Logo

Finn rørlegger i Mosjøen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger-SOS! Vi er her for å gjøre det enkelt for deg som bor i Mosjøen og trenger profesjonell rørleggerhjelp. Vi kobler deg opp med erfarne rørleggere fra vårt nettverk av samarbeidspartnere. Du trenger bare å bruke vårt kontaktskjema eller ringe oss, så sørger vi for at en rørlegger kontakter deg snarest.

Rørlegger-SOS er ikke en tradisjonell rørleggerbedrift. Vi er i stedet en formidlingstjeneste som setter kunder i kontakt med lokale rørleggere. Dette betyr at du som kunde får rask, effektiv og personlig service fra en rørlegger i ditt nærområde.

Ønsker du hjelp av en rørlegger i Mosjøen? Ikke nøl med å ta kontakt! Vårt telefonnummer og kontaktskjema finner du øverst på siden.

Våre samarbeidspartnere: Kvalifiserte rørleggere tilgjengelig for deg i Mosjøen

Rørlegger-SOS har et bredt nettverk av samarbeidspartnere som inneholder noen av de mest erfarne og kvalifiserte rørleggerne i bransjen. Hver enkelt av dem har nødvendige godkjenninger og papirer i orden, og de er klare til å tilby deg den hjelpen du trenger.

Vi er stolte av å kunne tilby deg tjenester fra noen av de beste rørleggerne i bransjen. Enten du trenger hjelp med mindre reparasjoner i hjemmet, eller du har større prosjekter som krever ekspertise, så har vi en rørlegger som kan hjelpe deg.

Mange av våre samarbeidspartnere befinner seg i nærområdene rundt Mosjøen, noe som betyr at de kan være hos deg på kort tid. Dette gjør oss til det beste valget for deg som trenger rask og pålitelig rørleggerhjelp i Mosjøen.

Rask og pålitelig hjelp: Døgnåpen rørleggertjeneste i Mosjøen

En av de største fordelene med å bruke Rørlegger-SOS er at mange av våre samarbeidspartnere tilbyr døgnåpen rørleggervakt. Uansett når på døgnet du trenger hjelp, kan du kontakte oss, og vi vil sette deg i kontakt med en rørlegger som kan hjelpe deg.

Vi vet at rørproblemer ofte skjer på de mest upraktiske tidspunktene. Derfor er vi stolte av å kunne tilby en rørleggervakt i Mosjøen som er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Kontakt oss i dag dersom du har behov for rask og pålitelig rørleggerhjelp. Vi sørger for at en av våre dyktige rørleggere kommer til deg så snart som mulig.

Rørleggerarbeid: Fra enkle reparasjoner til store prosjekter

Våre samarbeidspartnere tilbyr en bred rekke rørleggertjenester. Enten du trenger hjelp med å fikse en lekkasje, installere nytt sanitærutstyr, eller planlegger større renoveringsprosjekter, har vi en rørlegger som kan hjelpe deg.

Selv de minste rørleggerjobbene kan være komplekse og kreve ekspertise. Ved å bruke Rørlegger-SOS blir du koblet opp mot dyktige rørleggere som kan sikre at arbeidet blir gjort riktig første gang.

For oss i Rørlegger-SOS er ingen jobb for stor eller for liten. Vi er her for å gjøre rørleggerarbeid enklere for deg i Mosjøen og omegn.

Sikkerhet og kvalitet: Hvorfor velge Rørlegger-SOS?

Vi er stolte av å kunne tilby en tjeneste som setter sikkerhet og kvalitet først. Alle våre samarbeidspartnere er grundig sjekket for å sikre at de oppfyller våre strenge krav til kvalitet og kompetanse.

Ved å velge Rørlegger-SOS, kan du være trygg på at du får hjelp av rørleggere som er dedikerte til sitt håndverk. De er engasjerte, pålitelige og har lang erfaring i rørleggerbransjen.

Hvorfor velge Rørlegger-SOS? Fordi vi bryr oss om kvaliteten på tjenesten du mottar.

Kontakt oss: Din rørleggerløsning er bare et klikk unna

Det har aldri vært enklere å få tak i rørleggerhjelp i Mosjøen. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut kontaktskjemaet vårt eller ringe oss, så vil vi sette deg i kontakt med en rørlegger som kan hjelpe deg.

Vi har gjort det enkelt for deg å få den hjelpen du trenger. Du trenger ikke å lete gjennom sider med rørleggere i Mosjøen, vi tar oss av alt det.

Så hva venter du på? Din rørleggerløsning er bare et klikk unna. Ta kontakt med en rørleggervakt her.

Rørlegger-SOS i Mosjøen: Vi er her for deg

Til slutt vil vi bare si at vi i Rørlegger-SOS er her for deg. Vi er dedikerte til å gjøre det enklere for deg å finne pålitelig rørleggerhjelp i Mosjøen.

Enten du trenger hjelp med en liten reparasjon eller et stort prosjekt, kan du stole på at vi vil koble deg opp med en rørlegger som kan hjelpe deg. Og husk, vi er bare en telefonsamtale eller et klikk unna.

Takk for at du valgte Rørlegger-SOS. Vi ser frem til å gjøre ditt neste rørleggerprosjekt litt enklere.

Visste du at vi har rørleggervakt i hele Norge, samt nærliggende byer som Sandnessjøen, Svolvær og Leknes?

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en våtstøvsuger, våtstøvsuger

Hvordan bruke en våtstøvsuger til å tappe rør for vann?

Med en våtstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for å unngå at rørene fryser og sprekker når det blir minusgrader. Dette gjør du ved å først skru av hovedkranen og skru på alle andre kranene i huset for å tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for å tette igjen mellomrommet mellom røret og våtsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.