelpe deg og vil gjøre alt vi kan for å sikre at du er fornøyd med tjenesten du får.

Kundetilfredshet hos Rørlegger SOS

Kundetilfredshet er hjertet i det vi gjør hos Rørlegger SOS. Vi streber alltid etter å levere beste mulige service og sikre at våre kunder er fornøyde. Vi har hjulpet mange kunder i Henningsvær og andre steder, og vi er stolte av tilbakemeldingene vi får.

Hvis du er nysgjerrig på hvordan vi har hjulpet andre, kan du ta en titt på noen av våre suksesshistorier. Vi har mange fornøyde kunder som kan bekrefte kvaliteten på tjenestene vi tilbyr.

Vi er alltid her for å hjelpe deg, og vi vil alltid gjøre vårt beste for å sikre at du er fornøyd med tjenesten du får. Det er vårt løfte til deg.

Visste du at vi har rørleggervakt i hele Norge, samt nærliggende byer som Stokmarknes, Svolvær og Myre?

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.