Logo

Finn rørlegger i Heimdal – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du en rørleggervakt i Heimdal? Eller kanskje du har behov for en ordinÌr rørleggertjeneste?

Da kan vi hjelpe deg!

Rørleggersos knytter deg raskt sammen med en dyktig rørlegger i ditt nÌromrüde, Heimdal. Dette er lokale rørleggere som elsker faget og som har erfaringen til ü hjelpe deg raskt og effektivt. De gir seg ikke før de har behandlet saken.

Trenger du akutt rørleggerhjelp, vurder ü bruke Heimdals anerkjente rørleggervakt, som raskt fikser alt som mütte oppstü i hjemmet ditt.

Hvis du trenger hjelp fra en rørlegger, vennligst fyll ut skjemaet pü siden.

Du bør velge oss nür du leter etter en rørleggervakt i Heimdal

Hurtig rørleggervakt i Heimdal

Lekkasje kan forürsake betydelig skade og bør fikses sü snart som mulig. Vür rørleggervakt gir ikke bare sikkerhet, men den gir ogsü 24-timers rørleggerstøtte nür du trenger det.

Vüre rørleggersamarbeidspartnere er alltid tilgjengelige for ü hjelpe med eventuelle problemer du mütte støte pü. De bestür av et pülitelig team som tilbyr et kvalitetsnivü du ikke finner hos andre rørleggerfirmaer!

De vanligste rørleggerjobbene i Heimdal

VVS-installasjoner

Lei inn fagfolk for montering av ny kjøkkenkran i dag! Ikke bare vil du unngü en skyhøy regning, men du har ogsü trygghet at fagfolkene vi sender installerer VVS-produkter uten problemer.

Vi jobber kun med rørleggere som har vÌrt i bransjen lenge, noe som gjør at resultatene de produserer alltid er unikt og av høyeste kvalitet.

Ved ĂĽ skape et rom i hjemmet ditt som er unikt, kan du fĂĽ en vakker innredning i vĂĽtrommene.

Åpner tette rør

Hvis et tett rør forstyrrer hjemmet ditt og du ikke kan fikse det pü egen hünd, vil en profesjonell rørlegger komme for ü rette opp problemet.

Rør er en av de viktigste komponentene i enhver bygning eller infrastruktur. Trenger du rask hjelp med et problem, er det viktig ü kontakte vüre Heimdal rørleggere.

VVS-tjenestene deres har hjulpet mange hjem med ü üpne rør, og de bruker moderne metoder for ü sikre effektivitet.

Fikser lekkasjer

Å finne kilden til en lekkasje i hjemmet ditt kan være vanskelig, men rørleggere tar seg tid til å løse det raskt og effektivt.

Med en effektiv rørleggervakt stoppes ytterligere skade fra lekkasje ved ü reparere problemet raskt nür lekkasjen er funnet.

Oppussing av baderommet

Rørleggerarbeid bør ikke vÌre et problem nür du pusser opp hjemmet ditt, sü lenge du inkluderer rørleggere tidlig. Hvis ikke kan dürlig plassering av rør føre til mye hodepine!

Med vüre rørleggere kan alle kunder oppnü drømmehjemmet sitt! De er oppmerksomme, vet hva de snakker om og bruker erfaringen sin til ü skape noe folk kommer til ü vÌre fornøyd med.

Vüre rørleggere har sertifiseringer og godkjenninger

Som en fullt lisensiert, forsikret rørlegger, er mület til partnerne vüre ü fullføre prosjektet ditt sü effektivt som mulig samtidig som du für den servicen og sikkerheten som følger med ü vite at du er i gode hender.

Du kan vÌre sikker pü at hver eneste rørleggerjobb de gjør er av høyeste kvalitet!

Gode rammeavtaler er perfekt for lokale kunder i Heimdal

For ü holde rørleggersystemet ditt i god stand, bør du samarbeide med vüre profesjonelle rørleggere for ü sikre at det fungerer som det skal.

De tilbyr helhetlige løsninger som inkluderer ürlige inspeksjoner og andre forebyggende tiltak, som bidrar til ü sikre et trygt hjem for hele familien.

En rørleggervakt i Heimdal du kan stole pü

Vüre rørleggere er dyktige og har et godt rykte pü grunn av deres fantastiske arbeid, som er büde effektivt og raskt.

Nür du velger vüre rørleggerpartnere, vet du nøyaktig hva du kan forvente. De utfører alle oppgaver med mül om 100 % kundetilfredshet. Det er det som skiller dem fra andre virksomheter i bransjen.

Har du behov for en rørlegger i Bergen? Klikk her!

Skaper god stemning i Heimdal

Heimdal sine lokale rørleggere gir deg en følelse av kvalitet! De prioriterer kundene sine og søker ü gi dem det høyeste servicenivüet som er mulig.

Rørleggerpartnerne vüre er forpliktet til ü levere løsninger skreddersydd for hver enkelt kunde. Dette sikrer at du mottar en perfekt, tilpasset løsning!

Gjerne ta kontakt for umiddelbar utrykning!

Opplever du et rørleggerproblem som trenger en rørleggervakt, bruk gjerne kontaktskjemaet pü siden. Du vil fü den hjelpen du trenger!

De er tilgjengelige 24 timer i døgnet, alle dager hele üret.

Visste du at vüre rørlegger-partnere reiser ut til nÌrliggende steder som Orkanger, Støren og KlÌbu? Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt som dekker hele Norge i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.