Logo

Finn rørlegger i Andenes – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Rørlegger SOS er din venn i nøden når det kommer til rørleggerbehov i Andenes. Vår jobb er å koble deg med en pålitelig og erfaren rørlegger i eller i nærheten av Andenes, slik at du kan få den hjelpen du trenger, når du trenger den. Vi har gjort det enkelt for deg. Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med oss via telefonnummeret eller kontaktskjemaet på vår nettside, så tar vi oss av resten.

Våre samarbeidspartnere betjener Andenes og omegn, selv om deres fysiske lokasjon kanskje ikke er i Andenes. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for tilgjengelighet eller ventetid.

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss, enten du har et akutt problem som krever umiddelbar hjelp, eller du bare ønsker en inspeksjon eller vedlikehold av rørsystemet ditt. Vi er her for å hjelpe!

Hvem er våre rørleggerpartnere?

Vi i Rørlegger SOS er stolte over samarbeidspartnerne våre. De er alle erfarne og dyktige rørleggere med nødvendig godkjenning og dokumentasjon. De tilbyr tjenester i og rundt Andenes og er dedikerte til sitt fag.

Selv om de kanskje ikke er basert i Andenes, har de alltid kundenes behov i fokus, og er raskt på plass når du har et problem. De har en fleksibel tilnærming til sitt arbeid, og er villige til å reise for å sikre at kundene i Andenes får den hjelpen de trenger.

Du kan være trygg på at alle våre samarbeidspartnere er godkjent og har alt på stell når det kommer til papirer og dokumentasjon. De er profesjonelle og etterlever alle krav og standarder i bransjen.

Rørleggertjenester tilgjengelige på Andenes

Våre samarbeidspartnere tilbyr et vidt spekter av tjenester til innbyggerne i Andenes. Alt fra små reparasjoner og vedlikehold, til større installasjoner og nødsituasjoner.

Vi forstår at hvert hjem og hver situasjon er unik. Derfor tilbyr våre samarbeidspartnere skreddersydde løsninger som passer til ditt spesifikke behov. Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har et spesifikt rørleggerproblem. Vi er sikre på at vi kan hjelpe deg.

Alltid tilgjengelig for innbyggerne på Andenes

Hos Rørlegger SOS, forstår vi at rørleggerproblemer kan oppstå når som helst, ofte på de mest uhensiktsmessige tidspunktene. Derfor tilbyr våre samarbeidspartnere døgnvakt. De er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Om du står overfor et akutt rørleggerproblem midt på natten, eller en uventet lekkasje i helgen, fortvil ikke. Våre samarbeidspartnere står klare til å hjelpe deg med umiddelbar hjelp.

Kundenes tilfredshet er vår prioritet

For oss i Rørlegger SOS, er kundetilfredshet vår høyeste prioritet. Vi streber etter å gi den beste servicen til alle våre kunder i Andenes og omegn. Tilbakemeldingene vi får fra våre kunder er bevis på at vi leverer på dette løftet.

Vi har mange fornøyde kunder som setter pris på vår raske respons, pålitelige partnere og høykvalitets tjenester. Ta kontakt med oss i dag og bli en del av vårt fornøyde kunde nettverk.

Hvordan kontakte Rørlegger SOS for tjenester på Andenes?

Å komme i kontakt med oss er enkelt. Du kan enten ringe oss direkte eller fylle ut kontaktskjemaet på vår nettside. Vi streber etter å svare på alle henvendelser så raskt som mulig.

Vi forstår hvor viktig det er å få rask hjelp når du står overfor et rørleggerproblem. Derfor har vi gjort det til vår prioritet å være lett tilgjengelig for våre kunder.

Rørlegger SOS – Din pålitelige partner på Andenes

Rørlegger SOS er her for deg. Vi er din pålitelige partner for alle dine rørleggerbehov i Andenes. Med våre dyktige og erfarne samarbeidspartnere, kan du være trygg på at du får den hjelpen du trenger, når du trenger den.

Vi forstår hvor viktig det er å ha en pålitelig rørleggerpartner. Derfor jobber vi kontinuerlig for å være den beste formidlingstjenesten for rørleggere i Andenes. Ikke nøl med å kontakte oss for alle dine rørleggerbehov. Vi ser frem til å høre fra deg!

Visste du at vi har rørleggervakt i hele Norge, samt nærliggende byer som Sortland, Melbu og Harstad!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en våtstøvsuger, våtstøvsuger

Hvordan bruke en våtstøvsuger til å tappe rør for vann?

Med en våtstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for å unngå at rørene fryser og sprekker når det blir minusgrader. Dette gjør du ved å først skru av hovedkranen og skru på alle andre kranene i huset for å tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for å tette igjen mellomrommet mellom røret og våtsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.