Logo

Finn rørlegger i Brønnøysund – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger-SOS, din digitale plattform for å finne pålitelige rørleggere i Brønnøysund. Vår oppgave er ganske enkel, men likevel viktig - vi kobler deg med erfarne rørleggere i ditt nærliggende område. Har du et rørproblem, er vi her for å hjelpe deg med å finne den beste løsningen.

Vår styrke ligger i lokal tilknytning. Vi forstår at når det kommer til rørleggertjenester, er kjennskap til lokale forhold og hurtig respons avgjørende. Derfor samarbeider vi med rørleggere i ditt nærområde som vet hvordan de skal håndtere de unike utfordringene i Brønnøysund.

Vi har gjort det enkelt for deg. Bare ta kontakt med oss gjennom vår nettside, og vi vil sette deg i kontakt med en pålitelig rørlegger nær deg.

Våre tjenester – Rørleggervakt 24/7 i Brønnøysund

Hos Rørlegger-SOS tilbyr vi en rekke rørleggertjenester som dekker dine behov, uansett hva de måtte være. Våre lokale partnere tilbyr alt fra mindre reparasjoner, til installasjon og vedlikehold av større rørsystemer. Og best av alt – de er tilgjengelige 24/7.

Brønnøysund har sin egen unike sjarm, men som alle steder kan uventede problemer med rør oppstå på de mest ugunstige tidspunkter. Uansett hva problemet er, stor eller liten, er våre rørleggere klare til å hjelpe.

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss, uansett hvilken type rørleggerproblem du har. Det er ingenting som er for smått eller stort for våre dyktige rørleggere.

Trygghet i samarbeidet – Alle våre rørleggere er sertifiserte

I rørleggerbransjen er det viktig å ha alle papirer i orden. Vi hos Rørlegger-SOS tar dette på alvor. Vi samarbeider kun med partnere som er fullt kvalifiserte og sertifiserte rørleggere.

Dette betyr at når du benytter deg av vår tjeneste, kan du være trygg på at du får en rørlegger som vet hva han gjør, og som gjør det i henhold til alle gjeldende regler og forskrifter.

Dette gir deg som kunde en trygghet fra start til slutt. Du kan være sikker på at jobben blir gjort riktig første gang, og at du får den kvaliteten på arbeidet du forventer og fortjener.

Rask respons i Brønnøysund - Vi kjenner ditt område

Det er en stor fordel å ha en rørlegger som kjenner lokalområdet ditt godt. Ikke bare kan de komme raskere til deg når det haster, men de har også forståelse for lokale forhold som kan påvirke rørleggerarbeidet.

Våre lokale partnere har bred erfaring med å arbeide i Brønnøysund og det nærliggende området. Deres kjennskap til det lokale klimaet, byggekoder og andre spesifikke forhold kan være avgjørende for å finne den beste løsningen på rørleggerproblemene dine.

Rørlegger-SOS er her for å hjelpe deg med å finne en rørlegger som er kjent med ditt spesifikke område, og som kan tilby deg den mest effektive og hensiktsmessige tjenesten.

Erfaring du kan stole på - Våre rørleggere har solid kompetanse

Våre rørleggerpartnere har mange års erfaring i bransjen. De har løst mange forskjellige rørleggerutfordringer og har en dyp forståelse for hva som skal til for å utføre jobben riktig.

Erfaring er uvurderlig i denne bransjen. Det gir rørleggeren evnen til å håndtere en rekke ulike situasjoner, finne kreative løsninger på komplekse problemer, og utføre arbeid av høy kvalitet som står testen av tid.

Så når du trenger en rørlegger i Brønnøysund, kan du stole på at Rørlegger-SOS vil koble deg med en erfaren fagperson som kan ta seg av rørproblemene dine på en effektiv og profesjonell måte.

Enkel booking - Ta kontakt med oss i dag!

Å finne en pålitelig rørlegger i Brønnøysund har aldri vært enklere takket være Rørlegger-SOS. Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss via nettsiden vår, og vi vil raskt koble deg med en kompetent rørlegger nær deg.

Vår bookingprosess er designet for å være så enkel og effektiv som mulig. Vi tror at når du står overfor et rørproblem, bør løsningen være rask og enkel å finne.

Så ikke vent, ta kontakt med oss i dag for rask, profesjonell rørleggerhjelp.

Rørlegger-SOS - Din partner for rørleggertjenester i Brønnøysund

Rørlegger-SOS er her for å tjene Brønnøysunds innbyggere. Vi forstår de unike behovene og utfordringene som kan oppstå i ditt område, og vi er dedikerte til å sørge for at du får den best mulige rørleggertjenesten.

Å bruke Rørlegger-SOS betyr å ha en pålitelig partner som kan gi deg tilgang til kvalifiserte og erfarne rørleggere i ditt eget nærområde.

Så uansett hva dine rørleggerbehov er, husk at vi er her for deg. Ikke nøl, ta kontakt med oss i dag og opplev forskjellen med Rørlegger-SOS.

Visste du at vi har rørleggervakt i hele Norge, samt nærliggende byer som Bodø, Narvik og Mo i Rana?

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.