Logo

Finn rørlegger i Mo i Rana – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger-SOS, din beste venn nür du trenger en rørlegger i Mo i Rana. Vi er ikke en rørleggerbedrift i tradisjonell forstand, men en tjeneste som kobler deg opp mot lokale rørleggere i ditt omrüde. Ved bruk av vür tjeneste, kan du vÌre trygg pü ü fü en dyktig og sertifisert rørlegger som kan hjelpe deg med dine rørleggerbehov.

Hos oss er du i sentrum, og vür misjon er ü gjøre det enklere for deg ü finne en pülitelig rørlegger i Mo i Rana. Vür prosess er enkel og smidig: Du tar kontakt med oss via telefon eller kontaktskjema, og vi kobler deg opp med en rørlegger i ditt nÌromrüde. Slipper du ü bruke tid og energi pü ü lete etter en rørlegger selv.

Vi vet at rørleggerproblemer kan vÌre uforutsigbare og skape stress. Derfor har vi gjort det til vür oppgave ü vÌre der for deg nür du trenger det mest.

Rørleggertjenester i Mo i Rana

Vüre lokale rørleggere i Mo i Rana tilbyr et bredt spekter av tjenester for ü dekke alle dine rørleggerbehov. Alt fra mindre oppgaver som ü bytte ut en kran, til større prosjekter som totalrenovering av bad, er noe vüre rørleggere kan hjelpe deg med. Vi vet at rørleggerjobber kan variere i størrelse og kompleksitet, derfor har vi sørget for at rørleggerne vi samarbeider med har bred erfaring og kompetanse.

Rørleggerne vi kobler deg med har ogsü døgnvakt, noe som betyr at de er tilgjengelige 24 timer i døgnet, alle dager i üret. Dette er essensielt fordi vi vet at rørleggerproblemer ikke alltid oppstür mellom 9 og 17. Derfor kan du alltid ta kontakt med oss, uansett tid pü døgnet.

Å bestille en rørlegger gjennom Rørlegger-SOS er enkelt. Enten du foretrekker å ringe oss eller bruke kontaktskjemaet på siden vår, er det lett å komme i kontakt med oss. Alt du trenger å gjøre er å forklare hva du trenger hjelp med, så tar vi oss av resten.

Trenger du en rørlegger i Mo i Rana – Ta kontakt med oss

Når du trenger en rørlegger i Mo i Rana, er det lett å føle seg overveldet. Det er mange rørleggere å velge mellom, og det kan være vanskelig å vite hvem du skal kontakte. Men frykt ikke – Rørlegger-SOS er her for å gjøre det enklere for deg.

Å bruke vår tjeneste er enkelt. Enten du velger å ringe oss eller fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden vår, trenger du bare å forklare hva du trenger hjelp med. Det kan være alt fra en liten lekkasje til en større renovering. Vi tar imot all informasjonen og kobler deg deretter med en passende rørlegger i ditt område.

Etter at du har sendt inn din henvendelse, vil vi gjennomgü den og kontakte deg for ü bekrefte detaljene. Deretter vil vi koble deg med en rørlegger fra vürt nettverk som kan ta seg av jobben. Du kan forvente ü høre fra oss i løpet av kort tid etter at du har sendt inn henvendelsen din.

Rørleggere i ditt nÌromrüde

Vi i Rørlegger-SOS forstür hvor viktig det er ü ha en lokal rørlegger som kan rykke ut raskt nür du har behov for det. Derfor har vi et nettverk av rørleggere som er tilgjengelige i ditt nÌromrüde. Selv om vi ikke nødvendigvis har en rørlegger basert direkte i Mo i Rana, vil vi alltid sørge for at du blir koblet med en rørlegger som er nÌrmest deg.

Å ha en lokal rørlegger betyr raskere utrykningstid, noe som kan være avgjørende når du har et akutt rørleggerproblem. I tillegg kan lokale rørleggere ha bedre kjennskap til lokale forhold og regler, noe som kan være en fordel i visse situasjoner.

Våre samarbeidspartnere – Kompetente og sertifiserte rørleggere

Nür du bruker Rørlegger-SOS, kan du vÌre trygg pü at rørleggeren du für tildelt er büde kompetent og sertifisert. Vi har strenge krav til vüre samarbeidspartnere, og alle rørleggerne i vürt nettverk har nødvendige godkjenninger og papirer i orden. Dette er viktig for oss, fordi vi ønsker ü sikre at du som kunde für den beste tjenesten mulig.

Å ha alt av papirer og godkjenninger i orden betyr at rørleggeren har gjennomgått nødvendig opplæring og har de nødvendige kvalifikasjonene for å gjøre jobben på en sikker og effektiv måte. Dette gir deg som kunde trygghet i at jobben blir gjort riktig, og at du ikke trenger å bekymre deg for eventuelle problemstillinger som kan oppstå i etterkant.

Når du trenger en rørlegger NÅ – Døgnvakt 24/7

Vi vet at rørleggerproblemer kan oppstå når som helst på døgnet. Derfor har rørleggerne i vårt nettverk døgnvakt, noe som betyr at de er tilgjengelige 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Dette er en viktig tjeneste for deg som kunde, fordi det betyr at du alltid kan få hjelp når du trenger det – uansett tid på døgnet.

Å bruke døgnvakt-tjenesten er enkelt. Du kontakter oss på samme måte som vanlig, enten via telefon eller kontaktskjema, og informer oss om problemet. Deretter vil vi koble deg med en rørlegger som kan rykke ut så raskt som mulig.

Dette er en tjeneste som kan komme godt med i mange situasjoner. Enten du har en vannlekkasje midt pü natten, eller et toalett som har sluttet ü fungere pü en helligdag, kan du vÌre trygg pü at vi har en rørlegger klar til ü hjelpe deg.

Rørlegger-SOS – Vi kobler deg med din lokale rørlegger i Mo i Rana

Her hos Rørlegger-SOS, er vür hovedoppgave ü koble kunder som deg opp med lokale rørleggere i Mo i Rana og omegn. Vi gjør dette pü en müte som er enkel og effektiv for deg som kunde. Du trenger bare ü kontakte oss, sü tar vi oss av resten.

Vi forstür hvor stressende det kan vÌre ü hündtere rørleggerproblemer, og vür misjon er ü gjøre prosessen sü smidig som mulig for deg. Vi er her for ü hjelpe deg, uansett hva slags rørleggerproblem du mütte ha.

Sü, trenger du en rørlegger i Mo i Rana? Ta kontakt med oss i dag, sü hjelper vi deg ü finne den rørleggeren du trenger. Vi ser frem til ü høre fra deg!

Visste du at vi har rørleggervakt i hele Norge, samt nÌrliggende byer som Bodø, Narvik og Brønnøysund?

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.